FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako želi u Želju, treba iskoristiti taj momenat.
Skup je zato što je dobar igrac. Vojo je ona vrsta napadaca koja zna igrati lopte i van 16-erca, što je rijetkost na našim prostorima. Zna dodavati, proigravati saigrace, asistirati, šutirati slobodnjake, svašta nešto...a to košta jbg, zna to Husić

Treba neki hrmpalija u napadu, jednostavno se u ovoj ligi zbog terena i neznanja stopera moraju igrati duge lopte i to nikad nece prestati, u ovih par tekmi sto je odigro Lendric se to vidjelo, a on jadnik nije za toga
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Igracemo i bez spica ako treba, daj nam samo 2 dobra krila. Daj nam da imamo 3,4 igraca sa 10+ golova u ekipi a ne ovako - jedan 20 ostali po 2.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ma Oske vjeruj mi da je više pun qrac čekanja. Ne želim da pljujem nikoga ali evo jučer sam to pisao dok.určilo mi je čekat više Sinana da se dohaviza, Zeca da se oporavi itd. Trebaju nam igrači koji su spremni pomoći sad i odmah, a ne da gatam. A ne ona naša famozna "vidjet ćete vi samo da se on spremi", nebitno koji je igrač u pitanju.
Meni je Ramovic dobro igrao kao spic protiv Borca u kupu, steta sto nece produziti ugovor
Zeljeznicar za zivot cijeli!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ermin ako sad ne razvali, onda brate vise ne znam kad ce. Sprema se od kad je dosao. Stvarno sve razumijem, pogresna dijagnoza, pogresno lijecenje, ima tu i do nasih doktora, ali sad ako ne odradi ono sto se od njega ocekuje, stvarno ne bi imalo smisla.
Ja ne kontam šta je s našim doktorima, znaš i sam koliko smo puta čitali da su naše igrače zayebali naši doktori. Crnov, Marković, Jazvić, Veselinović, Zec. a koliko se sjećam pisalo se da je još nekoliko igrača iz ove ekipe zayebano od strane doktora.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 15:25Ermin ako sad ne razvali, onda brate vise ne znam kad ce. Sprema se od kad je dosao. Stvarno sve razumijem, pogresna dijagnoza, pogresno lijecenje, ima tu i do nasih doktora, ali sad ako ne odradi ono sto se od njega ocekuje, stvarno ne bi imalo smisla.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
braco je napisao/la: ↑03 jun 2020, 15:37Ja ne kontam šta je s našim doktorima, znaš i sam koliko smo puta čitali da su naše igrače zayebali naši doktori. Crnov, Marković, Jazvić, Veselinović, Zec. a koliko se sjećam pisalo se da je još nekoliko igrača iz ove ekipe zayebano od strane doktora.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 15:25Ermin ako sad ne razvali, onda brate vise ne znam kad ce. Sprema se od kad je dosao. Stvarno sve razumijem, pogresna dijagnoza, pogresno lijecenje, ima tu i do nasih doktora, ali sad ako ne odradi ono sto se od njega ocekuje, stvarno ne bi imalo smisla.
Tacno tako, vec su napravili pozamasan broj gresaka. Ja se nadam da ce doci bolji ili da ce se zdravlje igraca staviti u ruke mozda nekoj boljoj poliklinici.
Istina živa.braco je napisao/la: ↑03 jun 2020, 15:18Ma Oske vjeruj mi da je više pun qrac čekanja. Ne želim da pljujem nikoga ali evo jučer sam to pisao dok.určilo mi je čekat više Sinana da se dohaviza, Zeca da se oporavi itd. Trebaju nam igrači koji su spremni pomoći sad i odmah, a ne da gatam. A ne ona naša famozna "vidjet ćete vi samo da se on spremi", nebitno koji je igrač u pitanju.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Osim13 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 15:44Istina živa.braco je napisao/la: ↑03 jun 2020, 15:18Ma Oske vjeruj mi da je više pun qrac čekanja. Ne želim da pljujem nikoga ali evo jučer sam to pisao dok.určilo mi je čekat više Sinana da se dohaviza, Zeca da se oporavi itd. Trebaju nam igrači koji su spremni pomoći sad i odmah, a ne da gatam. A ne ona naša famozna "vidjet ćete vi samo da se on spremi", nebitno koji je igrač u pitanju.
pa Vi bi za milju spremnog igraca

Ja sam uvijek optimista, i sada se nešto kuha oko kluba, nadam se da će na dobro izaći. Hvala Bogu da su se neki ljudi ponovo javili.
