FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@kanarinac, je li Fanimo nas igrac?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Tako se pricalo jbg, ugovor cini mi se do 30.06.???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Orangina85
- Kontakt:
Mislim da se prva 2 pretkola mogu igrati na Kosevu, dalje ne moze. A sta je sa Kasumovicem i BP?SedrenikHz je napisao/la: ↑03 jun 2020, 02:10A šta će nama biti sa stadionom? Od kojeg predkola evropse lige ne možemo igrati na Koševu? Da li možemo u 2predkolu lš(ako prođemo prvo) igrati na Koševu?
Mora se nešto poduzet, jer vidim ovo sa Kasumovićem i BP, ove gurbete plave ne treba ni pitat ko ih yebe, njima ne treba tri marke dat nek se guše, makar igrali na Pecari
Najvise pitam zbog cinjenice da ganjamo i Suljica, a u tom slucaju bi sigurno nekoga i prodali jer bi bilo previse da na desnom krilu imamo Tatara, Suljica, Hebibovica i Fanima.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Meni je Benjo tako drag i kao igrac i ko covjek znaci zelim mu sve najbolje u zivotu, i da do repke dogura, bio bi presretan, da zaigra u jacoj ligi, sve...
Heba takodje moze ici, bar u Velez ako nista, bio bi im glavni igrac dole....
Suljic igra i lijevo i desno odlicno, u Olimpiji je dosta igrao po lijevom krilu i bas je bio efektan...tu dodas Jukica, Milanovica, Nathana? I Resica...i eto zamisli i Fanima s njima to je opet NATO krila...
Heba takodje moze ici, bar u Velez ako nista, bio bi im glavni igrac dole....
Suljic igra i lijevo i desno odlicno, u Olimpiji je dosta igrao po lijevom krilu i bas je bio efektan...tu dodas Jukica, Milanovica, Nathana? I Resica...i eto zamisli i Fanima s njima to je opet NATO krila...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A sta bi bilo sa njima...Platis ljudima i možes igrati...Orangina85 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 08:21Mislim da se prva 2 pretkola mogu igrati na Kosevu, dalje ne moze. A sta je sa Kasumovicem i BP?SedrenikHz je napisao/la: ↑03 jun 2020, 02:10A šta će nama biti sa stadionom? Od kojeg predkola evropse lige ne možemo igrati na Koševu? Da li možemo u 2predkolu lš(ako prođemo prvo) igrati na Koševu?
Mora se nešto poduzet, jer vidim ovo sa Kasumovićem i BP, ove gurbete plave ne treba ni pitat ko ih yebe, njima ne treba tri marke dat nek se guše, makar igrali na Pecari
Bez obzira sto je to Gradski stadion, Celik ima ugovor da je potrebna i njegova saglasnost...
A to Čeliku nije u interesu da dobije novac...?
Jbt, ja sam i zaboravio Milanovica, on je bas pao u drugi plan kako je Vinko dosao. Cini mi se da je neko cak pisao i da je zavrsio svoju epizodu u FKS. Iskreno, od njega sam imao velika ocekivanja, mislio sam da ce biti nasa slijedeca velika zarada
Milanovic je dobro krilo tehnicki odlican samo privikavanje na ocekivanja i igranje s pritiskom svake tekme za 3 poena, i jos jbg nema slobodu u igri koju je imao u manjem klubu jer je bio medju rijetko dobrim igracima, vidjam ga cesto negdje je na otoci....
Bilo koji konkurent u ligi da ga uzme bio bi u prvih 11 sigurno....
-
- Kontakt:
Slazem se lik ima znanje i tehniku ali kao da je imao neki strah kad je igrao....Denchi je napisao/la: ↑03 jun 2020, 08:54Milanovic je dobro krilo tehnicki odlican samo privikavanje na ocekivanja i igranje s pritiskom svake tekme za 3 poena, i jos jbg nema slobodu u igri koju je imao u manjem klubu jer je bio medju rijetko dobrim igracima, vidjam ga cesto negdje je na otoci....
