FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

midzuka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la midzuka » 03 jun 2020, 10:40

Napapijri je napisao/la:
03 jun 2020, 10:35
Denchi je napisao/la:
03 jun 2020, 10:29
Napapijri je napisao/la:
03 jun 2020, 09:52
Nista od slavlja ispred Vjecne vatre.
U 16:00h je sastanak sa unfks i hordama
Jutros na **** pise da su kontaktirali nadlezne i da zbog zabrane javnog okupljanja nece biti proslave, ali ce biti uprilicena svecana vecera za uposlenike kluba, igrace i strucni stab.
Ček, ček. Dakle jedni protesti i drugi protesti mogu gdje je bilo drasticno vise ljudi nego što bi bilo na našoj proslavi. Šta je problem okupljanje navijaca koji ne bi radili ništa više ni manje nego protestanti.
Ne razumijem.
JURIŠ

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 03 jun 2020, 10:56

Velkoski mozda jeste ispuhao za prve postave, do kraja sljedece sezone ce i ahmo tako, ali definitivno, krste moze i treba biti igrac na klupi, koji udje u 65,70 min i sa iskustvom i nazovimo to autoritetom sacuva rezultat i smiri tenzije, i sa svojom borbenoscu eventualno istrci koju kontru. Neki redukovan ugovor za to njemu, kaon pr handzeta sto imamo.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 03 jun 2020, 10:58

Velkoski je idealan sa klupe.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 jun 2020, 10:59

@midzuka pa liga se prekinula radi ove situacije s virusom i eventualne mogućnosti da se igrači zaraze. Nema ni logike sad da klub organizuje proslavu na koju će doć 7-8 hiljada ljudi.

Btw za stadion, ove godine bi i kone mogle oborit ponudu i molit nas da igramo kod njih. Ako je fkt tačno da Olimpic treba da prijavi Grbavicu, znači da će im dat stadion za pišljivih 100njak hiljada KM da im uništavaju travu itd. Onda su baš nisko pali i svaka marka im je bitna.
E ako se to desi, naši ne smiju zaboravit prošlu godinu i ne smiju stoku vadit iz gov.ana. Treba se sjetit Zenice i njihove susretljivosti i njih pogurat s lovom. Da se ovi dole grebu od nas i da ih mi vadimo nakon svega što su uradili, jok.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 03 jun 2020, 11:09

Navodno, na Koševu, ne možemo igrati treče pretkolo LP/EL, a prva dva pretkola, možemo.Međutim, ako uzmemo u obzir, da se treče pretkolo LP/EL, igra tek početkom septembra, mislim da se za tri mjeseca, mogu završiti, neophodni radovi, pa da i treče pretkolo igramo na Koševu.Treba izvršiti jak pritisak, na ljude, koji su zaduženi za sređivanje Koševa, ne znam, šta klub poduzima, po tom pitanju ?

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 03 jun 2020, 11:11

skoroalen je napisao/la:
03 jun 2020, 10:59
Btw za stadion, ove godine bi i kone mogle oborit ponudu i molit nas da igramo kod njih. Ako je fkt tačno da Olimpic treba da prijavi Grbavicu, znači da će im dat stadion za pišljivih 100njak hiljada KM da im uništavaju travu itd. Onda su baš nisko pali i svaka marka im je bitna.
E ako se to desi, naši ne smiju zaboravit prošlu godinu i ne smiju stoku vadit iz gov.ana. Treba se sjetit Zenice i njihove susretljivosti i njih pogurat s lovom. Da se ovi dole grebu od nas i da ih mi vadimo nakon svega što su uradili, jok.
Ma kakva Grbavica, dokle može gurat na Koševu, poslije u Zenicu obavezno. Zeničani, odnosno ljudi zaduženi za upravljanje stadionom su ispali ljudi za razliku od govana i ne treba im to nikada zaboraviti.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 03 jun 2020, 11:12

U Armeniji nagli skok zaraze koronom , najverovatnije da ce se liga prekinut ...

Naime, armenski premijer Nikol Pašinjan (na slici gore) poručio je kako bi se Armenija mogla vratiti u totalnu karantenu ukoliko se ljudi ne budu držali propisanih mjera. Njegova izjava dolazi nakon što je broj potvrđenih zaraza koronavirusom u Armeniji premašio 10,000.

