Pojacati se vise nego ikada i zadat im zadacu,pa nek zapisuju pobjede protiv sampiona. Treba iskoristiti ako budemo nosioci,bice para to je sigurno sto od evrope sto od NamaSamozdravlje je napisao/la: ↑02 jun 2020, 15:53Samo sebe poboljsavati . Ne obazirati se na induvidue , graditi jedinstvo navijaca , a navijaci traziti uvijek vise od ljudi koji dobro zive od FKS .
Neka dobro zive od FKS , nije problem , ali neka doprinose konstantnom boljitku klubu i sto bolje reprezentuju FKS u Evropi , a samim tim i dragu nam BiH . Uz malo srece ocekujem grupe EL , ako ne sad onda sto skorije . Upravo Ti si na potezu .
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
hud Adis
jos ga Dzemidzic nalijepio na onom jucerasnjem pressu

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- AlfredNobel
- Kontakt:
Koliko vi pažnje pridajete nebitnim likovima poput tog Denisa. Ako jeste navijač, isti je kao i svaki drugi navijač. Ne znam jel to zato što je novinar, a ima pravo da čestita, a isto tako i da ne čestita, njegova stvar.
Evo gledam psuju i ovom Škoriću što objavi ovaj intervju s Kusturicom.. I koja je poenta što ćete mu psovati? Uradio intervju, neka je, ništa on ovim neće mijenjati. Opet kažem, previše pažnje, gledanje u pogrešnom pravcu i trošenja energije na nebitne persone i druge stvari.
Evo recimo, meni je ona zaebancija s tabutom nigdje veze. Ne iz razloga što je to nešto ružno, ko hoće shvatiće zaebanciju, ko neće sraće kako je jadno i kako se poigravaju s vjerom
. Nigdje veze mi je iz razloga što ih se uopšte spominje, što im se pridaje bilo lakva pažnja. Sve ja shvatam zaebancija ovo ono, ali volio bih kad bi došli do te neke faze da ih se uopšte ne spominje, kako na tekmama, kako na proslavama, kako ovdje na forumu u smislu da se ne ulazi u rasprave s njima koje nemaju svrhe itd. To bi ih još više boljelo, ali eto nadam se da ćemo stići do tog levela.
Evo gledam psuju i ovom Škoriću što objavi ovaj intervju s Kusturicom.. I koja je poenta što ćete mu psovati? Uradio intervju, neka je, ništa on ovim neće mijenjati. Opet kažem, previše pažnje, gledanje u pogrešnom pravcu i trošenja energije na nebitne persone i druge stvari.
Evo recimo, meni je ona zaebancija s tabutom nigdje veze. Ne iz razloga što je to nešto ružno, ko hoće shvatiće zaebanciju, ko neće sraće kako je jadno i kako se poigravaju s vjerom

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la: ↑02 jun 2020, 18:28Koliko vi pažnje pridajete nebitnim likovima poput tog Denisa. Ako jeste navijač, isti je kao i svaki drugi navijač. Ne znam jel to zato što je novinar, a ima pravo da čestita, a isto tako i da ne čestita, njegova stvar.
Evo recimo, meni je ona zaebancija s tabutom nigdje veze. Ne iz razloga što je to nešto ružno, ko hoće shvatiće zaebanciju, ko neće sraće kako je jadno i kako se poigravaju s vjerom. Nigdje veze mi je iz razloga što ih se uopšte spominje, što im se pridaje bilo lakva pažnja. Sve ja shvatam zaebancija ovo ono, ali volio bih kad bi došli do te neke faze da ih se uopšte ne spominje, kako na tekmama, kako na proslavama, kako ovdje na forumu u smislu da se ne ulazi u rasprave s njima koje nemaju svrhe itd. To bi ih još više boljelo, ali eto nadam se da ćemo stići do tog levela.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
You loyal 

Nisam No.1 insajder al eto pogodim ponekad
Prema mojim danasnjim razgovorima sa jednom osobom bliskom klubu Duljević, Suljić i Hadžić su poprilicno daleko od kluba. Prvi nabrojani trazi astronomsku cifru koju mi ne mozemo platiti.
Nadam se da grijesim ovaj put i izvoru koji mi je rekao, jer bih volio da nam dodju barem druga dvojica Suljić i Anel.

