40milja KM. Harise, drag si mi ali

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To je ta nemoc protivnika i moc medija. Protivnik se hvata morala i vjere, malo mi smjesno. Prvo i osnovno, tabut i nišan nemaju nikakve temelje u Islamu i uvedeni su kao novotarija. Kao i vecina nekih drugih tipa Kunut dove, noci zelja, tespih i td. Muslimani se po serijatu ukopavaju umotani u ciste bijele cefine i okrecu se prema Kibli tako da budu spusteni ne na ledja, vec na desno rame... Malo skole Islama nije na odmet.
30.6 cini mi se,njega da otkupe i ja vec prezadovoljan s prelaznim rokom
Kakav otkup, bilo bi dobro barem jos jednu posudbu izmajmunisati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2020, 20:5230.6 cini mi se,njega da otkupe i ja vec prezadovoljan s prelaznim rokom
Ma ćao ba
Smijesan je otkup,kao sto sam govorio,300 hiljada eura,to je za igraca kao Serbecic smijesna cifrafks74 je napisao/la: ↑02 jun 2020, 21:02Kakav otkup, bilo bi dobro barem jos jednu posudbu izmajmunisati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2020, 20:5230.6 cini mi se,njega da otkupe i ja vec prezadovoljan s prelaznim rokom
Nemojte bez veze bacati bombe, kakvih 15 i 20 milja.forgempp je napisao/la: ↑02 jun 2020, 20:04
Realno puno je 20 milja maraka a kamo li 20milja eura sto pretpostavljam da trazi, takvo nesto bi se moglo "dozvoliti" u slucaju odlaska npr u grupnu fazu uz malo srece sto mislim da nije nemoguce, ali treba bit realan i reci da nije bas Dulja neka igracina koja je nenadoknadiva ili nezamjenljiva.
Neko na infu napisa da je do zime tu... Pa mi nije jasnoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2020, 21:06Smijesan je otkup,kao sto sam govorio,300 hiljada eura,to je za igraca kao Serbecic smijesna cifrafks74 je napisao/la: ↑02 jun 2020, 21:02Kakav otkup, bilo bi dobro barem jos jednu posudbu izmajmunisati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2020, 20:52
30.6 cini mi se,njega da otkupe i ja vec prezadovoljan s prelaznim rokom
A što bi bila šuplja ne kontam? Malo kad promozgaš i skontaš vidiš da je to realno. Otišao je u Dresden, bio u Nimesu, podigao potraživanja i očekivanja i logično je da će toliku cifru tražiti. Toliko je imao u Njemačkoj.fks74 je napisao/la: ↑02 jun 2020, 21:06Nemojte bez veze bacati bombe, kakvih 15 i 20 milja.forgempp je napisao/la: ↑02 jun 2020, 20:04
Realno puno je 20 milja maraka a kamo li 20milja eura sto pretpostavljam da trazi, takvo nesto bi se moglo "dozvoliti" u slucaju odlaska npr u grupnu fazu uz malo srece sto mislim da nije nemoguce, ali treba bit realan i reci da nije bas Dulja neka igracina koja je nenadoknadiva ili nezamjenljiva.
ja sam dobio info da ce se pokusati produziti posudbe na jos sezonu kad su on i zinedin u pitanju.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2020, 20:5230.6 cini mi se,njega da otkupe i ja vec prezadovoljan s prelaznim rokom
Sve ovo prije sam skont'o, al ovo 30.juni mi nije baš najjasnije.
Dugo bolji post ovdje nisam pročitao, ubo si ga. Zadnje dvije rečenice su suština svega, ne samo ove situacije, već inače kod nas, odličan punch line.Laznjak je napisao/la: ↑02 jun 2020, 20:13To je ta nemoc protivnika i moc medija. Protivnik se hvata morala i vjere, malo mi smjesno. Prvo i osnovno, tabut i nišan nemaju nikakve temelje u Islamu i uvedeni su kao novotarija. Kao i vecina nekih drugih tipa Kunut dove, noci zelja, tespih i td. Muslimani se po serijatu ukopavaju umotani u ciste bijele cefine i okrecu se prema Kibli tako da budu spusteni ne na ledja, vec na desno rame... Malo skole Islama nije na odmet.
Dzenaza? Koja dzenaza, postrojili se momci i stavili ruke preko ruku i jel se klanjala? Nije. Samo sto nismo halalili.
Sad protivnik kako je i naucen generacijama izmislja mitove i sebe smatra zrtvom, a ubijen je njihovim oruzjem, koje su oni projektovali. Izmislja se opet nacionalni kljuc, a najvise osidjuju Borac. Gdje je bio taj kljuc kad istog izbacise iz lige radi dugovanja? Ostavise Celik, koji se vodi kao nas. Davljenik se hvata za slamke, a ovaj put upiru prstom i pozivaju se na ismijavanje Islama, a 99% ih ne zna prevod Fatihe, kad su namazi i osnovne stubove Islama, ali eto bašluk je uzvisen. Sve u svemu, komsija ne sekiraj se, ima ti ko na dzenazu doci.
Trenutno korisnika/ca: fera, Kaunas, keli, nedimmmm1337, Pena, relativizam, skoJaa, zagorski i 46 gostiju.