FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Vanja8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Vanja8 » 03 jun 2020, 19:51

RajaBa1983 je napisao/la:
03 jun 2020, 19:47
Vanja jesi li spremio pare ?
slika

slika

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 03 jun 2020, 19:53

Vanja ništa ništa sve je ok brt :D
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 jun 2020, 19:55

AngelDiMaria je napisao/la:
03 jun 2020, 19:40
Kaem ja ljudi, vanja :kafa:
Da ja vama kažem nesto ljudi...

Nisam ja nikakav insajder, sve sam info dobijao od Pantelije, njemu se braco obratite, prije dva dana mi je rekao da ovaj Gotal dolazi... :kafa:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 jun 2020, 19:55

sampras je napisao/la:
03 jun 2020, 19:46
Ne znam koliko nam je ovakav igrač potreban, prije svega mislim na prgav karakter.
A ni igrački nije neki vanzemaljac.
Ali hajde, ima neko ko misli o tome...
E sad to je vaganje
Pokretljiv counter-spic
Zna i krilo igrat, zna asistirat, dobra tehnika
A s druge strane ne **** zivu silu u svlacionici
Potencijalna bomba

Igracki se dobro uklapa, jer slicnog nemamo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 jun 2020, 19:56

03 jun 2020, 19:53
Sta ke'es, nisam cuo... :evil:

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 03 jun 2020, 19:57

Vanja8 je napisao/la:
03 jun 2020, 19:56
03 jun 2020, 19:53
Sta ke'es, nisam cuo... :evil:
Šta ima :mrgreen:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 jun 2020, 19:58

Zukanovic je napisao/la:
03 jun 2020, 19:11
Sta ovo pise ss.ba za Gotala.nek ide opet na Grbavicu i nek se slika. :D
Osim njih pregovaro i sa sirokim i zrinjskim
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 03 jun 2020, 19:59

Ako moramo birati izmedju ovog gotala i dzeke, ja bi doveo Ibisevica

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 03 jun 2020, 19:59

Treba neki hrvat doc, igro u Hajduku i po Austriji...

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 03 jun 2020, 20:03

Bernardo Matić :kafa:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 jun 2020, 20:03

Posto citam na forumu zeljeznicara da pisu, da su oni zadovoljni sa drugim mjesto kao nisu puno ulozili, kako su nas ponizili u derbiju kako smo mi dovodili igrace koda pravimo 3 ekipe (to je dokaz i straha) kako smo otjerali trenera, kako nismo odigrali 2 utakmice kako treba, kako su oni naj ljepse igrali itd.

Prvo i naj bitnije u fudbalu su bodovi. Nadam se da se satim slazemo svi.

Kad su nas pobjedili u finalu 98 zubanovic, bili smo bolji 50x al niko nama nedade titulu. Cak svake godine nas podjebavaju kao kako smo ih poderali na terenu a oni uzeli titulu

E sad o ovom prvenstvu

Ahmetovic, tatar, rahmanovic, pidro, oremus, jos 4 igraca iz prvih 18. POVRIJEDENO 80% prvenstva,

I takode 90% prvenstva sa 2 gom ekipom bili prvi na tabeli.

Kazu u kupu prosli mi ispali, tacno al i tu su srecu imali u izvlacenju (sreca u tom slucaju, kao i nesreca COVID19 je sastavni dio sporta)

5 utakmica vise odigrali od njih, mnogo kraci odmor, mogucnosti odmora ekipe koja je igrala do kraja sezone na 2 fronta i osvoila dk

Mi smo doveli
Milanovica gavrica serbedzica, otiso mujagic

Doveli
Stilica sadikovica boja erica

E sad o pobjedi u derbiju na grbavici sa drugijem timom (ne kruvim niti trazim alibi, nije se smjeli desit) i igranje 3 utakmice u 6 dana. Protiv cinimi se velez sb zeljo. Ne pristajanje da se utakmica pomakne za jedan dan (imali su pravo i nekrivim nikoga) al kazem, divoljno govori. Takode, imali smo vodstvo i bilo je 2:2 prvo poluvrijeme, u drugom poluvremenu smo primili 3 gola za koje nismo imali odgovora, al takode i to je cinjenica da su povrede i gust raspored u kratkom roku doveli ekipu da su pali fizicki u drugom pol.