Imamo mi dosta igraca i ove godine koje treba otjerat a ima dosta igraca sto treba posudit
Posudba
Kurdic
Saban
Andre
Dizdarevic
Otjerat
Krstea
Habibovica cim ozdravi dotad covjeka placat
Dusana
Milanovica
Cruza
Gavrica
Ostavit al do sledeceg prelaznig roka obavezno trazit na tim mjestima pojacanje
Limeni
Ahmet
Sve ostalo popunjavat kako ko bude odlazio tako pomogucnosti dovodit al poprilici boljeg igraca TAKODE STO BI REKO MOJ DRUG SAMO ZDRAVLJE DAVAT AKADEMCIMA SANSU.ko u zadnje 3 godine
Nadam se da ce pidro ozdravit ubrzo abd..
Posudba
Kurdic
Saban
Andre
Dizdarevic
Otjerat
Krstea
Habibovica cim ozdravi dotad covjeka placat
Dusana
Milanovica
Cruza
Gavrica
Ostavit al do sledeceg prelaznig roka obavezno trazit na tim mjestima pojacanje
Limeni
Ahmet
Sve ostalo popunjavat kako ko bude odlazio tako pomogucnosti dovodit al poprilici boljeg igraca TAKODE STO BI REKO MOJ DRUG SAMO ZDRAVLJE DAVAT AKADEMCIMA SANSU.ko u zadnje 3 godine
Nadam se da ce pidro ozdravit ubrzo abd..
Pa covjece dragi
Kako ces kapitena otjerat???
Dule odlican bio
Gavric i ovi ostali igraci koji su dosli lani nisu prave pripreme ni prosli, jer je otjeran Jela bio....
Sad tek treba da pokazu prave igre, a posebno jer su vecinom dovedeni da pokriju neciji eventualni odlazak....
Gavric, Oremus, Milanovic, Tino, Milicevic, Jukic
Oni tek trebaju pravo zaigrat....tek ce sad Vinko svoju igru uigravat s njima...nadam se dosta prijateljskih...rano pocinjemo pripreme....
A teze ce bit prodat nekoga nego ikad....
Kako ces kapitena otjerat???
Dule odlican bio
Gavric i ovi ostali igraci koji su dosli lani nisu prave pripreme ni prosli, jer je otjeran Jela bio....
Sad tek treba da pokazu prave igre, a posebno jer su vecinom dovedeni da pokriju neciji eventualni odlazak....
Gavric, Oremus, Milanovic, Tino, Milicevic, Jukic
Oni tek trebaju pravo zaigrat....tek ce sad Vinko svoju igru uigravat s njima...nadam se dosta prijateljskih...rano pocinjemo pripreme....
A teze ce bit prodat nekoga nego ikad....
-
- Kontakt:
Kovačević, Hebibović, Dupovac, Miličević, Pidro, Oremuš, Sušić, Rahmanović, Tatar, Jukić, Ahmetović.Bez i jednog pojačanja, mi opet imamo najbolji tim u ligi.
Nista od slavlja ispred Vjecne vatre.
Krste je izduvo. I sto je igro u prvih 11 igro je. Sto je kapiten to neznaci da treba bit na sisi kluba
Sumnjam da ce AFH biti spreman za evropske tekme, mozda brojace samo da stave mada je i to upitno. Drugu tekmu cemo morati u Ze igrati. Mislim da im je u cilju da cvaknu love od nas i da to ne bi trebao biti problem.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
U 16:00h je sastanak sa unfks i hordama
Jutros na **** pise da su kontaktirali nadlezne i da zbog zabrane javnog okupljanja nece biti proslave, ali ce biti uprilicena svecana vecera za uposlenike kluba, igrace i strucni stab.
Ekipa mora da raste,imamo Tatara i Jukica po krilima,Sejtan bi dobro dosao donio bi novu dimenziju po krilima takodje i Fanimo nije los pa nek se bore.Uglavnom na slatkim mukama ce biti nas trener
Pa i ja mislim da nema ništa od proslave, logički gledano tu bi se radilo o hiljadama ljudi, znamo svi kako su prošli protesti prošle sedmice, nije dozvoljeno okupljanje nego su se morali kretati sve vrijeme. Tako da zvanično sumnjam da će išta biti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.