Ovaj je tanak zadnjih godina nije Mersi do koljena,treba se ganjati neko tog ranga ili malo jaceg npr Adis Jahovic ali koliko je to moguce ,vidjecemo.ajdohordas je napisao/la: ↑04 jun 2020, 00:34Sandro je strasan igrač, sjećam ga se još iz Hajduka jos dok je sa Tinom igrao, tada je i Hajduk igrao strasan fudbal a Sandro i Tino su bili medju 5 najjacih igrača u hrvatskom sampionatu. Brz je i okretan, explozivan, nastavio je u dobrom ritmu kada je otisao iz Hajduka. Igračina je tu nema dvojbe nikakve, ali je budala nema nista u glavi, nisam ga pratio u zadnje vrijeme ne znam koliko je igrao, mislim da bi kod nas ponovo oživio i nije problem to njegovo ne igranje koliki je problem njegova glava... kada bi ga na tom segmentu uspjeli doradit, strasnog igrača bi dobili vjerujte.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Valjda Zidan zaigra momak je strasan igrac. Kakav bi to tandem za par godina bio Salcin,Zidan
Zec, Siniša i ostali gurbeti će prijavit ono silovanje u mozak koje godinama trpe od Velkoskog, qrac će dobit državljanstvo. Krivično djelo, nego šta.midzuka je napisao/la: ↑04 jun 2020, 00:56O mogućnosti da Krste dobije državljanstvo:
Prema zakonu o državljanstvu BiH državljanstvo naturalizacijom može steći lice koje napunilo 18 godina, koje ima odobren stalni boravak na teritoriji BiH najmanje tri godine prije podnošenja zahtjeva, koje poznaje pismo i jezik jednog od konstitutivnih naroda BiH, kome nije izrečena mjera sigurnosti protjerivanja stranaca iz zemlje ili zaštitna mjera udaljivanja stranaca sa teritorija BiH od strane organa čiji je legalitet uspostavljen ustavom, koji nije osuđivan na izdržavanje kazne za krivična djela sa predumišljajem na duže od tri godine na period od 8 godina od podnošenja zahtjeva. Ova lica se moraju odreći državljanstva matične države ili na drugi način da izgube svoje državljanstvo, osim u slučaju da postoje bilateralni sporazumi između dvije države u mislu sticanja dvojnog državljanstva. Također se protiv tog lica ne smije voditi krivični postupak, osim ako se dokaz o ispunjavanju ovog uslova ne može razumno zahtjevati. Ovom licu se ne smije izdati mjera koja predtsavlja prijetnju po sigurnost BiH. To lice mora imati osiguran stalni izvor prihoda u iznosu koji mu omogućava egzistenciju, ali isto tako ovo lice mora izmiriti sve poreske i druge finansijske obaveze. Na kraju lice koje traži državljasntvo mora potpisati izjavu da prihvata pravni sistem i ustavni poredak BiH.
Znači procedure i uslovi propisani za sticanje državljanstva naturalizacijom su izuzteno strogi i prilikom odlučivanja o prijemu u državljanstvo, isti moraju biti kompletno ispunjeni.
Za koji dan će 3 godine kako je poceo njegov drugi mandat u FKS a vjerovatno i stalni boravak počinje u tih nekoliko dana razmaka. Tako da nema nikakve prepreke da on dobije bh državljanstvo, makar koliko ja vidim.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
ne znam brate iskreno da ti kazem nisam ga zadnje vrijeme pratio, ali ono sto jesam i koliko ga se sjecam, strasan je igrac...Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑04 jun 2020, 00:57Ovaj je tanak zadnjih godina nije Mersi do koljena,treba se ganjati neko tog ranga ili malo jaceg npr Adis Jahovic ali koliko je to moguce ,vidjecemo.ajdohordas je napisao/la: ↑04 jun 2020, 00:34Sandro je strasan igrač, sjećam ga se još iz Hajduka jos dok je sa Tinom igrao, tada je i Hajduk igrao strasan fudbal a Sandro i Tino su bili medju 5 najjacih igrača u hrvatskom sampionatu. Brz je i okretan, explozivan, nastavio je u dobrom ritmu kada je otisao iz Hajduka. Igračina je tu nema dvojbe nikakve, ali je budala nema nista u glavi, nisam ga pratio u zadnje vrijeme ne znam koliko je igrao, mislim da bi kod nas ponovo oživio i nije problem to njegovo ne igranje koliki je problem njegova glava... kada bi ga na tom segmentu uspjeli doradit, strasnog igrača bi dobili vjerujte.
Ma ima napadaca bez Jahovica il Gotala al Jahovic bi bio pojacanje,mada mislim da se moze i sta bolje iskopati
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Elvir Koljic isto **** igrac,samo on ko od papira građen..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
ma 3 je baAngelDiMaria je napisao/la: ↑03 jun 2020, 22:305 godina, ko i za sve migrante