Pašinjan, koji je sam testiran pozitivno na koronavirus, kao i članovi njegove obitelji, također je poručio kako bi ponovno uvođenje totalne izolacije imalo velike ekonomske posljedice po Armeniju i gurnulo je u duboku krizu. "Imamo 2 do 3 dana da promijenimo situaciju", rekao je Pašinjan.

Broj zaraženih u Armeniji počeo se smanjivati, na 200 do 300 dnevno, no onda je skočio, a tijekom jučerašnjeg dana zabilježeno je 517 novozaraženih što je najviše u Armeniji od početka krize. Jučerašnji dan također je bio i najpogubniji do sada, od posljedica koronavirusa preminulo je ukupno 19 osoba.

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 03 jun 2020, 11:17

Historicar je napisao/la:
03 jun 2020, 11:09
Navodno, na Koševu, ne možemo igrati treče pretkolo LP/EL, a prva dva pretkola, možemo.Međutim, ako uzmemo u obzir, da se treče pretkolo LP/EL, igra tek početkom septembra, mislim da se za tri mjeseca, mogu završiti, neophodni radovi, pa da i treče pretkolo igramo na Koševu.Treba izvršiti jak pritisak, na ljude, koji su zaduženi za sređivanje Koševa, ne znam, šta klub poduzima, po tom pitanju ?
Zaista ne volim mjesat politiku i sport,ali nema od toga nista,onaj glavonja samo laze,davno je cinimi se probijen rok za citace,do izbora ce ih zavrsiti da malo raji zamaze oci..svaki navijac voljenog nam kluba koji zivi u Centru,a da glas onom glavonji je za mene Dusman,dosta ga je bilo vise I njegovih maketa i laznih investitora I njegovih 10% kad je bila jedna od opcija da gradimo stadion na Zetri..
Za mene je mrtav za sva vremena i on i njegova stranka.
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 03 jun 2020, 11:22

adem993 je napisao/la:
03 jun 2020, 11:17
Historicar je napisao/la:
03 jun 2020, 11:09
Zaista ne volim mjesat politiku i sport,ali nema od toga nista,onaj glavonja samo laze,davno je cinimi se probijen rok za citace,do izbora ce ih zavrsiti da malo raji zamaze oci..svaki navijac voljenog nam kluba koji zivi u Centru,a da glas onom glavonji je za mene Dusman,dosta ga je bilo vise I njegovih maketa i laznih investitora I njegovih 10% kad je bila jedna od opcija da gradimo stadion na Zetri..
Za mene je mrtav za sva vremena i on i njegova stranka.
Ma vjeruj mi da je sabrina nacelnica, nema od tog nista,poslije korone nema se para usmjereno je sve na privredu tako da...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 jun 2020, 11:30

Daj ba @dimaria jesi ikad uzeo proracune opcina i ono sto urade iz njega. Pa NS svega 20% budzeta odradi.
Za sta to opstina daje pare sro se tice korone? Kakva kriza o cemu pricas tacno?
Nemoj padati na te price molim te, te pare su planirane budzetom i nema rebalansa ni nista slicno. Jednostavno ih prebacuje iz godine u godinu ali neces vise majcin sine. **** ti riđobradi sve sto imas
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jun 2020, 11:34

U novembru mijenjamo situaciju, pogotovo u Općini Centar jer se tu nalazi naš klub. Kunem se da neće SDA više izbore dobiti, ne vjerujem ni da će ih zajednički kandidati spasiti ovaj put, samo da druge stranke ostanu zajedno.
Rumene lopovske seljačine svaki put dobiju izbore sa 10-15% glasova grob te nejebo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 jun 2020, 11:35

Pantelija je napisao/la:
03 jun 2020, 11:30
Daj ba @dimaria jesi ikad uzeo proracune opcina i ono sto urade iz njega. Pa NS svega 20% budzeta odradi.
Za sta to opstina daje pare sro se tice korone? Kakva kriza o cemu pricas tacno?
Nemoj padati na te price molim te, te pare su planirane budzetom i nema rebalansa ni nista slicno. Jednostavno ih prebacuje iz godine u godinu ali neces vise majcin sine. **** ti riđobradi sve sto imas
Nece siguran budi pa nek mami pravi stadion. 20 godina nisu u stanju teren da naprave,da ga malo usminkaju stoka lopovska,da su svake godine po malo pravili do sad bi Alianz aarena bila. Ovi novi sto dodju ako dodju odma im uslove postavit dosta vise

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 jun 2020, 11:43

Ode meščini Pavlović u Borac. Za Čelik se protiv nas pretvarao u Buffona.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 jun 2020, 11:47

