FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

feniksptica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la feniksptica » 03 jun 2020, 16:55

**** ti kakav fudbal ja gledam. Daj nam Seltika ko ljudi da se,potucemo pa sta bude
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jun 2020, 16:58

feniksptica je napisao/la:
03 jun 2020, 16:55
**** ti kakav fudbal ja gledam. Daj nam Seltika ko ljudi da se,potucemo pa sta bude
Katastrofa :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 jun 2020, 16:59

Pantelija je napisao/la:
03 jun 2020, 16:41
Ne mozes kapitena i vodju tima nohirati nikako. To je samoubistvo. Jedno je kad se rjesavas npr dupovca, prodass rahmanovica itd. Drugo je kada tjeras covjrka koji je sigurno najbolji igrac s klupe u ligi. Uz to, nema igraca koji ga negotivi, svima im je vodja, navijaci ga vole i tu je godinama.
Svaki klub ima takvog igraca koji iako na terenu nema bitnu ulogu ima u atmosferi i hemiji ekipe. Ima taj mentalitet.
Da je ovo neko drugi napisao , pa bih i shvatio , ali Ti @Pantelija koji si igrao ?
Dobro dokle , ako mozes odgovoriti . Do 40 god. ? Sumnjam da iko voli FKS vise od Tebe , mene i slicnih.
Evo primjer o atmosferi . Ismijavati komsije , za flomaster i fabanje fudbala , prijetiti i onda nas razvalise (samo htjenjem , igraci ovo ne pamte , ja budaletina jos razmisljam o tom porazu).
Ma nema grupa EL , dok mi volimo , a oni profitiraju . Nije Nam levat , a nadam se i Uprava . Neka budu direktori , halal im pare , ali kociti razvoj Akademaca i Kluba ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 03 jun 2020, 17:02

Petak 21:00
budite na relaciji Vijecnica - BBI

23:00 vatromet sa tabije...

ako ko moze na krov izadjite zapalite baklju, neka se zna da gori nebo kad sarajevo slavi
Zadnja izmjena: revolt, dana/u 03 jun 2020, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 jun 2020, 17:04

Ja ti pricam o svlacionici. Bez nje nikad nista neces osvojiti. Mozes dovesti ne znam ti koga, to zapadmti. Kakva ti je atmosfera u ekipi tako izgledas natwrenu, a kada pricas sa bilo kojim igracem iz FKS prvo ime koje cujes je Krste, ciji nisam fan odmah da se razumijemo.

Ali bez takvog igraca nikad neces imati ekipu.
Otkud to da Oremus ne valja? Je li mi gledamo isti fudbal? Oremus je zvijer za ovu ligu. Na nasu zalost kada ga je trebalo postediti nismo, pa je covjek pauzirao pola godine skoro. Pa kad se vratio opet sad na proljece, prekucao na sredini. Tempo koji on drzi ne moze ni jedan vezni igrac u ligi da prati. Nije fudbal asistencija i gol, niti dribling. Kakav je igrac vidjeli smo prptiv celtica, tada jedini koji je izgledao evropski.

I hvala Bogu pa se mi ne pitamo sta i kako i da ima Hadzic i ekipa oko njega koji rade odlican posao. Za gavrica i milanovica se definitivno slazem.

@ps
Ne do 40te ali on moze jos sa ovom generacijom godinu minimalno. Svkako iduce sezone ces imati smjenu generacije jer ces 99% ostati u ova tri prelazna roka bez rahmana, kove,tatara, hebiba, moguce i pidro... Te jos moze se desiti da neko ode. Ahmetovic da zavrsi itd.
Dok je ova ekpa u ovakvoj atmosferi, on se ne dira.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 jun 2020, 17:12

Velkoski nije za prve postave, nije za izvođenja prekida, al je čovjek odluke kad je najgušće. Sjetite se gola Veležu u kupu ili gola Slobodi nakon Atalante. "Vic" u igri kojeg nemaju ni Rahmanović ni Tatar ni Jukić, mlađi i kvalitetniji igrači. Što Mourinho kaže, "respect that".
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 jun 2020, 17:14

Velkoski je stranac. Uzima jedno ograniceno mjesto. Kraj price.
Vise nema kvalitet za prih 11, a stranci za klupe nam nisu potrebni.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 03 jun 2020, 17:17

Krle ce zavrdit karijeru ovdje sbidjalo se to nekom ili ne. On je Hamajlija nasem klubu i igrat ce redovno!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 jun 2020, 17:18

Rule_hz je napisao/la:
03 jun 2020, 17:17
Krle ce zavrdit karijeru ovdje sbidjalo se to nekom ili ne. On je Hamajlija nasem klubu i igrat ce redovno!
:bow: :bow:
A mislim da uskoro moze i pasos da vadi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jun 2020, 17:22

Neka krsteski ostane dok ne skine ihtijarevica s vrha one liste najtrofejnijih igraca :-)
You are someone else I am still right here

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 03 jun 2020, 17:24

Je li iko slusa ovog komentatora na pauzi, sve govori kme kme kme kme, da nije zeljovac :hmmmmm:
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 jun 2020, 17:29

Pantelija je napisao/la:
03 jun 2020, 17:04
Ja ti pricam o svlacionici. Bez nje nikad nista neces osvojiti. Mozes dovesti ne znam ti koga, to zapadmti. Kakva ti je atmosfera u ekipi tako izgledas natwrenu, a kada pricas sa bilo kojim igracem iz FKS prvo ime koje cujes je Krste, ciji nisam fan odmah da se razumijemo.

