Nastavim li pratiti ove Armence, ogadit će mi fudbal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
I ova liga je iznad naše, zamisli kakvi smo
Vjerovatno sam subjektivan, ali za ovih nekoliko kola što se patim s njima, za njih smo Bundesliga!
Ukinuli su im to, nisu igrali prošlu, a ove su se izvukli. Poslali neki dokaz da su isplatili sva dugovanja.
E sad, jedino da ih kazni savez, ali što se tiče Čeferina, oni mogu igrati.In December 2018, the UEFA Club Financial Control Body (CFCB) Adjudicatory Chamber decided to exclude FK Vardar (MKD) and PFC Levski Sofia (BUL) from participating in the next UEFA club competition for which they would otherwise qualify in the next two (2) seasons (i.e. the 2019/20 and 2020/21 seasons) unless the clubs were able to prove, by 31 January 2019 and 28 February 2019 respectively, that they had paid amounts that were identified as overdue payables as at 30 September 2018.
Since these dates, both clubs have provided the UEFA CFCB with evidence which satisfied the Adjudicatory Chamber that the conditions were satisfied within the deadlines set.
a vijdeh nisu ni prošlu igrali pa kontam povezano sa ovim hahahHordasOdMalena je napisao/la: ↑04 jun 2020, 17:59Ukinuli su im to, nisu igrali prošlu, a ove su se izvukli. Poslali neki dokaz da su isplatili sva dugovanja.
E sad, jedino da ih kazni savez, ali što se tiče Čeferina, oni mogu igrati.In December 2018, the UEFA Club Financial Control Body (CFCB) Adjudicatory Chamber decided to exclude FK Vardar (MKD) and PFC Levski Sofia (BUL) from participating in the next UEFA club competition for which they would otherwise qualify in the next two (2) seasons (i.e. the 2019/20 and 2020/21 seasons) unless the clubs were able to prove, by 31 January 2019 and 28 February 2019 respectively, that they had paid amounts that were identified as overdue payables as at 30 September 2018.
Since these dates, both clubs have provided the UEFA CFCB with evidence which satisfied the Adjudicatory Chamber that the conditions were satisfied within the deadlines set.![]()
Haman pa jedini gol u ovom kolu
Reci ti meni druže, poput slučaja koji se dešava u Makedoniji, da Vardar možda popuši foru u našu korist, ima li ispod nas mogućnosti da neko popuši foru, a i mi s njim
Ma neće ti biti većih promjena do kraja, imaš samo par liga koje su neizvjesne i to je to. Ja Albaniju nisam nijednom pogledao uopšte iako se dosta od njoj priča, jbg, neće prokockati valjda 10 bodova prednosti ili koliko već.sampras je napisao/la: ↑05 jun 2020, 13:07Reci ti meni druže, poput slučaja koji se dešava u Makedoniji, da Vardar možda popuši foru u našu korist, ima li ispod nas mogućnosti da neko popuši foru, a i mi s njim![]()
Da otpadne neko sa manjim koeficijentom, a upadne sa većim?
Osim Armenije i Albanije koji igraju, većina ostalih je već proglasila prvake ili ih od ranije imaju?
Sto sam ja upratio sem Vardara nema niko drugi hahahsampras je napisao/la: ↑05 jun 2020, 13:07Reci ti meni druže, poput slučaja koji se dešava u Makedoniji, da Vardar možda popuši foru u našu korist, ima li ispod nas mogućnosti da neko popuši foru, a i mi s njim![]()
Da otpadne neko sa manjim koeficijentom, a upadne sa većim?
Osim Armenije i Albanije koji igraju, većina ostalih je već proglasila prvake ili ih od ranije imaju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.