FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Imam info da nam pitari reportaju postove zbog of topika
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma nema jace teme na cijelom forumu od nase.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Meni braco nije još nikakve papire dao da potpišem...
braco prvo slozi to yt video nastup kao penda sa jakom muzikom onda te primoli finocom da ga sarnes hahahahah
Nek nam je sretan Zubandan! Da Bog da pa da nam se desi još puno takvih pobjeda i trofeja!
30.6.1946. Borac (BL) - Željezničar 0:2
- kerimatomic1921
- Kontakt:
nek je sretan i bericetan zubandan dns ga proslaviti skromno u krugu porodice i prijatelja pitarima natrljati na nos isti klip koji se svake godine salje a vcrs uz pivu pogledati citavu tekmu 

Adil potpisuje ugovor samo ako mu nana dobije platu klosar
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- dubioza144
- Kontakt:
- Željezničar je tema koja mi uvijek izvuče osmijeh na lice. Uživali smo u svemu, ljudi su nas tako lijepo prihvatili. Početak u plavom dresu je bio kao iz snova, krenuli smo furiozno u prvenstvo, te smo svi mislili da ćemo na kraju osvojiti titulu. Imali smo ekipu sastavljenu od najboljih igrača u ligi, puno kvalitetnih imena u svlačionici. Ostat će enigma zašto nam se dogodio toliki pad u igri, kazao je Rodin 
- Osim je jedan veliki gospodin našeg sporta. Ako me želi u ekipi, uvijek sam spreman njemu se odazvati, istakao je Rodin

- Osim je jedan veliki gospodin našeg sporta. Ako me želi u ekipi, uvijek sam spreman njemu se odazvati, istakao je Rodin

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ljozee dragi ti ko da nisi gledo proslu sezonu, kakav Rodin, bolje invalida stavit u odbranu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ovi pitari su bas komedija, cuj autobus do koseva slave titulu hahahhahaha
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Kao zamjena za Jovanovica odnosno da bude taj treci stoper moze posluziti. U ovakvoj situaciji i ne mozes naci boljeg. Zadrzali smo Ikica, tu je Kosoric tako da Rodin moze tu da uleti ako bude kakav karton i slicno.
Ikić je fenomenalan bio protiv Tuzle. Nadam se da nije slučajno i da će onakav i u buduće biti jer ako bude uboli smo bingo sa njim.
Vala kakva im je putanja mogli su i pjeske

Od Koseva do Bascarsije jbt

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.