Ček, ček. Dakle jedni protesti i drugi protesti mogu gdje je bilo drasticno vise ljudi nego što bi bilo na našoj proslavi. Šta je problem okupljanje navijaca koji ne bi radili ništa više ni manje nego protestanti.
Ne razumijem.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ček, ček. Dakle jedni protesti i drugi protesti mogu gdje je bilo drasticno vise ljudi nego što bi bilo na našoj proslavi. Šta je problem okupljanje navijaca koji ne bi radili ništa više ni manje nego protestanti.
Ma kakva Grbavica, dokle može gurat na Koševu, poslije u Zenicu obavezno. Zeničani, odnosno ljudi zaduženi za upravljanje stadionom su ispali ljudi za razliku od govana i ne treba im to nikada zaboraviti.skoroalen je napisao/la: ↑03 jun 2020, 10:59Btw za stadion, ove godine bi i kone mogle oborit ponudu i molit nas da igramo kod njih. Ako je fkt tačno da Olimpic treba da prijavi Grbavicu, znači da će im dat stadion za pišljivih 100njak hiljada KM da im uništavaju travu itd. Onda su baš nisko pali i svaka marka im je bitna.
E ako se to desi, naši ne smiju zaboravit prošlu godinu i ne smiju stoku vadit iz gov.ana. Treba se sjetit Zenice i njihove susretljivosti i njih pogurat s lovom. Da se ovi dole grebu od nas i da ih mi vadimo nakon svega što su uradili, jok.
Zaista ne volim mjesat politiku i sport,ali nema od toga nista,onaj glavonja samo laze,davno je cinimi se probijen rok za citace,do izbora ce ih zavrsiti da malo raji zamaze oci..svaki navijac voljenog nam kluba koji zivi u Centru,a da glas onom glavonji je za mene Dusman,dosta ga je bilo vise I njegovih maketa i laznih investitora I njegovih 10% kad je bila jedna od opcija da gradimo stadion na Zetri..Historicar je napisao/la: ↑03 jun 2020, 11:09Navodno, na Koševu, ne možemo igrati treče pretkolo LP/EL, a prva dva pretkola, možemo.Međutim, ako uzmemo u obzir, da se treče pretkolo LP/EL, igra tek početkom septembra, mislim da se za tri mjeseca, mogu završiti, neophodni radovi, pa da i treče pretkolo igramo na Koševu.Treba izvršiti jak pritisak, na ljude, koji su zaduženi za sređivanje Koševa, ne znam, šta klub poduzima, po tom pitanju ?
Ma vjeruj mi da je sabrina nacelnica, nema od tog nista,poslije korone nema se para usmjereno je sve na privredu tako da...adem993 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 11:17Zaista ne volim mjesat politiku i sport,ali nema od toga nista,onaj glavonja samo laze,davno je cinimi se probijen rok za citace,do izbora ce ih zavrsiti da malo raji zamaze oci..svaki navijac voljenog nam kluba koji zivi u Centru,a da glas onom glavonji je za mene Dusman,dosta ga je bilo vise I njegovih maketa i laznih investitora I njegovih 10% kad je bila jedna od opcija da gradimo stadion na Zetri..Historicar je napisao/la: ↑03 jun 2020, 11:09Navodno, na Koševu, ne možemo igrati treče pretkolo LP/EL, a prva dva pretkola, možemo.Međutim, ako uzmemo u obzir, da se treče pretkolo LP/EL, igra tek početkom septembra, mislim da se za tri mjeseca, mogu završiti, neophodni radovi, pa da i treče pretkolo igramo na Koševu.Treba izvršiti jak pritisak, na ljude, koji su zaduženi za sređivanje Koševa, ne znam, šta klub poduzima, po tom pitanju ?
Za mene je mrtav za sva vremena i on i njegova stranka.
Nece siguran budi pa nek mami pravi stadion. 20 godina nisu u stanju teren da naprave,da ga malo usminkaju stoka lopovska,da su svake godine po malo pravili do sad bi Alianz aarena bila. Ovi novi sto dodju ako dodju odma im uslove postavit dosta visePantelija je napisao/la: ↑03 jun 2020, 11:30Daj ba @dimaria jesi ikad uzeo proracune opcina i ono sto urade iz njega. Pa NS svega 20% budzeta odradi.
Za sta to opstina daje pare sro se tice korone? Kakva kriza o cemu pricas tacno?
Nemoj padati na te price molim te, te pare su planirane budzetom i nema rebalansa ni nista slicno. Jednostavno ih prebacuje iz godine u godinu ali neces vise majcin sine. **** ti riđobradi sve sto imas
Nemoj da mislis da nasjedam, ja ti kazem sta ce biti objasnjenje, za neispunjenje ovih obecanja koje je dao, bice korona ovo korona ono itd, a zapravo ce se pare izvuci, barem nekoliko stotina hiljada maraka za kampanju, koje ce otici firmama za printaje plakata, itd a bit ce prikazano kao ocuvanje radnih mjesta. razumijem se u tu kvaziSDA politiku mnogo bolje nego sto mislis, zato kazem, ja bih prije uzeo zenicu za sve utakmice, izrentao stadion od dinama, samo da ne bude vise nikad na kosevu.Pantelija je napisao/la: ↑03 jun 2020, 11:47Pa zadnji put debil niksic i jos virtuoza koji glume budale sjebase izbore. Ako imalo mozga imaju, bar malo, a koliko sam upucen izgleda imaju, ide jedan kandidat ito poprilicno kvalitetan i cijenjen medju rajom, iz NS je ili odakle vec, Srđan Mandic. On ce biti ispred NIP,Ns,sdp,nlb, a moguce i ispred ove stranke platforma.
Ne igra to onda nama neku ulogu ako je Novo SarajevoPantelija je napisao/la: ↑03 jun 2020, 11:47Pa zadnji put debil niksic i jos virtuoza koji glume budale sjebase izbore. Ako imalo mozga imaju, bar malo, a koliko sam upucen izgleda imaju, ide jedan kandidat ito poprilicno kvalitetan i cijenjen medju rajom, iz NS je ili odakle vec, Srđan Mandic. On ce biti ispred NIP,Ns,sdp,nlb, a moguce i ispred ove stranke platforma.
Ma vidi, nema on vise sta da se pravda.AngelDiMaria je napisao/la: ↑03 jun 2020, 11:50Nemoj da mislis da nasjedam, ja ti kazem sta ce biti objasnjenje, za neispunjenje ovih obecanja koje je dao, bice korona ovo korona ono itd, a zapravo ce se pare izvuci, barem nekoliko stotina hiljada maraka za kampanju, koje ce otici firmama za printaje plakata, itd a bit ce prikazano kao ocuvanje radnih mjesta. razumijem se u tu kvaziSDA politiku mnogo bolje nego sto mislis, zato kazem, ja bih prije uzeo zenicu za sve utakmice, izrentao stadion od dinama, samo da ne bude vise nikad na kosevu.Pantelija je napisao/la: ↑03 jun 2020, 11:47Pa zadnji put debil niksic i jos virtuoza koji glume budale sjebase izbore. Ako imalo mozga imaju, bar malo, a koliko sam upucen izgleda imaju, ide jedan kandidat ito poprilicno kvalitetan i cijenjen medju rajom, iz NS je ili odakle vec, Srđan Mandic. On ce biti ispred NIP,Ns,sdp,nlb, a moguce i ispred ove stranke platforma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 207 gostiju.