Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la harishp » 03 dec 2010, 19:41

Virtu4l je napisao/la:Sačekaj dok Višća stasa :mrgreen:
Ma ja bolan to @Zeljovac rastjeruje ko strasilo vrane.I pravi mjesta za Zeljine buduce i sadasnje zvjezde. :mrgreen:
On bi od 18 pozvanih igraca,imao 19 igraca iz Zeljeznicara. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 dec 2010, 19:43

Pa siguran sam da ne voli Želju ništa više od mene, ali pretjeruje. Željo je uvijek davao reprezentativce i davat će, ali ne može brate toliko...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 dec 2010, 19:47

Željovac je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Normalno da ce propasti kad nije prosao Zeljinu skolu ;) Ali Kerla nece propasti , on je mladji od Besica i igra u boljem klubu od Besica ;) Joj Hare pitanja ti :shock:
Ko je rekao da će Bešić propasti, a da Kerla neće? :? :roll:
Nije ko je rekao, nego ko je mislio... ;)

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 03 dec 2010, 20:16

bavarian_bk je napisao/la:Normalno da ce propasti kad nije prosao Zeljinu skolu ;) Ali Kerla nece propasti , on je mladji od Besica i igra u boljem klubu od Besica ;) Joj Hare pitanja ti :shock:
dobro si rekao vala.. cocalic bolji od rahima :lol: , besic/bicackic mogu vrlo lahko propasti etc etc. najbolje bi mozda bilo ubacit prvu postavu zelje pa nek nam igraju, kapiten semir "skacem 20 metara" kerla :lol:
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 dec 2010, 01:07

Lijepo je vidjeti vas tako složne :mrgreen: Osvrnuću se samo na one neke konkretne izjave. Salihović je trenutno propao(tada, ne sada), jer je nakon te utakmice u Dortmundu i jednog propuštenog zicera izbrisan iz svake konkurencije za Herthu. Druga je stvar što je majstor i što daje najviše kad je odbačen, stavljen na klupu itd. Naveo sam ga kao primjer da se može pasti u Bundesligi u nemilost trenera odmah nakon par prvih nastupa, bez obzira što se radi o mladom igraču.

Kučuković i ne pamti neke velike povrede, koliko znam. HSV ga je dao na posudbu Greuther Furthu(cvajta), gdje je igrao sve vrijeme i zabio možda jedan gol na prazno, koliko se sjećam. U Munchenu je bio još gori, a Grenoble da ne spominjem.

I evo da ponovim, a ako je šta nejasno, demantujte me nečim jačim od smajlija. Cocalić je trenutno bolji od Rahimića. Kerla je bolji od svih naših stopera, osim možda Spahića. Šehić je bolji od Burića. Jahić je nepravedno zapostavljen. Višća će za par sezona biti A reprezentativac ako realizira svoj potencijal. Džeko je najkompletniji napadač na svijetu. Štilić je godinama najzapostavljeniji reprezentativac. Armin Hodžić je uz Džeku i Štilića najefikasniji omladinac u BiH ikad i ako tako nastavi, naslijedit će Džeku. To bi bilo to.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 04 dec 2010, 01:25

i pored svih ovih igraca i talenata nas prvak primi 5 od nekakve lijeve ekipe, koja ruku na srce nije ni blizu vrha kao ni drzava iz koje dolaze, a mi imamo takve talente :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2010, 09:11

e2_ze je napisao/la:i pored svih ovih igraca i talenata nas prvak primi 5 od nekakve lijeve ekipe, koja ruku na srce nije ni blizu vrha kao ni drzava iz koje dolaze, a mi imamo takve talente :)
Pratiš li ti LP?
Voli te tvoje Sarajevo.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 04 dec 2010, 11:19

Bliži se rastanak s Hajdukom: Ibričićev menandžer u Istanbulu dogovara transfer u Galatasaray

ČINI se da je odlazak Senijada Ibričića samo pitanje dana. Najbolji igrač Hajduka vjerojatno će ovu zimu prijeći u Galatasaray.

