Kae, treba Zebu dovesti dobro se pokazao u Olimpiku

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kae, treba Zebu dovesti dobro se pokazao u Olimpiku
Kako ba Denchi ne kontas...Pa para vrti gdje burgija nece...
Ma bjezi ba lozi se na ovo nasilje nad crncima u AmericiVanja8 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 13:47Kako ba Denchi ne kontas...Pa para vrti gdje burgija nece...
A i nisam dobar sa ovim moderatorom, pa on brise moje glasove, nikako da halali pokusaj da ga smijenimo sa te pozicije...![]()
Kad odes pred kancelarije sportsporta vidjeces moj kip ispred, potrazi nik "DenchiNL" na njemu sam bio deceniju pa onda dodas ovaj...
Ja kad sam to govorio ovdje svi se englezi pravili...Katil je to moj Denchi, ali drug nemoj da vidi da sa mnom komuniciras nayebaces...Denchi je napisao/la: ↑03 jun 2020, 13:54Ma bjezi ba lozi se na ovo nasilje nad crncima u Americi
Blokira da Fanimo ne sarne...
Jok more, htio mi se osvetiti sto sam prenio onaj intervju Adukora kad mu je neko polupao prozore u februaru (sta mislis ko je to uradio) i sto sam bio za @Paulusa za moderatora...
Njegovim odlaskom, i počele su se, lijepe stvari dešavati, a kruna svega je, ova titula.Sad, neka sa Rundom sjedi, po Mejtašu, i neka čeka poziv Sisoja ili Mušije.Da je, prije godinu dana, nakon duple krune, otišao kao gospodin, niko o njemu, ružnu riječ, ne bi napisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.