Prema mojim danasnjim razgovorima sa jednom osobom bliskom klubu Duljević, Suljić i Hadžić su poprilicno daleko od kluba. Prvi nabrojani trazi astronomsku cifru koju mi ne mozemo platiti.
Nadam se da grijesim ovaj put i izvoru koji mi je rekao, jer bih volio da nam dodju barem druga dvojica Suljić i Anel.
Ja se brate slazem s tobom, ali je cinjenica da su nakon 2 derbija( s punim pravom) izvirili svi gurbeti iz rupa i prcali sve redom na sve moguce nacine, ovo je navijacka zajebancija , a uz to direktni su rival bili za titulu, da smo se mi sa Zrinjskim borili za titulu vjerujem da njih niko ne bi ni spomenuo, a jos kad ih vidis kako pjene, kako muda svoja jedu, a tek ce da ih jedu kad skontaju u kakvoj su situaciji za dalji period... ma prcaj ih brate sve dok kmece i jaucu , kad se zsute onda cemo se sažalitiAlfredNobel je napisao/la: ↑02 jun 2020, 18:28Koliko vi pažnje pridajete nebitnim likovima poput tog Denisa. Ako jeste navijač, isti je kao i svaki drugi navijač. Ne znam jel to zato što je novinar, a ima pravo da čestita, a isto tako i da ne čestita, njegova stvar.
Evo recimo, meni je ona zaebancija s tabutom nigdje veze. Ne iz razloga što je to nešto ružno, ko hoće shvatiće zaebanciju, ko neće sraće kako je jadno i kako se poigravaju s vjerom. Nigdje veze mi je iz razloga što ih se uopšte spominje, što im se pridaje bilo lakva pažnja. Sve ja shvatam zaebancija ovo ono, ali volio bih kad bi došli do te neke faze da ih se uopšte ne spominje, kako na tekmama, kako na proslavama, kako ovdje na forumu u smislu da se ne ulazi u rasprave s njima koje nemaju svrhe itd. To bi ih još više boljelo, ali eto nadam se da ćemo stići do tog levela.

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Za prekid sezone glasalo je 13 članova IO (Elvedin Begić, Milorad Sofranić, Ivan Beus, Muhamed Begagić, Mato Jozić, Muhidin Raščić, Irfan Durić, Dragan Kulina, Ivan Perić, Nurdin Peštalić, Midhet Sarajčić, Zlatko Spasojević, Ranko Vučković), jedan član IO želio je da se PLBiH nastavi (Dragan Soldo), dok Vico Zeljković nije imao pravo glasa (ne može glasati dok ga ne verifikuje Skupština FSBiH)."
Pa šta je ovo svi?MortemHz je napisao/la: ↑02 jun 2020, 18:45"Za prekid sezone glasalo je 13 članova IO (Elvedin Begić, Milorad Sofranić, Ivan Beus, Muhamed Begagić, Mato Jozić, Muhidin Raščić, Irfan Durić, Dragan Kulina, Ivan Perić, Nurdin Peštalić, Midhet Sarajčić, Zlatko Spasojević, Ranko Vučković), jedan član IO želio je da se PLBiH nastavi (Dragan Soldo), dok Vico Zeljković nije imao pravo glasa (ne može glasati dok ga ne verifikuje Skupština FSBiH)."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa da, svi pitari osim jednog.90minut je napisao/la: ↑02 jun 2020, 18:48Pa šta je ovo svi?MortemHz je napisao/la: ↑02 jun 2020, 18:45"Za prekid sezone glasalo je 13 članova IO (Elvedin Begić, Milorad Sofranić, Ivan Beus, Muhamed Begagić, Mato Jozić, Muhidin Raščić, Irfan Durić, Dragan Kulina, Ivan Perić, Nurdin Peštalić, Midhet Sarajčić, Zlatko Spasojević, Ranko Vučković), jedan član IO želio je da se PLBiH nastavi (Dragan Soldo), dok Vico Zeljković nije imao pravo glasa (ne može glasati dok ga ne verifikuje Skupština FSBiH)."
- RajaBa1983
- Kontakt:
Pa DraganeeeeeMortemHz je napisao/la: ↑02 jun 2020, 18:45"Za prekid sezone glasalo je 13 članova IO (Elvedin Begić, Milorad Sofranić, Ivan Beus, Muhamed Begagić, Mato Jozić, Muhidin Raščić, Irfan Durić, Dragan Kulina, Ivan Perić, Nurdin Peštalić, Midhet Sarajčić, Zlatko Spasojević, Ranko Vučković), jedan član IO želio je da se PLBiH nastavi (Dragan Soldo), dok Vico Zeljković nije imao pravo glasa (ne može glasati dok ga ne verifikuje Skupština FSBiH)."

