FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sve onako kao i ja licno mislim ...odlicno napisanobraco je napisao/la: ↑02 jun 2020, 19:23Ma ne znam ni ja pravo da ti kažem ko će ostati nego eto nako malo šupljiram. Ja mislim da je Amar rekao u onom intervjuu neki dan nešto u fazonu "sedmorici igrača ističe ugovor, valja i njima zamjenu naći". Eh sad jel to nagovještaj veliki čistke, bumo vidjeli. Ali moje mišljenje u vezi igrača kojim ističe ugovor:
- Vedran; dosadilo mi je stalno polagat nade u njega, a taman kad pomislim da se dohavizo on razočara
- Jovanović; nadam se njegovom ostanku
- Kemo; neće nikada biti klasa svakako, a i jeo je gowna sa produženjem ugovora tako da može ići što se mene tiče
- Pavić; nagovjestio odlazak
- Stanić; iskreno ako za godinu dana nije mogao Pavića ili Sinišu izbaciti iz prvih 11 onda stvarno nek se zapita. A kod Osima igra onaj koji to zasluži. Jedini plus kod njega je što može pokriti oba beka i što je vjerovatno jedan od onih što prave dobru atmosferu u svlačionici , poznaje klub. Igrački kvalitet bezveze.
- Dado; ako je produžen ugovor u slučaju dobre ponude prodao bih ga. Inače nemam ništa protiv njegovog ostanka
- Ramović; iskreno više mi je dosadilo stalno polagat nade da se neće povrijeđivat, da će biti konstantan. Svako malo neko sranje sa njim dal na relaciji njega i trenera ili povreda ili kartoni. A u 3 sezone zabio 5 ligaških golova. Iskreno pun k mi je takvih ofanzivaca, inače nije loš igrač zna on lopte ali vrijeme je po meni za rastanak. Daj krilo koje zna dat go pun mi qrac znalaca ala Sinan i Veseli.
- Dacić; na TM-u stoji da mu u oktobru ističe ugovor ali što se mene tiče taj momak nema mjesta u Želji, nije se ni na posudbi u TOŠK-u nešto pokazao
- Zajmović; jarane kad tebi Amar nije mogao pomoći i izbrusit te kao igrača, nema tebi spasa. Igrač za prosječnog premijerligaša.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kana nasi nisu ni testiranje obavili eto koliko su zeljeli da se nastavi,ja uopste ne vjerujem da smo mi htjeli da se nastavi,pa Amar na selu uziva ,pusti bgt nismo ni imali ljude da izvrste pritisak,napisali 2 saopstenja i pojeo vuk magarca.KANA je napisao/la: ↑02 jun 2020, 19:50Dvije milje delijadobro Srbija nije nešto imala koronu
i kaže Krste čista kao suza titula E bijedo bijedna ,umjesto da su svi akteri od igrača ,navijača ,ma svaki sportski radnik zahtjevao da se nastavi čak i da nam odobre sa publikom ma ne mogu da vjerujem fakat
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
znam da je Amar proveo na vikendici čitavo vrijeme ,nego imali su informaciju da se neće nastaviti 100% i zato nisu ni radili testiranja .Nemam nešto lijepo mišljenje za ovu upravu ali nema potrebe im ovo nabacivati .delinjo je napisao/la: ↑02 jun 2020, 20:25Kana nasi nisu ni testiranje obavili eto koliko su zeljeli da se nastavi,ja uopste ne vjerujem da smo mi htjeli da se nastavi,pa Amar na selu uziva ,pusti bgt nismo ni imali ljude da izvrste pritisak,napisali 2 saopstenja i pojeo vuk magarca.KANA je napisao/la: ↑02 jun 2020, 19:50Dvije milje delijadobro Srbija nije nešto imala koronu
i kaže Krste čista kao suza titula E bijedo bijedna ,umjesto da su svi akteri od igrača ,navijača ,ma svaki sportski radnik zahtjevao da se nastavi čak i da nam odobre sa publikom ma ne mogu da vjerujem fakat
- MocMahale444
Koja je budala dala pravo savezu da 10 godina koriste stadion.
**** pleme svoje.
Savezu dati kürac da dudla.
Imas savez protiv sebe, imas druge klubove ali najgori su nasi izdajnci koji cine “svom” klubu štetu.
**** pleme svoje.
Imas savez protiv sebe, imas druge klubove ali najgori su nasi izdajnci koji cine “svom” klubu štetu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Osim je bio na treninzima, poslije i prije treninga ne znam gdje bio, ali kad su treninzi bio je tu.
Realno sad kad pogledas ti testovi i da smo uradili kakve koristi? Od starta ti Mladost, Zvijezda ne treniraju plus Borac, Velez i ostali pomalo otpustaju igrace. Znaci da su nesto znali.
Testovi ti trebaju kad treniras “normalno” tj. kad su svi odjednom tu, a nasi su bili u 4 grupe. Jbt, sad da si uradio te testove beze bi bacio pare bukvalno jer evo odose ovi sto im istice ugovor, za pocetak priprema ti testovi se opet moraju raditi...
Realno sad kad pogledas ti testovi i da smo uradili kakve koristi? Od starta ti Mladost, Zvijezda ne treniraju plus Borac, Velez i ostali pomalo otpustaju igrace. Znaci da su nesto znali.
Testovi ti trebaju kad treniras “normalno” tj. kad su svi odjednom tu, a nasi su bili u 4 grupe. Jbt, sad da si uradio te testove beze bi bacio pare bukvalno jer evo odose ovi sto im istice ugovor, za pocetak priprema ti testovi se opet moraju raditi...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Odakle ti ta informacija ? Jel od plavca iliMocMahale444 je napisao/la: ↑02 jun 2020, 20:36Koja je budala dala pravo savezu da 10 godina koriste stadion.