Već smo pisali da je Galatasaray ponovo zagrizao za Ibričića jer je Zvjezdan Misimović potjeran iz prve momčadi. Nakon što je Hajduk ispao iz Europske lige Ibričić je napravio još jedan korak prema Turskoj.

Turski mediji pišu da je Ibričićev menadžer Anđelko Jurkić već u Istanbulu gdje s Turcima dogovara transfer. Uskoro će tamo stići predsjednik Hajduka Joško Svaguša koji je krenuo u Dubai na odmor, no prije toga će svratiti u Tursku kako bi još jednom popričao s ljudima iz Galatasarayja.

Nakon toga, izvještavaju Turci, u Split stiže sportski direktor Galatasasrayja Adnan Sezgin nakon čega će transfer vjerojatno biti finaliziran.

Interes Galatasarayja za Ibričićem nije ništa novo. Turci su ljetos bili u Splitu i s Joškom Svagušom pregovarali o transferu najboljeg igrača u Istanbul. Svaguša je tada odbio ponudu od oko 6,5 milijuna eura i postotak od buduće Ibričićeve prodaje u treći klub iz Galatasaraya riječima da ne pristaje na ništa manje od 10 milijuna eura. Hajduk je nakon toga Ibričiću povećao godišnju gažu na 350 tisuća eura i produžio mu ugovor do 2014.

Ibričić je posljednje vrijeme, kao i cijela momčad, pao u formi i nije ni sjena onog igrača s početka sezone. Cijena mu je u međuvremenu pala i teško da će Splićani za njega uspjeti dobiti koliko su mogli ovo ljeto. Visina transfera na zimu će vjerojatno iznositi oko pet milijuna eura što je jednako godišnjem proračunu Hajduka.
...što je više lome to je volim jače...

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 04 dec 2010, 11:53

Virtu4l je napisao/la:
e2_ze je napisao/la:i pored svih ovih igraca i talenata nas prvak primi 5 od nekakve lijeve ekipe, koja ruku na srce nije ni blizu vrha kao ni drzava iz koje dolaze, a mi imamo takve talente :)
Pratiš li ti LP?
da i ekipa nije vrh totalni autsajder u svojoj grupi, nesto kao partizan,mozda malo bolja, i to nije lijeva ekipa??? ... svaka cast na NC-u ali ovakve ekipe nisu vrh... jos mi je smijesnije to sto je kerla najbolji stoper lige, a nije igrao u toj utakmici, znaci osim (inace po vasem veliki strucnjak) procjenio da su drugi stoperi bolji, onda da je kerla igrao primili bi 6,7 ili 8??? ili amar osim nije upravu??? mozda je @zeljovac bolji strucnjak??? ako se ne varam ''torpedo'' je igrao protiv cluj-a koji je tada bio jaci nego sada hapoel pa se nisu osramotili toliko..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2010, 13:20

Ne znaš ti šta se sve dešavalo sa Kerlom u posljednjih godinu dana 8-)
Voli te tvoje Sarajevo.

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 04 dec 2010, 13:51

Virtu4l je napisao/la:Ne znaš ti šta se sve dešavalo sa Kerlom u posljednjih godinu dana 8-)
jel kerla igro protiv celika???? i vala nije supermen da se od najslabijeg u odbrani (valjda po osimu jer da nije igrao bi) promovise u najboljeg, i treba ga slati na olimpijadu pa skace 20 metara u zrak bez motke... sta je tada odbrani zelje radio puric, koji ruku na srce nije neka klasa izvan nase lige, za nasu je odlican...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 dec 2010, 14:29

Evo da ti ja odam tajnu. Kerla je bio suspendovan u vrijeme Hapoela, jer je to bilo neposredno nakon samovoljnog odlaska na probu u Kaiserslautern. Kasnije je to konkretizovano kroz udarac po džepu, ali su i dalje lošiji stoperi imali prednost, koji su, ruku na srce, iznijeli šampionsku sezonu. Kakogod, dokazao je da je 5 puta bolji od svih njih.
A Purić to što je radio, radio je Markoviću i Staniću, koji tek počinje igrati lijevog beka prvi put u karijeri. Kerla je silovao Adilovića. ;)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 04 dec 2010, 14:43