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 03 jun 2020, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
Moj novi najbolji drug,izvini Ljoze ali...braco je napisao/la: ↑03 jun 2020, 15:18Ma Oske vjeruj mi da je više pun qrac čekanja. Ne želim da pljujem nikoga ali evo jučer sam to pisao dok.určilo mi je čekat više Sinana da se dohaviza, Zeca da se oporavi itd. Trebaju nam igrači koji su spremni pomoći sad i odmah, a ne da gatam. A ne ona naša famozna "vidjet ćete vi samo da se on spremi", nebitno koji je igrač u pitanju.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Meni je tvog laznog optimizma na vrh glave. Pogotovo tih najava.
Gotivim te bas, dobar si momak i sve radis iz ljubavi prema zelji, ali ti trebas malo popustiti s tim pompeznim najavama. Molim te, ucinio bi nam svima uslugu.
Kera brate po plavoj krvi, osnovano govorim, i lično radim na tome. Živ ti meni bio.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 15:55Meni je tvog laznog optimizma na vrh glave. Pogotovo tih najava.
Gotivim te bas, dobar si momak i sve radis iz ljubavi prema zelji, ali ti trebas malo popustiti s tim pompeznim najavama. Molim te, ucinio bi nam svima uslugu.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Dobro ljubavi bratova, drzi jezik za zubima i nista nikom ne pricaj. Opekli smo se 20 puta vrijeme je da neke stvari uradimo na drugi nacin.
Druze nemoj se ljutiti ali pusti forum i te price, sto kaze Kera dosta vise laznog optimizma, prica o aparatima i slicno. Daj Boze da se ista kuha i radi ali kuhalo i radilo evo koliko godina a mi zivimo od toga hoce li nam neko od nasih posuditi novac pa da mu poslije od Evrope to vratimo i tako ukrug.Admir74 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 16:00Kera brate po plavoj krvi, osnovano govorim, i lično radim na tome. Živ ti meni bio.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 15:55Meni je tvog laznog optimizma na vrh glave. Pogotovo tih najava.
Forum svakako nije mjesto na kojem se ozbiljne stvari pominju i zavrsavaju.
Tebi naravno svaka cast sto radis na tome. Radi ali ziv bio ne pricaj o tome na forumu.
Slažem se s @kerom Admire. Dobar si forumaš i optimista i drago mi je što pišeš na našoj temi ali samo raji je više preko glave obećanja, nadanja, čekanja itd. Buraz mi ako sljedeće godine uzmemo titulu to će biti prva nakon 8 godina, to je haman decenija. Dakle ako. Imamo trofeja ko Olimpik i Radnik posljednjih 7 godina tj 1 kup. Koliko smo igrača razvili iz OP zadnjih 5 godina i prodali? Dakle pitam za period poslije Ferencvaroš generacije. Meni na pamet samo Šaban mali i to u klub koji je vjerovatno njegov stari pogurao, a pare od transfera se već unaprijed potrošile i to na yebene kredite. Šta smo uradili u europi poslije Ferenca? Nismo 2 put izašli u europu i 2 put izbacili ekipi s dna europe Zetu i Narvu Trans. A sada ako budemo nenosioci smanjene su nam šanse da prođemo i prvo pretkolo yebene EL. Eto dokle je došlo. Navijači su godinama međusobno kolju zbog yebenih uprava, navijači se međusobnu tukli na stadionu, marica ko da je Lech došao, a ne Tuzla City. Titulu ili mi zayebemo ili nas pokradu ko zadnje levate. Muka mi je više čitati o finansijskim krizama u klubu godinama, da slušam kako našim igračima kasne plate (ne mislim sad na koronu , nego se znalo dešavat i u prethodnim godinama).kerimatomic1921 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 16:01Dobro ljubavi bratova, drzi jezik za zubima i nista nikom ne pricaj. Opekli smo se 20 puta vrijeme je da neke stvari uradimo na drugi nacin.
Da godinama slušamo šuplje i najave neke,a vazda dobijemo ki.tu mušanovu! Raji je više svega preko glave i svega se nakupilo godinama, nešto se mjenjati MORA i ne želimo više slušat priče "mi ćemo ovo mi ćemo ono samo čekajte pa ćete vidjeti popišat ćemo se po svima", SAMO DJELA, dosta šuplje i vadione!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.