FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

-
- Kontakt:
Kako sam shvatio autobus krece s Koseva u 20:30kraljlavova je napisao/la: ↑03 jun 2020, 14:09Ma ko nam moze zabraniti da se spontano svi okupimo u gradu zato svi u petak podrzimo sampione
Znaci najbolje ih je cekati pred Vjecnom oko 21:00
Danas su pretstavnici FKS bili u sarajevskoj Hitnoj pomoći i ugovarali medicinsko obezbjeđenje za skup u petak na stadionu Koševo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑03 jun 2020, 15:07Danas su pretstavnici FKS bili u sarajevskoj Hitnoj pomoći i ugovarali medicinsko obezbjeđenje za skup u petak na stadionu Koševo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
U prevodu.... Svi pred vjecnu

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
E gledaj JNA oficira mamicu svoju trao
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ogroman su nam problem ovi zaostali kosovci.
Mislim opcenito po drzavu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
05.06. u 23h, Hitba pomoć obezbjeđuje proslavu (vatromet) u rejonu Jajce kasarne. Službeno.
Vidimo se
Vidimo se
- feniksptica
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Idemooo
- feniksptica
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BIJELA, naravno.

-
- Kontakt:
Ovo treba da vodi FKS u buducnosti , ako zelimo napredak . Upravo Merhamet ostavite kuci. Gledaj C.Z i Dinamo i samo ce ti se kazati.Dakle dovoditi:AngelDiMaria je napisao/la: ↑03 jun 2020, 10:56Velkoski mozda jeste ispuhao za prve postave, do kraja sljedece sezone ce i ahmo tako, ali definitivno, krste moze i treba biti igrac na klupi, koji udje u 65,70 min i sa iskustvom i nazovimo to autoritetom sacuva rezultat i smiri tenzije, i sa svojom borbenoscu eventualno istrci koju kontru. Neki redukovan ugovor za to njemu, kaon pr handzeta sto imamo.
1. UCINKOVITE - PERSPEKTIVNE - PROFIT
2. POTENCJAL - PROFIT
Po meni :
H.Musemic(samo kraj 2019) = Krste (takodje 2019/20)= ljubav veca od zivota , ali manja od para .
Da li se je iko radi savjesti odrekao KM u korist FKS , jeste , ali u qrcu . Sve je to normalno u svijetu , ne zamjeram im , ali dosta vise majkumu .
Merhamet da prema Hebibu , Pidri,golmanu i slicnim