Ali bez takvog igraca nikad neces imati ekipu.
Otkud to da Oremus ne valja? Je li mi gledamo isti fudbal? Oremus je zvijer za ovu ligu. Na nasu zalost kada ga je trebalo postediti nismo, pa je covjek pauzirao pola godine skoro. Pa kad se vratio opet sad na proljece, prekucao na sredini. Tempo koji on drzi ne moze ni jedan vezni igrac u ligi da prati. Nije fudbal asistencija i gol, niti dribling. Kakav je igrac vidjeli smo prptiv celtica, tada jedini koji je izgledao evropski.

I hvala Bogu pa se mi ne pitamo sta i kako i da ima Hadzic i ekipa oko njega koji rade odlican posao. Za gavrica i milanovica se definitivno slazem.

1. Moze Merso i bolje . Oba imaju ugovore do 30.06.2021 , Mersi bi produzio , Krsti ne . Yebiga moje misljenje
2. Ovo sam napisao za Oremusa : Oremus zdrav jeste prevaga , ali ako dr. kaze povreda , cao .
3. Do danas za Hadzica :bow: , ali nema ziviti na lovorikama , dobro placen , dobre rezultate hocemo . Ponavljam do sad :bow: :bow:
Respect Tebi @Pantelija :thumbup:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 jun 2020, 17:32

Krste treba ostati i ostaće, to je sigurno. Idealan igrač da ulazi s klupe i bude taj joker. Što se mene tiče, može završiti karijeru ovdje. Bitan je iz više faktora i kao takav treba jednoj ovakvoj ekipi, tu je pantelija potpuno upravu.

Kao što reče na kraju, sva sreća pitaju se Hadžija, Vinko i Uprava, a siguran sam da ne postoji ni zrno šanse da 'šutnu' Krstea, jer znaju koliko znači u svlačionici i na terenu, a čovjek je koga svi vole i gotive.

Izgleda džaba objašnjavati za Oremuša..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 jun 2020, 17:32

Krste jeste stranac, ali njegov odnos prema klubu se može mjeriti i sa najzagriženijim pitarima...
I kao osoba i kao sportista takav covjek ce uvijek imati mjesta kod nas...
Danas kao fudbaler, a sutra vec u Akademiji... :salut:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 jun 2020, 17:34

Kad ti 3-4 kazu pijan si , ne preostaje ti nista nego se valjaj . Zivot me naucio . Ocito sam u krivu , nemam podrsku , halali Velkoski :pray: .

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 03 jun 2020, 17:35

Kad imaš samo mlade igrače možeš zapasti u probleme jer poslije par pobjeda mladi igrači visoko polete i pomisle da su cilj ostvarili i prije nego je ostvaren.

Kad imaš stare igrače možeš zapasti u probleme jer stare igrače nakon par loših rezultata niko ne izvuče iz pesimizma.

Krste je kvalitet igrača koji u pobjedama mladim igračima neće dati da previše polete, u porazima starim da previše potonu.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 jun 2020, 17:40

Evander je napisao/la:
03 jun 2020, 17:14
Velkoski je stranac. Uzima jedno ograniceno mjesto. Kraj price.
Vise nema kvalitet za prih 11, a stranci za klupe nam nisu potrebni.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 03 jun 2020, 17:43

Treba neka spona i u svalcionici. On je vazan za ekipu dosta mimo terena. U decembru smo vidjeli kako stvari oko terena uticu na teren sam. A autoritet se gradi on ga je izgradio godinama igrajuci i moze se rec naosvajajuci se titula. Ukoliko ima zelju on licno zadrzat ga jos godinu dvije, sve dok imamo doprinos od njega . Makar doprinos bio 15 minuta po utakmici
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 jun 2020, 17:44

Arnelv52 je napisao/la:
03 jun 2020, 17:35
Kad imaš samo mlade igrače možeš zapasti u probleme jer poslije par pobjeda mladi igrači visoko polete i pomisle da su cilj ostvarili i prije nego je ostvaren.

Kad imaš stare igrače možeš zapasti u probleme jer stare igrače nakon par loših rezultata niko ne izvuče iz pesimizma.

Krste je kvalitet igrača koji u pobjedama mladim igračima neće dati da previše polete, u porazima starim da previše potonu.
Ma ja ga kao igraca ne gotivim nesto. Ali kada cujes o njemu sve najbolje sa 20 strana. Kada ga hvale ljudi iz uprave, igraci, akademci, raja, onda nema sanse da je to bez nekog raloga.
Covjek je ocito cijenjen i svi ga vole, takvog igraca ne mozes odstraniti tek tako i dovesti nekogabsa strane...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jun 2020, 17:45

Crveni za Lori
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, keli, mire971, n0dix, napoleon72, riki46, Vanja8 i 59 gostiju.