**** pleme svoje.
Sa istom upavom i Amarom za dva mjeseca ulazimo u novu sezonu, hocemo sve ne sad nego jucer sto bi se reklo. Europa na Grbavici poslje dugo vremena tu da se bas potrude jer je to prilika da se zaradi kad vec dokazno ne znaju donjeti/privuci novac u klub.
@MocMahale444 cijena ulaganja saveza u nas stadion je samo i iskljucivo reprezentacija u suprotnome marke ne bi ulozili.
@MocMahale444 cijena ulaganja saveza u nas stadion je samo i iskljucivo reprezentacija u suprotnome marke ne bi ulozili.
Mjau !
- MocMahale444
Ono par forumasa je napisalo ili potvrdilo.KANA je napisao/la: ↑02 jun 2020, 20:38Odakle ti ta informacija ? Jel od plavca iliMocMahale444 je napisao/la: ↑02 jun 2020, 20:36Koja je budala dala pravo savezu da 10 godina koriste stadion.
**** pleme svoje.
Cudu se cudim da je neko mogao to uraditi.
Sad nevezano za to preko kluba se vode ratovi evo nekih 6-7 godina.
@machak pisam se na repku i savez.
SAVEZ JE SKORO NAJVECI NAS NEPRIJATELJ.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Onda ja tebi postavljam drugo pitanje Kana,ako su imali info zasto su navijacima mazali oci i pisali saopstenja ? Smrdi nesto a vi kako hocete.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Saopstenje vezano za nastavak je izdato 15.5., a ta sjednica je bila 14.5.
Savez je rekao nasim ko ne odgovori nikako na one zahtjeve smatrat ce se da ne prihvata i nije za nastavak u tom smislu. Nasi su rekli da su im nakon tog 15.5. za 2-3 dana odgovorili samo Velez, Siroki, Tuzla i oni su se smatrali da su za, ostali protiv.
18.5. se dobila dozvola za treninge kad je Borac i poceo otpustati igrace pa onda za nekoliko dana Radnik, Velez, Zvijezda. Kazu i za tu Mladost, mada, nema zvanicno nista.
Znaci nakon tog neprihvatanja odnosno kad nisu ostale ekipe odgovorile na zahtjev se znalo da 90% nece i 10% eto neke nade jer je bilo prekasno. Vidjeli su svi da su zavlacili do krajnjih granica.
Majke mi 100 % ti kazem , pa pogledaj reakciju klubova niko ništa svi šute , osim Husica i onog iz zvijezde ljudi koji su privatnici i kojih boli **** za savez ,nemoguce da niko nije iznenađjen pa evo ni novinari ništa ne pišu ,pravio bi se veći pritisak .Ja sam ubjedjen da je ovo precutni dogovor svih i da se sto prije prihvati i zaboravi.
Nije skoro moj Muha, već jeste.MocMahale444 je napisao/la: ↑02 jun 2020, 20:43Ono par forumasa je napisalo ili potvrdilo.KANA je napisao/la: ↑02 jun 2020, 20:38Odakle ti ta informacija ? Jel od plavca iliMocMahale444 je napisao/la: ↑02 jun 2020, 20:36Koja je budala dala pravo savezu da 10 godina koriste stadion.
**** pleme svoje.
Cudu se cudim da je neko mogao to uraditi.
Sad nevezano za to preko kluba se vode ratovi evo nekih 6-7 godina.
@machak pisam se na repku i savez.
SAVEZ JE SKORO NAJVECI NAS NEPRIJATELJ.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Gledaj publike u Srbiji, a konj vidoviti Dzemidzic kaze do kraja godine nece pustiti publiku. Tacno zaostaju za svima.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ljudi, za prekid se znalo 20. Marta kad je vico rekao da se treba prekinuti. Sve poslije je farsa u reziji saveza da iscrpe sve mogucnosti za nastavak. Nije amar budala.
A o musiji, borcu i zvijezdi je suvisno pricati. Ljudi raspustili ekipe polovinom aprila.
A o musiji, borcu i zvijezdi je suvisno pricati. Ljudi raspustili ekipe polovinom aprila.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
“Premijer liga BiH je završena. Sve je dogovoreno još prije 15 dana. Gotova priča, to je to. Nekim ljudima i klubovima trenutno stanje na tabeli odgovara, ispoštovan je i nacionalni ključ, svi zadovoljni… Barem većina. Evo ja to otvoreno prvi put kažem. Mnogi drugi to isto znaju, ljudi se boje da pričaju, ali sve će biti jasno za nekih petnaestak dana i vidjet ćete da sam bio u pravu“, govori Husić.
Husic 10.5.
Husic 10.5.

Slikano 23.4.
U jeku pandemije,naši su uveliko u grupama radili,a treninge su vodili treneri u paru,ponedeljak(Čiča i Hidić),utorak(Mema i Šerbo),srijeda(Brko i kondicioni) itd.itd.
Ostali se tad nisu ni okupili!
Čisto da razbijem mit šošonima,jesmo li bili ozbiljni ili ne.
I da,mnogo smo sredstava od sponzora zjanili zbog ne igranja,pa na to sve opet plati pripreme,umjesto da samo nastaviš u ritmu,(kratka pauza)i spreman dočekaš kvalifikacije i novu sezonu.
Lijep pozdrav
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Naši debili iz uprave zadovoljni sezonom?
Odlazite bando nesposobna!
Odlazite bando nesposobna!
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Odlična sezona obzirom na sav kriminal,na početku i kraju prvenstva!
Posebice dušmanluka iz vlastitih redova.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.