Drugi derbi slicna stvar imali vodstvo bilo 1:1 u prvom pol zeljo bio motivisani agresivni zasluzeno pobjedio, al i tu se treba analizirat jer taj zeljkan je posle te utakmice izgubio 0:2 od veleza ekipe koja je 7-8 na tabeli.

O ljepoti igre (jedan spominje igru protiv city) dovoljno govori da im je sudija dao 2 boda. Takode inali su igraca vise

Borac 2x nula bodova igra
Sb na grbavici nula bodova
Velez 2x losa igra
Sloboda na grbavici
Radnik na grbavici

Takode 3 boda od celika, bez igre a kartoni cisceni

FK SARAJEVO nije imalo ljepsu igru, al je bilo mnogo ucinkovitije i nije imalo prostor da gleda ljepotu igre jer smo imali cilj BITI prvaci sto znaci osvoit sto vise bodova pa onda tek ljepota igre.

Cinimi se da inaju +1 go vise od nas kad im se oduzme celik.

U zadnje tri utakmice (kad smo imali isto vrijeme za pripreme) smo osvoili maksimalan broj bodova dok su oni 75% bodova osvoili i uz sudisku nepravdu gresku su to uspjeli.

Ponistanje bodova od celika svim ekipama razmak izmedzu FK SARAJEVO I nk zeljo bi bio +5 ..

I za kraj, FK SARAJEVO JE DALO NAJVISE GOLOVA U HISTORI PL BH.

FK SARAJEVO OD POSLE RATA JE IGRALO NAJ LJEPSI NOGOMET BAJ VISE SEZONA

Imate sada sansu da se pojacate da se spremite, i sacekate da pocne prvenstvo

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 jun 2020, 20:14

Pitar6785 je napisao/la:
03 jun 2020, 20:03
Posto citam na forumu zeljeznicara da pisu, da su oni zadovoljni sa drugim mjesto kao nisu puno ulozili, kako su nas ponizili u derbiju kako smo mi dovodili igrace koda pravimo 3 ekipe (to je dokaz i straha) kako smo otjerali trenera, kako nismo odigrali 2 utakmice kako treba, kako su oni naj ljepse igrali itd.

Prvo i naj bitnije u fudbalu su bodovi. Nadam se da se satim slazemo svi.

Kad su nas pobjedili u finalu 98 zubanovic, bili smo bolji 50x al niko nama nedade titulu. Cak svake godine nas podjebavaju kao kako smo ih poderali na terenu a oni uzeli titulu

E sad o ovom prvenstvu

Ahmetovic, tatar, rahmanovic, pidro, oremus, jos 4 igraca iz prvih 18. POVRIJEDENO 80% prvenstva,

I takode 90% prvenstva sa 2 gom ekipom bili prvi na tabeli.

Kazu u kupu prosli mi ispali, tacno al i tu su srecu imali u izvlacenju (sreca u tom slucaju, kao i nesreca COVID19 je sastavni dio sporta)

5 utakmica vise odigrali od njih, mnogo kraci odmor, mogucnosti odmora ekipe koja je igrala do kraja sezone na 2 fronta i osvoila dk

Mi smo doveli
Milanovica gavrica serbedzica, otiso mujagic

Doveli
Stilica sadikovica boja erica

E sad o pobjedi u derbiju na grbavici sa drugijem timom (ne kruvim niti trazim alibi, nije se smjeli desit) i igranje 3 utakmice u 6 dana. Protiv cinimi se velez sb zeljo. Ne pristajanje da se utakmica pomakne za jedan dan (imali su pravo i nekrivim nikoga) al kazem, divoljno govori. Takode, imali smo vodstvo i bilo je 2:2 prvo poluvrijeme, u drugom poluvremenu smo primili 3 gola za koje nismo imali odgovora, al takode i to je cinjenica da su povrede i gust raspored u kratkom roku doveli ekipu da su pali fizicki u drugom pol.

Drugi derbi slicna stvar imali vodstvo bilo 1:1 u prvom pol zeljo bio motivisani agresivni zasluzeno pobjedio, al i tu se treba analizirat jer taj zeljkan je posle te utakmice izgubio 0:2 od veleza ekipe koja je 7-8 na tabeli.

