FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Vidi sta mi uradi jaranu nestade. Garant sad Dela tamo filozofira na Mess.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
E evo izgleda je upaliloMocMahale444 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:35Druze sad moras jedno dva dana filozofirati kako ti je zao jer si reagovao nepromisljeno i da se to nece ponoviti.
Stavi je u oblake malo i popustit ce ba.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Znao sam odmah sto te nije bilo, sto nestade odjednom 

Ma malo patetiku bacio kad se primi na to...**** je sad je najebala 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
E moja papuco, ni da bez trebe ne mozes. 

hahaha bez svega mogu ali eto debilno sam je ostavio ,nista kriva nije bila,istresam sam se na nju zbog tebe
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
pa stavio me ovdje na stub srama
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Vala si mi bio zivac izvukao. Samo da si odgovorio nesto posvadjali bi se. Sreca ignorisao si me. 

Ma doslo mi je ,ali nisam zelio da udarim na brata.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Eh, da si reagovao sad ne bih imali nikakvu interakciju. Pametno je sto me ignorises nekad, ali samo nekad.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Željezničar ih prije pet godina izbacio iz Evrope, a sada mu odvode jednog od najboljih igrača
Pregovori su u toku, a Plavi bi mogli inkasirati određenu sumu novca
Željezničar ih prije pet godina izbacio iz Evrope, a sada mu odvode jednog od najboljih igrača
Vezni fudbaler Željezničara Damir Sadiković u pregovorima je sa jednom od najboljih mađarskih ekipa, Ferencvarosom, te bi u slučaju pozitivnog okončanja pregovora karijeru trebao nastaviti u ovom klubu.
Sadiković je karijeru počeo u Radniku iz Hadžića da bi 2012. godine stigao na Grbavicu. U prvom timu je debitovao 13. aprila 2013. godine na utakmici u Bijeljini između Radnika i Željezničara.
Još je igrao za NK Krško, te Mladost iz Doboja kod Kaknja da bi se u februaru 2019. godine vratio na Grbavicu.
Ove sezone je odigrao 22 utakmice za Željezničar u Premijer ligi BiH i Kupu naše zemlje, te je postigao tri gola uz isto asistencija.
Željezničar bi u slučaju njegovog odlaska sa Grbavice dobio određena finansijska sredstva što bi sigurno zadovoljilo čelnike našeg najtrofejnijeg kluba.
Podsjetimo, Željezničar i Ferencvaros su igrali 2015. godine u kvalifikacijama za Evropsku ligu, a Plavi su tada bili uspješniji i prošli svog rivala.
Pregovori su u toku, a Plavi bi mogli inkasirati određenu sumu novca
Vezni fudbaler Željezničara Damir Sadiković u pregovorima je sa jednom od najboljih mađarskih ekipa, Ferencvarosom, te bi u slučaju pozitivnog okončanja pregovora karijeru trebao nastaviti u ovom klubu.
Sadiković je karijeru počeo u Radniku iz Hadžića da bi 2012. godine stigao na Grbavicu. U prvom timu je debitovao 13. aprila 2013. godine na utakmici u Bijeljini između Radnika i Željezničara.
Još je igrao za NK Krško, te Mladost iz Doboja kod Kaknja da bi se u februaru 2019. godine vratio na Grbavicu.
Ove sezone je odigrao 22 utakmice za Željezničar u Premijer ligi BiH i Kupu naše zemlje, te je postigao tri gola uz isto asistencija.
Željezničar bi u slučaju njegovog odlaska sa Grbavice dobio određena finansijska sredstva što bi sigurno zadovoljilo čelnike našeg najtrofejnijeg kluba.
Podsjetimo, Željezničar i Ferencvaros su igrali 2015. godine u kvalifikacijama za Evropsku ligu, a Plavi su tada bili uspješniji i prošli svog rivala.
Tako bi se moglo desiti da na Grbavici gostuje legendarni Steven Gerrard koji već neko vrijeme s uspjehom predvodi Glasgow Rangerse. Potencijalni rival je i Hammarby čiji djelimični vlasnik je Zlatan Ibrahimović.
Daj i publiku da oderemo lovu bar
Daj i publiku da oderemo lovu bar