PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Jel ovaj gol donjeo zelji titulu 

- AngelDiMaria
- Kontakt:
Bar platite ŠTILU, nemojte da se i on nudi rivalu kao RAMA, VECA, i ostaliTekashi je napisao/la: ↑02 jun 2020, 23:31AngelDiMaria je napisao/la: ↑02 jun 2020, 23:24Placi placi manje ces pisat, doci ce neki drugi LAZA, HEBA, BENJO, KRLE, MERSO, RAHMA, DULJA, TINO, HANDZA...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
On repeat
Ne brini... Gdje igrate kvalifikacije za ligu prvaka. Grbavica ili Bilino Polje?AngelDiMaria je napisao/la: ↑02 jun 2020, 23:33Bar platite ŠTILU, nemojte da se i on nudi rivalu kao RAMA, VECA, i ostaliTekashi je napisao/la: ↑02 jun 2020, 23:31AngelDiMaria je napisao/la: ↑02 jun 2020, 23:24Placi placi manje ces pisat, doci ce neki drugi LAZA, HEBA, BENJO, KRLE, MERSO, RAHMA, DULJA, TINO, HANDZA...

Zamisli nemas svoj stadion

Ti si bolestan.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Pa i prošle i ove godine smo igrali po Vicinoj zelji pa cemo i sledece godineajdohordas je napisao/la: ↑02 jun 2020, 13:32Čuj morat cemo igrati kako Vico kaze hahahaha
Pa vi ste mitomani svjetske klase. Boli Vicu **** ko je prvi haha sta mi imamo sa njim i sta on ima sa nama ? Čovjeku je bio cilj da Borac ostane četvrti i cilj je ispunio, a njega je bolio kur.ac ko je prvi i ko ce biti prvak... on bi ovo radio isto za Borac taman da je Troglav bio prvoplasirani u trenutku prekida. Tako isto i da ste vi kojim slučajem bili prvoplasirani,ili Siroki ili neko deseti. Njemu je jedini cilj bio Borac i to je sva prica.
Koji ste vi mitomani,pa vi sami sebe tjesite i ubijate u pojam nekim svojim izmisljotinama, navijaci cijele lige vam se smiju koliko kmečite haha
Al opet...Tekashi je napisao/la: ↑02 jun 2020, 23:31AngelDiMaria je napisao/la: ↑02 jun 2020, 23:24Placi placi manje ces pisat, doci ce neki drugi LAZA, HEBA, BENJO, KRLE, MERSO, RAHMA, DULJA, TINO, HANDZA...
1. Sarajevo 45
2. Željezničar 42
...
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Gdje nam bude qrcu cejf platimo i igramo,može i Poljud ali ce se igrati LP a vi placite dok ne pokrepate od muke
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jeste li realni da se raspravljate s ovim maloljetnim bubuljičarom? Gori vi majke mi..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Jel moguce da lik ima toliki motiv i snagu i vrijeme i zelju za tolikim brojem postova u toku dana vezano za Stilu,Sarajevo i titulu.
Brate trebo bi pojebat nesto da izbacis to iz sebe i da se smiris.
Brate trebo bi pojebat nesto da izbacis to iz sebe i da se smiris.

ajdohordas je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:45Jel moguce da lik ima toliki motiv i snagu i vrijeme i zelju za tolikim brojem postova u toku dana vezano za Stilu,Sarajevo i titulu.
Brate trebo bi pojebat nesto da izbacis to iz sebe i da se smiris.![]()

Mojih 1985 starije od vase grupe i vecine sjevera.AlfredNobel je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:34Jeste li realni da se raspravljate s ovim maloljetnim bubuljičarom? Gori vi majke mi..

Djeco
Nazad u obdaniste.
Nazad u obdaniste.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Boli te qrac, sjecas se zadnje titule, uleti na yt, proslava titule nek dirne u srce malkiceTekashi je napisao/la: ↑03 jun 2020, 02:07Mojih 1985 starije od vase grupe i vecine sjevera.AlfredNobel je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:34Jeste li realni da se raspravljate s ovim maloljetnim bubuljičarom? Gori vi majke mi..![]()
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Rekao sam: Kmecanje pitara je muzika za moje usi. Korona "titula" , a ustvari imaju 5.... hahaha
Nek pokazu tih pet pehara. Ovaj "sedmi" jedva cekam jer prakticki ne postoji.
Trk u Banja Luku po titulu! hahaha. Samo Sloga Sarajevo Spasava SSSS
Nek pokazu tih pet pehara. Ovaj "sedmi" jedva cekam jer prakticki ne postoji.
Trk u Banja Luku po titulu! hahaha. Samo Sloga Sarajevo Spasava SSSS
- AlfredNobel
- Kontakt:
Onda još gore, nema ti pomoći. Kontam reko da nisu hormoni i pubertet.. Ako si takav intelekt s tim godinama, nemam šta dalje dodati..Tekashi je napisao/la: ↑03 jun 2020, 02:07Mojih 1985 starije od vase grupe i vecine sjevera.AlfredNobel je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:34Jeste li realni da se raspravljate s ovim maloljetnim bubuljičarom? Gori vi majke mi..![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Uskoro na sjeveru
Titula!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.