O ljepoti igre (jedan spominje igru protiv city) dovoljno govori da im je sudija dao 2 boda. Takode inali su igraca vise

Borac 2x nula bodova igra
Sb na grbavici nula bodova
Velez 2x losa igra
Sloboda na grbavici
Radnik na grbavici

Takode 3 boda od celika, bez igre a kartoni cisceni

FK SARAJEVO nije imalo ljepsu igru, al je bilo mnogo ucinkovitije i nije imalo prostor da gleda ljepotu igre jer smo imali cilj BITI prvaci sto znaci osvoit sto vise bodova pa onda tek ljepota igre.

Cinimi se da inaju +1 go vise od nas kad im se oduzme celik.

U zadnje tri utakmice (kad smo imali isto vrijeme za pripreme) smo osvoili maksimalan broj bodova dok su oni 75% bodova osvoili i uz sudisku nepravdu gresku su to uspjeli.

Ponistanje bodova od celika svim ekipama razmak izmedzu FK SARAJEVO I nk zeljo bi bio +5 ..

I za kraj, FK SARAJEVO JE DALO NAJVISE GOLOVA U HISTORI PL BH.

FK SARAJEVO OD POSLE RATA JE IGRALO NAJ LJEPSI NOGOMET BAJ VISE SEZONA

Imate sada sansu da se pojacate da se spremite, i sacekate da pocne prvenstvo
Ma bježi ba sta ih imas analizirati, pusti neka grickaju svoja jaja od muke...
Zaboli mene ona stvar za plavi filozofiju fudbala...
Krepavaju , a misle da su neko i nesto... :kafa:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 jun 2020, 20:22

Ma ovaj Gotal pumpa sebi cijenu preko clanka...to je i sa zeljom radio....ono nisam se jos dogovorio, navalite s ponudama....

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 jun 2020, 20:25

Ma ja ga nebi dovodio,ali vjerujem u struku

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 03 jun 2020, 20:31

Neka se ljudi samo sjete kako smo pukli po savovima kada je Jesic otjerao tadasnji kostur svlacionice a pricu vodili neki lijevi igraci. Oporavljali smo se 3 godine. Najvazniji igraci u nasoj svlacionici su Krste, Ahmet, Hebibovic, Handzic i Dupovac. Ovo znam sigurno i nema igraca u svlacionici koji nema respekta prema njima. Krste bi trebao sada dobiti nas pasos i aBd ostat ce tu do kraja karijere.
Zadnja izmjena: skoJaa, dana/u 04 jun 2020, 10:23, ukupno mijenjano 1 put.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 03 jun 2020, 20:40

Ovaj napadač ili baca šuplju da si nabije cijenu,ili je klub fakat uspio da ne procure informacije.Jer niko mi nije rekao,znaci niko ni ovdje nije znao,osim ako kanarinac nije na njega mislio,ali ovaj je igrao Austrijsku Bundesligu(doduse nije ptica napomenula)ako je fakat na ovoga mislio,i bude istina. Ja ga odmah proglasavam najjacim insajderom i necu ni priznavati ovu anketu,jer fakat ama bas niko o ovome nije pricao
@kanarinac gdje si sada da vidimo jesi na ovoga mislio
po meni solidan igrac,igrao sa Svenom u Hajduku,a neko napisao da su bili **** tandem,ako je tako dovodi ga sto da ne
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 03 jun 2020, 20:44

Ukinite ovu anketu, poginuse bez ispaljenog metka :mrgreen:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 03 jun 2020, 20:44

Ja se majke mi penzionisem ako mi je ovaj propustio :/
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jun 2020, 20:47

Nije mi nesto gotal al ako hadžija i vinko misle da je ok vjerujem im.
Igracki manje vise ok al je tezak karakter poprilicno.
You are someone else I am still right here

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jun 2020, 21:09

03 jun 2020, 19:47
Vanja jesi li spremio pare ?
slika
:urnebes: njega samo po glavi, ti si moj čovjek u vladajućoj strukturi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, mosarajvosa83 i 10 gostiju.