Ja guram Cocalica u repku jer Cocalic moze igrati sve pozicije u odbrani i mogao bih za godinu ili dvije mozda i zamjeniti Rahimica, jer Rahimic nece vjecno igrati a za sada nemamo rjesenje za Rahimica.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 dec 2010, 14:46

Pauk je napisao/la:Ja guram Cocalica u repku jer Cocalic moze igrati sve pozicije u odbrani i mogao bih za godinu ili dvije mozda i zamjeniti Rahimica, jer Rahimic nece vjecno igrati a za sada nemamo rjesenje za Rahimica.
Cocalić i nije najsretnije rješenje za bekovske pozicije i odmah može zamijeniti Rahimića. Evo igra za sat i po', biće prenos na netu, pa neka pogleda ko je zainteresovan.

Visca el Višća!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 04 dec 2010, 14:49

Željovac je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Ja guram Cocalica u repku jer Cocalic moze igrati sve pozicije u odbrani i mogao bih za godinu ili dvije mozda i zamjeniti Rahimica, jer Rahimic nece vjecno igrati a za sada nemamo rjesenje za Rahimica.
Cocalić i nije najsretnije rješenje za bekovske pozicije i odmah može zamijeniti Rahimića. Evo igra za sat i po', biće prenos na netu, pa neka pogleda ko je zainteresovan.
Znam, ali za nuzdu moze igrati i bekovsku poziciju, ali najbolji je u sredini odbrane, i nadam se da je tacno da moze zamjeniti Rahimica na toj poziciji.

I ako imas link za tu tekmu slobodno stavi ovdje. :)
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 dec 2010, 14:54

Tu poziciju(zadnjeg veznog) isključivo i igra evo već godinu dana u Panioniosu. Evo ovdje bi trebalo biti. Počinje u 4 i 15.

http://atdhe.net/29903/watch-panionios-vs-kerkyra

Visca el Višća!

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 04 dec 2010, 16:51

cuj silovao adilovica, ali haj mi nadji jednog odbrambenog iz nase lige koji nije silovao istog???? kako to da je celik imao onoliko 100% prilike pored kerle, jbt ja konto u najmanju ruku igra kao terry...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 dec 2010, 17:56

e2_ze je napisao/la:cuj silovao adilovica, ali haj mi nadji jednog odbrambenog iz nase lige koji nije silovao istog???? kako to da je celik imao onoliko 100% prilike pored kerle, jbt ja konto u najmanju ruku igra kao terry...
Pa ne igra sam Kerla u odbrani. I u našoj ligi je bio i dominantniji nego Terry u Engleskoj. Na bokovima ste nas razbili preko Purića i Džafića i to je to. Ne bi ni Terry mogao čuvati protivničkog špica i zatvoriti bokove. Pa nije...

Ni Bičakčića danas nije bilo na klupi Stuttgarta.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 dec 2010, 18:09

Željovac je napisao/la:Tu poziciju(zadnjeg veznog) isključivo i igra evo već godinu dana u Panioniosu. Evo ovdje bi trebalo biti. Počinje u 4 i 15.

Zijaniše 0:1. Dobar Cocalić, odigrao svih 90 minuta, ovo ostalo baš loše. Fali im kreator.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 dec 2010, 18:17

Željovac je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Tu poziciju(zadnjeg veznog) isključivo i igra evo već godinu dana u Panioniosu. Evo ovdje bi trebalo biti. Počinje u 4 i 15.

Zijaniše 0:1. Dobar Cocalić, odigrao svih 90 minuta, ovo ostalo baš loše. Fali im kreator.
Takav nam treba,sam protiv sviju ko' Rambo. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: IgmanskiVukovi i 24 gosta.