Sad kada se javi reis kavazovic

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sad kada se javi reis kavazovic
Ima na temi PL BiH općenito, svjetlo nečega
Svjetlo dunjaluka ja msm
To jeste, tu si upravu. Problem je što kod nas na Balkanu generalno veliki procenat ljudi nemaju veze o sarkazmu, ironiji i humor im je ograničen maksimalno. Humor nema granicu, nismo u 19. vijeku, pa tako je i crni humor sasvim normalan. Uz to neprepoznavanje defincije sarkazma dodaj i tu zatucanost, pa je sve dobra i fina zaebancija dok se ne spomene vjera. Tu si gotov, zato što su ljudi na ovom podneblju osjetljivi na to, zato su odlične mete za političare, koji njima manipuliraju kako hoće.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑02 jun 2020, 18:55Zayebancija ne može imati granica. Zayebancija je svojevrstan vid umjetnosti i kao takva ne smije imati bilo kakva ograničenja. Naravno da se nekim može više ili manje, ili uopšte ne sviđati, ali okovi u zayebanciji ne postoje.
Iskreno, ni meni se, lično, ne sviđa zezancija sa tabutom. Ne iz vjerskih razloga, nego zato što je infantilna. Koičina zayebancije određuje duhovno zdravlje nacije. Ssmo pet godina nakon holokausta, jevreji su pravili vrhunske zeze sa vlastitim žrtvama. Mi smo bili na vrhuncu svog intelektualnog, privrednog i svakog drugog razvoja kad smo pričali viceve o Sulji i Muji, baš zato što smo se podsmijevali i pomalo rugali sami sebi. Kome se zezancija ne sviđa, ne mora učestvovati u istoj, ali je uvijek treba podržavati i pojačavati bez obzira. Još prije rata, pravile su se čitulje o rahmetli zeljezničaru, magarad i krmad, farbala se u bordo/plavu boju, govedima oblačile golmanske štucne itd. Jure Ljolje i Kemo Lakača su doajeni tih i takvih zajebancija...
Društvo bez zayebancije je turbofolk društvo, sa ozbiljnim problemom što se tiče fašizma. Što naše društvo, u osnovi, i jest.
Treba misu organizovat u petak, ili narikače zvati za naseg Vasu
Kad kreću pripreme i Evropa?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2020, 19:31Evo malo info,Suljić ima dvije ponude iz inostranstva,Mađarska i Rusija. Dulja 15 milja eura trazi grohotom se smijem,mi mu nudimo 12 milja eura,nebo i zemlja. Hadzic nit je blizu ni daleko,sve ce se znati kad budu razgovarali,a trebali bi uskoro,nekada kad i pripreme krenu. Da se nadovezem za Suljica,fina je nasa ponuda i ako mu propadnu transferi eto ga.
Uglavnom nisu oni jedini ima pofina lista pojacanja,ali otom potom tek krecemo s pojacanjima. Polako cu i imena otkrivati kako vrijeme bude prolazilo![]()
Zadovoljavajuće.. lobiram da ti se poveća broj glasova ali malo, čisto da nastaviš kopati i da se ne opustišGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2020, 19:31Evo malo info,Suljić ima dvije ponude iz inostranstva,Mađarska i Rusija. Dulja 15 milja eura trazi grohotom se smijem,mi mu nudimo 12 milja eura,nebo i zemlja. Hadzic nit je blizu ni daleko,sve ce se znati kad budu razgovarali,a trebali bi uskoro,nekada kad i pripreme krenu. Da se nadovezem za Suljica,fina je nasa ponuda i ako mu propadnu transferi eto ga.
Uglavnom nisu oni jedini ima pofina lista pojacanja,ali otom potom tek krecemo s pojacanjima. Polako cu i imena otkrivati kako vrijeme bude prolazilo![]()
Za pripreme je Hadzic rekao,izmedju 10 i 15 juna,a nemam pojma za europuAlfredNobel je napisao/la: ↑02 jun 2020, 19:35Kad kreću pripreme i Evropa?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2020, 19:31Evo malo info,Suljić ima dvije ponude iz inostranstva,Mađarska i Rusija. Dulja 15 milja eura trazi grohotom se smijem,mi mu nudimo 12 milja eura,nebo i zemlja. Hadzic nit je blizu ni daleko,sve ce se znati kad budu razgovarali,a trebali bi uskoro,nekada kad i pripreme krenu. Da se nadovezem za Suljica,fina je nasa ponuda i ako mu propadnu transferi eto ga.
Ma vala ako vec daju 12 sigurno mogu i 15 kao sto Susic ima, vjerujem da Dulja ima jos dosta toga ponuditi ali ne vjerujem da bi se on vracao u BiH trenutno ali eto...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2020, 19:31Evo malo info,Suljić ima dvije ponude iz inostranstva,Mađarska i Rusija. Dulja 15 milja eura trazi grohotom se smijem,mi mu nudimo 12 milja eura,nebo i zemlja. Hadzic nit je blizu ni daleko,sve ce se znati kad budu razgovarali,a trebali bi uskoro,nekada kad i pripreme krenu. Da se nadovezem za Suljica,fina je nasa ponuda i ako mu propadnu transferi eto ga.
Pardon,ne 15 milja,nego 20. Jedan drugi trazi 15 miljaforgempp je napisao/la: ↑02 jun 2020, 19:48Ma vala ako vec daju 12 sigurno mogu i 15 kao sto Susic ima, vjerujem da Dulja ima jos dosta toga ponuditi ali ne vjerujem da bi se on vracao u BiH trenutno ali eto...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2020, 19:31Evo malo info,Suljić ima dvije ponude iz inostranstva,Mađarska i Rusija. Dulja 15 milja eura trazi grohotom se smijem,mi mu nudimo 12 milja eura,nebo i zemlja. Hadzic nit je blizu ni daleko,sve ce se znati kad budu razgovarali,a trebali bi uskoro,nekada kad i pripreme krenu. Da se nadovezem za Suljica,fina je nasa ponuda i ako mu propadnu transferi eto ga.
Kako se Suljic uklapa jer vec imamo Tatara i Hebibovica desno, po nekoj logici bi Dulja bio potrebniji ili takav profil igrača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.