Pa zadnji put debil niksic i jos virtuoza koji glume budale sjebase izbore. Ako imalo mozga imaju, bar malo, a koliko sam upucen izgleda imaju, ide jedan kandidat ito poprilicno kvalitetan i cijenjen medju rajom, iz Nase Sstranke je, Srđan Mandic. On ce biti ispred NIP,Ns,sdp,nlb, a moguce i ispred ove stranke platforma.
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 03 jun 2020, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 03 jun 2020, 11:49

Umrli Ajnadzic je seoska varalica. Sibicar pravi. Sve za licni interes. Ko god, samo on i zelena mafija NE.
- FKS -

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 03 jun 2020, 11:50

Pantelija je napisao/la:
03 jun 2020, 11:47
Pa zadnji put debil niksic i jos virtuoza koji glume budale sjebase izbore. Ako imalo mozga imaju, bar malo, a koliko sam upucen izgleda imaju, ide jedan kandidat ito poprilicno kvalitetan i cijenjen medju rajom, iz NS je ili odakle vec, Srđan Mandic. On ce biti ispred NIP,Ns,sdp,nlb, a moguce i ispred ove stranke platforma.
Nemoj da mislis da nasjedam, ja ti kazem sta ce biti objasnjenje, za neispunjenje ovih obecanja koje je dao, bice korona ovo korona ono itd, a zapravo ce se pare izvuci, barem nekoliko stotina hiljada maraka za kampanju, koje ce otici firmama za printaje plakata, itd a bit ce prikazano kao ocuvanje radnih mjesta. razumijem se u tu kvaziSDA politiku mnogo bolje nego sto mislis, zato kazem, ja bih prije uzeo zenicu za sve utakmice, izrentao stadion od dinama, samo da ne bude vise nikad na kosevu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jun 2020, 11:54

Pantelija je napisao/la:
Pa zadnji put debil niksic i jos virtuoza koji glume budale sjebase izbore. Ako imalo mozga imaju, bar malo, a koliko sam upucen izgleda imaju, ide jedan kandidat ito poprilicno kvalitetan i cijenjen medju rajom, iz NS je ili odakle vec, Srđan Mandic. On ce biti ispred NIP,Ns,sdp,nlb, a moguce i ispred ove stranke platforma.
Ne igra to onda nama neku ulogu ako je Novo Sarajevo

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 jun 2020, 11:55

AngelDiMaria je napisao/la:
03 jun 2020, 11:50
Pantelija je napisao/la:
Nemoj da mislis da nasjedam, ja ti kazem sta ce biti objasnjenje, za neispunjenje ovih obecanja koje je dao, bice korona ovo korona ono itd, a zapravo ce se pare izvuci, barem nekoliko stotina hiljada maraka za kampanju, koje ce otici firmama za printaje plakata, itd a bit ce prikazano kao ocuvanje radnih mjesta. razumijem se u tu kvaziSDA politiku mnogo bolje nego sto mislis, zato kazem, ja bih prije uzeo zenicu za sve utakmice, izrentao stadion od dinama, samo da ne bude vise nikad na kosevu.
Ma vidi, nema on vise sta da se pravda.
Od onog panoa izgradimo kosevo zajedno, do investitora, tendera,👍, arena, novih travnjaka itd.
Ovo zadnje obecanje neke tri faze gradnje terena bla bla je bilo sad nedavno prije mjesec.
Dakle, lik se zapetljao a ocito ili nece ili ne zna. Mozda su mu javili iz centrale da zaustavi jer nece biti izbora, a Bgm hoce makar na silu. Al nece vise marva zelena haraciti narod. U KS NECE SIGURNO, imaju jos par mjeevi u opstinama i eventualno dbije na kantonalnom mada se i tu raspadaju. I onda neka se pozdrave!

@mortem, davao sam primjer Novog Sarajeva kako se radi sa parama, a MAndic ce biti 99% za centar kandidat i mislim da ce hladno uzeti

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 03 jun 2020, 11:57

sasvim je svejedno ko je nikad se kosevo renovirat nece. Ondje ce za nekih 5-10 godina niknut ili bingo ili neka tibra zgrada, eventualno hotel ala hills ili holywood.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jun 2020, 11:58

A Srđan Mandić je za Centar? To dobro zvuči.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, keli, napoleon72, r3m1, ŠTA_JE i 58 gostiju.