@dingospo doveo bi ja koljica bez razmisljanja, operisao bi mu karabeg sinuse i nikakvih vise problema ne bi imao

You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Moja lična želja je Leonard Kweuke 

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Šta je Krste konama, to je on nama.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
ali evo gledam sada na transfermarktu, nije igrao godinu dana, i ulazi u godine polako

ali dzaba sve to, otici ce u Kinu pokupit jos koji milion i tjt, bzvz mastam

Evo kažu željo zadnji put osvojio titulu kad je lutvo štene bio
-
- Kontakt:
Gotal bi bio dobar,ako marinovc kaze da.se da obuzdati
Iskreno mislim da bi to bio pun pogodak. Jednostavno nije imao srece s tih par teskih povreda.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jun 2020, 01:15Elvir Koljic isto **** igrac,samo on ko od papira građen..
A sjajan je igrač, ko zna, mozda nekad i bude nesto...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
https://****.oslob.odjenje.ba/ino-fud ... ara/183009forgempp je napisao/la: ↑04 jun 2020, 02:14Iskreno mislim da bi to bio pun pogodak. Jednostavno nije imao srece s tih par teskih povreda.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jun 2020, 01:15Elvir Koljic isto **** igrac,samo on ko od papira građen..
A sjajan je igrač, ko zna, mozda nekad i bude nesto...

-
- Kontakt:
Skoro sigurno, početkom augusta.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Koliko ja znam, nije on loš igrač. Pravi se od njega Melunovića, a nije tako. Jedini problem kod Gotala je što je mentol, lik bez mozga i bez ijedne jedne vijuge. Kad bih birao, mislim da ga prije ne bih potpisao, čisto zbog te glave i atmosfere, vrlo lako se to može razyebati. Tako da sam mišljenja da Vinko i Hadžija najbolje znaju, ako hoće da ga dovedu, neka dovedu, mogu što se mene tiče i Kramara na stopera, ja im vjerujem maksimalno i imaju velikog kredita.
Mada, mislim da je ovo obična patka i šuplja čapri.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ima li ta Sandra makar nase drzavljanstvo pa da se moze pricatiAlfredNobel je napisao/la: ↑04 jun 2020, 03:08Koliko ja znam, nije on loš igrač. Pravi se od njega Melunovića, a nije tako. Jedini problem kod Gotala je što je mentol, lik bez mozga i bez ijedne jedne vijuge. Kad bih birao, mislim da ga prije ne bih potpisao, čisto zbog te glave i atmosfere, vrlo lako se to može razyebati. Tako da sam mišljenja da Vinko i Hadžija najbolje znaju, ako hoće da ga dovedu, neka dovedu, mogu što se mene tiče i Kramara na stopera, ja im vjerujem maksimalno i imaju velikog kredita.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma goni ga u qurac, 72 kluba promijenio.SedrenikHz je napisao/la: ↑04 jun 2020, 03:15Ima li ta Sandra makar nase drzavljanstvo pa da se moze pricatiAlfredNobel je napisao/la: ↑04 jun 2020, 03:08Koliko ja znam, nije on loš igrač. Pravi se od njega Melunovića, a nije tako. Jedini problem kod Gotala je što je mentol, lik bez mozga i bez ijedne jedne vijuge. Kad bih birao, mislim da ga prije ne bih potpisao, čisto zbog te glave i atmosfere, vrlo lako se to može razyebati. Tako da sam mišljenja da Vinko i Hadžija najbolje znaju, ako hoće da ga dovedu, neka dovedu, mogu što se mene tiče i Kramara na stopera, ja im vjerujem maksimalno i imaju velikog kredita.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ako cemo o zeljama i prijedlozima onda je moja Milan Djuric.