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne mozes kapitena i vodju tima nohirati nikako. To je samoubistvo. Jedno je kad se rjesavas npr dupovca, prodass rahmanovica itd. Drugo je kada tjeras covjrka koji je sigurno najbolji igrac s klupe u ligi. Uz to, nema igraca koji ga negotivi, svima im je vodja, navijaci ga vole i tu je godinama.
Svaki klub ima takvog igraca koji iako na terenu nema bitnu ulogu ima u atmosferi i hemiji ekipe. Ima taj mentalitet.
Svaki klub ima takvog igraca koji iako na terenu nema bitnu ulogu ima u atmosferi i hemiji ekipe. Ima taj mentalitet.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
Krste + Milanovic + Gavric + pa i Oremus+ ima jos = Hadzic , Suljic ili ako ga gotivite Duljevic(ja ne)
Dao Krste FKS , da, ali i FKS njemu . Kakva klupa , pa Salcin tribina , ako se vrati Pidroni aBd .
Milanovic , Gavric , pa i Oremus bi bili Lasta i Bilbija u Zrinji . Nema FKS vremena cekati .
Ako nam Krste treba radi atmosfere , a samo radi toga , onda se pomirimo da cemo samo Titule u BiH uzimati i to na misice .
Ako nam Krste treba za zadnjih 30 min. onda od grupa nista . Tih 30 min. u Evropi bi nam donijelo prevagu ? Za BiH je Resic dovoljan , kao zamjena i 10x jefiniji , a o perspektivi da ne pisem .
Oremus zdrav jeste prevaga , ali ako dr. kaze povreda , cao .
Dao Krste FKS , da, ali i FKS njemu . Kakva klupa , pa Salcin tribina , ako se vrati Pidroni aBd .
Milanovic , Gavric , pa i Oremus bi bili Lasta i Bilbija u Zrinji . Nema FKS vremena cekati .
Ako nam Krste treba radi atmosfere , a samo radi toga , onda se pomirimo da cemo samo Titule u BiH uzimati i to na misice .
Ako nam Krste treba za zadnjih 30 min. onda od grupa nista . Tih 30 min. u Evropi bi nam donijelo prevagu ? Za BiH je Resic dovoljan , kao zamjena i 10x jefiniji , a o perspektivi da ne pisem .
Oremus zdrav jeste prevaga , ali ako dr. kaze povreda , cao .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Imaju li 2 armenca na ovoj tekmi???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Aktivnosti Saveza i klubova poduzete u proteklom periodu u cilju osiguranja uslova za mogući nastavak takmičenja:
9 od 12 klubova se izjasnilo da su za nastavak takmičenja
8 od 12 klubova se izjasnilo da su za nastavak takmičenja isključivo bez promjene važećih propozicija (preostalih 11 kola i 4 utakmice Kup-a)
9 klubova se izjasnilo da su za nastavak najkasnije od 07.06.2020
3 od 4 kluba se izjasnilo da su za odigravanje utakmica Kup-a (Široki Brijeg, Željezničar i GOŠK)
Samo 1 klub (FK Željezničar) dostavio alternativni prijedlog, a koji su u cijelosti podržali NK Široki Brijeg i FK Tuzla City (FK Velež djelimično podržao, a svi ostali klubovi bili protiv)
Samo 1 klub (NK Široki Brijeg) dostavio odobrenje lokalnog kriznog štaba za plan odigravanja utakmica
6 klubova dostavilo planove za organizaciju utakmica sa aspekta epidemiološko-zdravstvene zaštite učesnika
Svi stadioni zadovoljavaju sanitarno-epidemiološke uslove za organizaciju utakmica sa prostornog aspekta, ali nijedan stadion nije u cijelosti sadržajno osigurao uslove (sanitarna sredstva, dezinfekcioni materijal, itd)
Samo 5 klubova prije početka trenažnog procesa izvršilo testiranje igrača na COVID-19 i dostavilo nalaze testova u Savez (FK Sarajevo, HŠK Zrinjski, FK Tuzla City, NK Čelik, FK Sloboda).
9 od 12 klubova se izjasnilo da su za nastavak takmičenja
8 od 12 klubova se izjasnilo da su za nastavak takmičenja isključivo bez promjene važećih propozicija (preostalih 11 kola i 4 utakmice Kup-a)
9 klubova se izjasnilo da su za nastavak najkasnije od 07.06.2020
3 od 4 kluba se izjasnilo da su za odigravanje utakmica Kup-a (Široki Brijeg, Željezničar i GOŠK)
Samo 1 klub (FK Željezničar) dostavio alternativni prijedlog, a koji su u cijelosti podržali NK Široki Brijeg i FK Tuzla City (FK Velež djelimično podržao, a svi ostali klubovi bili protiv)
Samo 1 klub (NK Široki Brijeg) dostavio odobrenje lokalnog kriznog štaba za plan odigravanja utakmica
6 klubova dostavilo planove za organizaciju utakmica sa aspekta epidemiološko-zdravstvene zaštite učesnika
Svi stadioni zadovoljavaju sanitarno-epidemiološke uslove za organizaciju utakmica sa prostornog aspekta, ali nijedan stadion nije u cijelosti sadržajno osigurao uslove (sanitarna sredstva, dezinfekcioni materijal, itd)
Samo 5 klubova prije početka trenažnog procesa izvršilo testiranje igrača na COVID-19 i dostavilo nalaze testova u Savez (FK Sarajevo, HŠK Zrinjski, FK Tuzla City, NK Čelik, FK Sloboda).
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, N3R3D, napoleon72, riki46, rimljanin90, Samozdravlje i 44 gosta.