FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la: ↑03 jun 2020, 14:26https://sportsport.ba/fudbal/drazen-bag ... jeg/363824
Drz ga
Dobar spic. Da je kako njega i Enina nafatati, ufff
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Mozel ko napustit siroki da ga ne prizeljkujete
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja samo prizeljkujem da nam klub konacno stane na zelenu granu ali za to su potrebni pravi ljudi u klubu.
Dva mjeseca do nove sezone i otkucava sat, pa hajde da vidimo sta i kako.
Dva mjeseca do nove sezone i otkucava sat, pa hajde da vidimo sta i kako.
Mjau !
Pa samo hocete da trosimo pare oske i ja na nove igrace, a ne pita niko imal para da prezentujemo klub po svijetu
ma nema ba ovdje niko ne razmišlja o stvarnim prioritetima...i onda će dela ovdje opet doć sa "uprava napolje" mantrom...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Uvezat sve, pa dovest ovoga umjesto Karića, mlađi je i po meni bolji, a mislim da nije ni u cijeni neka razlika..
- kolezeljovac
- Kontakt:
Daj Mladena Petrića da izginemo svi!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Bagaric je jako brz i inteligentan igrac. Njegov najveci problem je realizacija. On da ima zavrsnicu iole dobru igrao bi u puno puno jacoj ligi od nase..
E da imamo kakva krila da valja profitirali bi sa Karićevim asistencijama sigurno, Firmino za sirotinjukerimatomic1921 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 14:03Karic je ove godine najbolji asistent lige. Takodjer se slazem da treba malo obratiti paznju i na prosjecnu starost ekipe, ali kao opcija B je odlican izbor s obzirom na ono sto mu je jaca strana u igri.

Neko me proziva, zasto???
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Vojo Ubiparip je Krpić za Bagarića. Ne dajte mi lagati.
Obavezno ga zaganjati i vratiti u staro jato.
Obavezno ga zaganjati i vratiti u staro jato.
Mi moramo trazit napadaca koji ce se uklopit i podredit Stilicevoj igri. Jer ce Stila davati vise golova od tog napadaca. Znaci neko ko zna lopte, ko vrsi pritisak na zadnju liniju i ko je dobar u skoku, primit loptu, zagradit itd. Realizacija i brzina ne bih reko da su primarni. Tako da je meni bolje upariti Karica nego Bagarica sa Stilom. Naravno to je samo moje misljenje, mozda grijesim
Ne zaebavaj nego idite fatajte Bagarica. Mi vec pripremili kanap da ga vezemo.
Grlat si moramo te ušutiti

Pakuj kofer, vodimo te irfo i ja na izlet

Dobro je irfo ovo napisao, i po meni bi Karić bio bolji fit sa Štilićem. Upravo to sa asistencijama što pišete ide u sklopu te priče. Znači all round. Još krilo kakvo efektno da ne zapinje za loptu i imaće Karić 600 asistencija 

Budite direktni i iskreni. Imate veci tal sa Karicem. Neprijatelji kluba. 

Ma kakav Vojo, početkom ove godine je potpisao novi trogodišnji ugovor.
Bagarić, rekoh neki dan nije loš igrač, nije baš izraziti golgeter ali mogao bi ruke dati definitvno. Njemu je prosjek ligaških golova u sezoni 6 ili 7 do sada.
Zna li se šta je sa Zecom, valjda će se spremit za sljedeću sezonu, evo već godinu i nešto ovo pišem ali nikako ga dočekat.
Bagarić, rekoh neki dan nije loš igrač, nije baš izraziti golgeter ali mogao bi ruke dati definitvno. Njemu je prosjek ligaških golova u sezoni 6 ili 7 do sada.
Zna li se šta je sa Zecom, valjda će se spremit za sljedeću sezonu, evo već godinu i nešto ovo pišem ali nikako ga dočekat.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 23 gosta.