Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Definitivno prava stvar za nas,imamo golmana koji brani udarce najboljih na svijetu . . .
A golman u suparnickom timu mu bio iz ....Omana.zvuci mi nesto poznato. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hmmm..harishp je napisao/la:A golman u suparnickom timu mu bio iz ....Omana.zvuci mi nesto poznato.

Begović je u formi, šteta što nije branio protiv Slovačke, skinuo bi Hasagića s gola.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- _karabaja_
- Kontakt:
Zasto je Begovic dobio zuti danas?
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
- fahrenheit
- Kontakt:
_karabaja_ je napisao/la:Zasto je Begovic dobio zuti danas?
Zbog odugovlacenja...u prvom poluvremenu

"Like a krme in Teheran."
Asmir je dobar golman ali mora raditi na istrcavanju jerbo covjek je sad za sad liniski golman.To je meni nekako interesantno jerbo covjek ima visinu da kupi kad god to pozeli te lopte odnosno centarsuteve,nekako mi izgleda uplasen da krene sa linije.Sve u svemu nadoce on u hodu,ima za to predespozicije i uslove.
ja Begovica vidim kao najboljeg golmana u Engleskoj u naredne 2-3 godine! velika je stvar za BIH sto je uspjela privoliti Begovica da dodje medju zmajeve! on je buducnost BIH!
Samo neka dolazi na reprezentativna okupljanja naučit će njega Piplica šta god trebaslatki je napisao/la:Asmir je dobar golman ali mora raditi na istrcavanju jerbo covjek je sad za sad liniski golman.To je meni nekako interesantno jerbo covjek ima visinu da kupi kad god to pozeli te lopte odnosno centarsuteve,nekako mi izgleda uplasen da krene sa linije.Sve u svemu nadoce on u hodu,ima za to predespozicije i uslove.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
kakav je bio Asmir danas?
sad vidjeh golove i ne sto je nas ali stvarno nista nije mogao da uradi
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- fahrenheit
- Kontakt:
malta071 je napisao/la:kakav je bio Asmir danas?
"Like a krme in Teheran."
Nekoliko dobrih odbrana, i dvije odlicne na 5:35. Svaka cast Asmiru, Sorensen nema vise sta trazit.fahrenheit je napisao/la:malta071 je napisao/la:kakav je bio Asmir danas?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Deflections all over the place. 
3 gola u utakmici su pala, jer se lopta odbila od nekog igraca i promijenila putanju.
Uostalom je imao dobrih odbrana. Kod 5:30.
Edit: Ok Cartman je bio brzi.

3 gola u utakmici su pala, jer se lopta odbila od nekog igraca i promijenila putanju.
Uostalom je imao dobrih odbrana. Kod 5:30.
Edit: Ok Cartman je bio brzi.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jos samo da se ustali i reprezetaciji i sve ce biti pod konac. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sta je sa begom,jel branio u posljednjim utakmicama Stoke Citya ? Izasla je vijest da je Sorrensen ponovo u opticaju da stane na gol Stoke-a.Beg ce biti na mukama ovih dana 

Brani vec duze vrijeme. Ne znam sta ovaj Sorensen pametuje, vec je bio zdrav i grijao je klupu. Stariji je od Asmira, gori je od Asmira. Znaci nema sta trazit.jessus123 je napisao/la:Sta je sa begom,jel branio u posljednjim utakmicama Stoke Citya ? Izasla je vijest da je Sorrensen ponovo u opticaju da stane na gol Stoke-a.Beg ce biti na mukama ovih dana
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Budimo realni, Sörenson ce uskoro opet biti prvi golman Stoke City:a...kad Begovic potpise za Chelsea/Man Utd/Arsenal

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Ja kolko znam samo su vermalen gibbs i almunia povrijedjeni ostali su svi u kombinaciji da pocnu,mislim da je vrijeme da celsija razvalimo..da im produbimo ovu krizu nek idu jos dublje 

- Citizen-X
- Kontakt:
meni iskreno mali ide na zivce - u fazonu je slicnom mirze teletovica - zvjezdica i sad ga boli kurko za repku...
iako sam prvotno bio protiv hasagica zbog svih njegovih ubleha i sumnjivih poteza u golmanskom zivotu tu je bio uvijek i kad su se igrale smetljarske i velike tekme - bio je tu kakav takav...
ovaj supcic ocito nema namjeru da se dokazuje dalje od stoke i engleskog premijeršipa...
a summa summarum na kraju - je da i nema potrebe da ista radi za repku dokle god je takva kakva je upravljana od raznih budaletina, korumpiranih pakaša i nacionalisticko-politickih marioneta koje nista osim nacionalnog kljuca ne usmjerava u radu...
iako sam prvotno bio protiv hasagica zbog svih njegovih ubleha i sumnjivih poteza u golmanskom zivotu tu je bio uvijek i kad su se igrale smetljarske i velike tekme - bio je tu kakav takav...
ovaj supcic ocito nema namjeru da se dokazuje dalje od stoke i engleskog premijeršipa...
a summa summarum na kraju - je da i nema potrebe da ista radi za repku dokle god je takva kakva je upravljana od raznih budaletina, korumpiranih pakaša i nacionalisticko-politickih marioneta koje nista osim nacionalnog kljuca ne usmjerava u radu...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Nisi ti ni promašio temu...armin arsenalovac je napisao/la:Ja kolko znam samo su vermalen gibbs i almunia povrijedjeni ostali su svi u kombinaciji da pocnu,mislim da je vrijeme da celsija razvalimo..da im produbimo ovu krizu nek idu jos dublje
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Coolpanda24, Dinhooo, kakarut, Rimes87, TOMCRAFT, totasef1 i 42 gosta.