FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nadam se da ce odrediti proslavu na osnovu vremenske prognoze. Nisu toliko glupi da sve pripremaju i da kisa bude.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
1.200.000 KM minimum od Lige prvaka.Lijepo, lijepo.
-
- Kontakt:
OVAKO NAPISA NEKI NAS KOMSIJA SVOJE VIDJENJE NAREDNE SEZONE :
Imam osjecaj da ce dogodine Zrinjski uzet. Mi nemamo resurse ruku na srce,a po meni nema šanse da se ovo pitarima neće obiti o glavu sve dolazi na naplatu kao što je nama došlo.Od nas ocekujem nebrukanje u evropi, 2. mjesto u ligi i kup, od zrinjskog titulu i rano ispadanje u kupu, a Sarajevu 3.mjesto i 1/2 finale kupa uz poljuljanu hemiju oko kluba
E OVO PLAVO NE SMIJEMO DOZVOLITI , AKO ZELIMO JOS OVIH PRELIJEPIH DERNEKA PO GRADU . NARAVNO TU SU NAVIJACI NAJBITNIJI .
ZAJEDNO HVALITI KAD TREBA , ALI I KRITIKOVATI ISTO KAD TREBA .ZABORAVITI STA JE IZA NAS , SMANJI EGO FORUMSKI PITARU. IMA NESTO U FORUMU .
PAZITE OVO : HEMIJA OKO KLUBA
Imam osjecaj da ce dogodine Zrinjski uzet. Mi nemamo resurse ruku na srce,a po meni nema šanse da se ovo pitarima neće obiti o glavu sve dolazi na naplatu kao što je nama došlo.Od nas ocekujem nebrukanje u evropi, 2. mjesto u ligi i kup, od zrinjskog titulu i rano ispadanje u kupu, a Sarajevu 3.mjesto i 1/2 finale kupa uz poljuljanu hemiju oko kluba
E OVO PLAVO NE SMIJEMO DOZVOLITI , AKO ZELIMO JOS OVIH PRELIJEPIH DERNEKA PO GRADU . NARAVNO TU SU NAVIJACI NAJBITNIJI .
ZAJEDNO HVALITI KAD TREBA , ALI I KRITIKOVATI ISTO KAD TREBA .ZABORAVITI STA JE IZA NAS , SMANJI EGO FORUMSKI PITARU. IMA NESTO U FORUMU .
PAZITE OVO : HEMIJA OKO KLUBA

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Sirotinja aka placipichke im rekle daj sta das za koristenje stadionaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2020, 22:19Odlicna vijest,Olimpik najvjerovatnije ce svoje domace utakmice igrati na Grbavici
Odlicnoo,nece nam unistavati teren

- feniksptica
- Kontakt:
1/4 od tog samo Tini na godisnju platu

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Opet kisa u nedelju
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Puštaj cijeli sjeverGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2020, 22:19Odlicna vijest,Olimpik najvjerovatnije ce svoje domace utakmice igrati na Grbavici
Odlicnoo,nece nam unistavati teren

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Samo mi nije jasno, na osnovu čega, ovaj pacijent, misli, da cemo mi imati, poljuljanu hemiju oko kluba.Ovo su ga, vjerovatno frustracija i životno nezadovoljstvo, natjerali da napiše.Samozdravlje je napisao/la: ↑02 jun 2020, 22:41OVAKO NAPISA NEKI NAS KOMSIJA SVOJE VIDJENJE NAREDNE SEZONE :
PAZITE OVO : HEMIJA OKO KLUBA![]()
Dulja nidje veze niti ce biti od njega nista,Suljic isto tako,Hadzic je nas igrac samo nije zvanicno,stoper nam dolazi i golman za sada i napadac koji je nekad igrao bundes ligu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2020, 19:31Evo malo info,Suljić ima dvije ponude iz inostranstva,Mađarska i Rusija. Dulja 15 milja eura trazi grohotom se smijem,mi mu nudimo 12 milja eura,nebo i zemlja. Hadzic nit je blizu ni daleko,sve ce se znati kad budu razgovarali,a trebali bi uskoro,nekada kad i pripreme krenu. Da se nadovezem za Suljica,fina je nasa ponuda i ako mu propadnu transferi eto ga.
Uglavnom nisu oni jedini ima pofina lista pojacanja,ali otom potom tek krecemo s pojacanjima. Polako cu i imena otkrivati kako vrijeme bude prolazilo![]()
Samo Sarajevo
Hemija nikad bolja. Svi ko 1!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Sad ce se svi zaroviti po Transfermarktu da trazekanarinac je napisao/la: ↑02 jun 2020, 23:20Dulja nidje veze niti ce biti od njega nista,Suljic isto tako,Hadzic je nas igrac samo nije zvanicno,stoper nam dolazi i golman za sada i napadac koji je nekad igrao bundes ligu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2020, 19:31Evo malo info,Suljić ima dvije ponude iz inostranstva,Mađarska i Rusija. Dulja 15 milja eura trazi grohotom se smijem,mi mu nudimo 12 milja eura,nebo i zemlja. Hadzic nit je blizu ni daleko,sve ce se znati kad budu razgovarali,a trebali bi uskoro,nekada kad i pripreme krenu. Da se nadovezem za Suljica,fina je nasa ponuda i ako mu propadnu transferi eto ga.
Uglavnom nisu oni jedini ima pofina lista pojacanja,ali otom potom tek krecemo s pojacanjima. Polako cu i imena otkrivati kako vrijeme bude prolazilo![]()

-
- Kontakt:
Valjda neće biti u nedjelju proslava zbog nas sa strane ...ako ima neko provjerenu informaciju koji dan tačno ? 

12. igrač kluba iz Titove 38b
Ne uzimajte hemiju poslije ovog virusa, dileri pokusavaju nadoknaditi izgubljenu dobit 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Kad nam vrate crnickog sa posudbe i kaze evo vidis da sam pogodioStroj1946 je napisao/la: ↑02 jun 2020, 23:23Sad ce se svi zaroviti po Transfermarktu da trazekanarinac je napisao/la: ↑02 jun 2020, 23:20Dulja nidje veze niti ce biti od njega nista,Suljic isto tako,Hadzic je nas igrac samo nije zvanicno,stoper nam dolazi i golman za sada i napadac koji je nekad igrao bundes ligu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2020, 19:31Evo malo info,Suljić ima dvije ponude iz inostranstva,Mađarska i Rusija. Dulja 15 milja eura trazi grohotom se smijem,mi mu nudimo 12 milja eura,nebo i zemlja. Hadzic nit je blizu ni daleko,sve ce se znati kad budu razgovarali,a trebali bi uskoro,nekada kad i pripreme krenu. Da se nadovezem za Suljica,fina je nasa ponuda i ako mu propadnu transferi eto ga.
![]()
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- feniksptica
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Bem li ga krakata, da ne bi borusije ne bih ni cuo za njega
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Dave, gh0stHZ, kogmagie46, MaroonBjelave, riki46, skoJaa, THEC i 58 gostiju.