FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dizdarevic
Ne moze svake godine, ni u najboljim fudbalskim skolama ne ide tako. Jednog ako uguramo u prvi tim svake godine je odlicno
Ne moze svake godine, ni u najboljim fudbalskim skolama ne ide tako. Jednog ako uguramo u prvi tim svake godine je odlicno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
To ce tek sezona pokazati i da li ce neko isplivati od mladih. Tako je uvijek bilo i do sada.
- FKS -
Ako se treba posvađat i razyebat sve, da brzo to riješimo?AlfredNobel je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:29Hajde što sve funkcioniše odlično i što sve ide k'o po loju u Klubu, ali gledaj harmonije na forumu sunce ti poljubim. Od kad sam na forumu ne pamtim da se sastavio ovoliki vremenski period u miru, sinergiji i radosti. Od kraja polusezone i pauze nikakvih konflikata i mržnje, baš tema u yebenom zenu.
Sad je ljepota za čitati, samo ovako nastaviti. Kao da meditiramo..
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nadam se da ce ovaj Vico ukinuti ovaj broj stranaca
- feniksptica
- Kontakt:
Pa ne moze kaad se u decembru svako istrosio..sad odmorit koji mjesec
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Koliko god, čudno zvučalo, sve je pozitivno krenulo, nakon zadnjeg derbija.Dva dana, nakon tog derbija, Husref dobio otkaz, nekoliko dana kasnije, postali jesenji prvaci, pa dobili odličnog trenera (i vrlo kulturnog i smirenog), vrlo kvalitetno odradili prelazni rok, uvalili šesticu na otvaranju proljetnog dijela, jednoj vrlo kvalitetnoj ekipi, zatim ona, važna pobjeda u BL, slatka pobjeda protiv Mladost i naravno, kao šlag na tortu, zaslužena titulaAlfredNobel je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:29Hajde što sve funkcioniše odlično i što sve ide k'o po loju u Klubu, ali gledaj harmonije na forumu sunce ti poljubim. Od kad sam na forumu ne pamtim da se sastavio ovoliki vremenski period u miru, sinergiji i radosti. Od kraja polusezone i pauze nikakvih konflikata i mržnje, baš tema u yebenom zenu.
Nama je titulu ove godine mogao uhebati samo Musemic, svojim poganim karakterom i tvrdoglavoscu. To sto su ga smjenili i ispatili mu ogromnih 120 000KM, najbolja je odluka kluba unazad par godina. Odstranjen je kancer iz ekipe. Neko ko je bio u komfliktu sa svima i narusavao atmosferu.
-
- Kontakt:
Ispast će, na kraju, pozitivnim, to što smo izgubili onaj derbi. Da smo recimo, remizirali, ostali bi na +3, u odnosu na kone i Husref bi ostaoEvander je napisao/la: ↑03 jun 2020, 01:14Nama je titulu ove godine mogao uhebati samo Musemic, svojim poganim karakterom i tvrdoglavoscu. To sto su ga smjenili i ispatili mu ogromnih 120 000KM, najbolja je odluka kluba unazad par godina. Odstranjen je kancer iz ekipe. Neko ko je bio u komfliktu sa svima i narusavao atmosferu.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja sam za, zovi siouxa da se krvimo. Trebao si sad odmah Husrefa spomenut, pa da zavaljamo malu priču.skoroalen je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:42Ako se treba posvađat i razyebat sve, da brzo to riješimo?AlfredNobel je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:29Hajde što sve funkcioniše odlično i što sve ide k'o po loju u Klubu, ali gledaj harmonije na forumu sunce ti poljubim. Od kad sam na forumu ne pamtim da se sastavio ovoliki vremenski period u miru, sinergiji i radosti. Od kraja polusezone i pauze nikakvih konflikata i mržnje, baš tema u yebenom zenu.
@Evander
To jeste, čista činjenica. Da su ga ostavili, sami sebi bi uskočili u stomak. Zašto? Zato što je atmosfera bila očajna, psihički svi mrtvi, posvađani, ma fuj. I da su ga ostavili, krenule bi zimske pripreme, svakako ga nisu mogli igrači, nastavili bi se sukobi, u međuvremenu Jela se ne bi vratio, bili bi opet zapušteni, a o igri da ne govorim. Ne znam da li bi uvezali dvije pobjede, ako i toliko. Najbolji mogući potez, krenulo se na vrijeme zimus sve od nule, to nam je i omogućilo da okončamo s ovim bodovnim saldom na kraju. Na kraju bi navijači psovali Upravu što ga nisu smijenili na vrijeme, pred pauzu kad je bilo vremena za novog trenera i pripreme.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
@Nobel ne moram ja ništa spominjat, ti i @Evander ste počeli, očekujem reakciju opozicije ubrzo. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Onaj Sliskovic 100%kanarinac je napisao/la: ↑02 jun 2020, 23:20Dulja nidje veze niti ce biti od njega nista,Suljic isto tako,Hadzic je nas igrac samo nije zvanicno,stoper nam dolazi i golman za sada i napadac koji je nekad igrao bundes ligu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2020, 19:31Evo malo info,Suljić ima dvije ponude iz inostranstva,Mađarska i Rusija. Dulja 15 milja eura trazi grohotom se smijem,mi mu nudimo 12 milja eura,nebo i zemlja. Hadzic nit je blizu ni daleko,sve ce se znati kad budu razgovarali,a trebali bi uskoro,nekada kad i pripreme krenu. Da se nadovezem za Suljica,fina je nasa ponuda i ako mu propadnu transferi eto ga.
Uglavnom nisu oni jedini ima pofina lista pojacanja,ali otom potom tek krecemo s pojacanjima. Polako cu i imena otkrivati kako vrijeme bude prolazilo![]()
Ma imaju Suljic i Dulja ponude od nas,ali realno tesko je to jer imaju vec ponuda iz inostranstva
Ma i Hadzic je malo klimav,jer i on vaga malo,ali on je dosta realniji od Suljica i Dulje
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- SedrenikHz
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SedrenikHz
- Kontakt:
A šta će nama biti sa stadionom? Od kojeg predkola evropse lige ne možemo igrati na Koševu? Da li možemo u 2predkolu lš(ako prođemo prvo) igrati na Koševu?
Mora se nešto poduzet, jer vidim ovo sa Kasumovićem i BP, ove gurbete plave ne treba ni pitat ko ih yebe, njima ne treba tri marke dat nek se guše, makar igrali na Pecari
Mora se nešto poduzet, jer vidim ovo sa Kasumovićem i BP, ove gurbete plave ne treba ni pitat ko ih yebe, njima ne treba tri marke dat nek se guše, makar igrali na Pecari
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Imena kolega, imena?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Laganica nek nam svira
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jesi li ti najtrofejni moderator ili ima i trofejnih?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam daleko najtrofejniji i ne planiram se zaustaviti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️