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakva si ti samo barabaRajaBa1983 je napisao/la: ↑02 jun 2020, 18:50Pa DraganeeeeeMortemHz je napisao/la: ↑02 jun 2020, 18:45"Za prekid sezone glasalo je 13 članova IO (Elvedin Begić, Milorad Sofranić, Ivan Beus, Muhamed Begagić, Mato Jozić, Muhidin Raščić, Irfan Durić, Dragan Kulina, Ivan Perić, Nurdin Peštalić, Midhet Sarajčić, Zlatko Spasojević, Ranko Vučković), jedan član IO želio je da se PLBiH nastavi (Dragan Soldo), dok Vico Zeljković nije imao pravo glasa (ne može glasati dok ga ne verifikuje Skupština FSBiH)."
![]()

- RajaBa1983
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑02 jun 2020, 18:51Kakva si ti samo barabaRajaBa1983 je napisao/la: ↑02 jun 2020, 18:50Pa DraganeeeeeMortemHz je napisao/la: ↑02 jun 2020, 18:45"Za prekid sezone glasalo je 13 članova IO (Elvedin Begić, Milorad Sofranić, Ivan Beus, Muhamed Begagić, Mato Jozić, Muhidin Raščić, Irfan Durić, Dragan Kulina, Ivan Perić, Nurdin Peštalić, Midhet Sarajčić, Zlatko Spasojević, Ranko Vučković), jedan član IO želio je da se PLBiH nastavi (Dragan Soldo), dok Vico Zeljković nije imao pravo glasa (ne može glasati dok ga ne verifikuje Skupština FSBiH)."
![]()
![]()
![]()

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Zayebancija ne može imati granica. Zayebancija je svojevrstan vid umjetnosti i kao takva ne smije imati bilo kakva ograničenja. Naravno da se nekim može više ili manje, ili uopšte ne sviđati, ali okovi u zayebanciji ne postoje.
Iskreno, ni meni se, lično, ne sviđa zezancija sa tabutom. Ne iz vjerskih razloga, nego zato što je infantilna. Koičina zayebancije određuje duhovno zdravlje nacije. Ssmo pet godina nakon holokausta, jevreji su pravili vrhunske zeze sa vlastitim žrtvama. Mi smo bili na vrhuncu svog intelektualnog, privrednog i svakog drugog razvoja kad smo pričali viceve o Sulji i Muji, baš zato što smo se podsmijevali i pomalo rugali sami sebi. Kome se zezancija ne sviđa, ne mora učestvovati u istoj, ali je uvijek treba podržavati i pojačavati bez obzira. Još prije rata, pravile su se čitulje o rahmetli zeljezničaru, magarad i krmad, farbala se u bordo/plavu boju, govedima oblačile golmanske štucne itd. Jure Ljolje i Kemo Lakača su doajeni tih i takvih zajebancija...
Društvo bez zayebancije je turbofolk društvo, sa ozbiljnim problemom što se tiče fašizma. Što naše društvo, u osnovi, i jest.
Iskreno, ni meni se, lično, ne sviđa zezancija sa tabutom. Ne iz vjerskih razloga, nego zato što je infantilna. Koičina zayebancije određuje duhovno zdravlje nacije. Ssmo pet godina nakon holokausta, jevreji su pravili vrhunske zeze sa vlastitim žrtvama. Mi smo bili na vrhuncu svog intelektualnog, privrednog i svakog drugog razvoja kad smo pričali viceve o Sulji i Muji, baš zato što smo se podsmijevali i pomalo rugali sami sebi. Kome se zezancija ne sviđa, ne mora učestvovati u istoj, ali je uvijek treba podržavati i pojačavati bez obzira. Još prije rata, pravile su se čitulje o rahmetli zeljezničaru, magarad i krmad, farbala se u bordo/plavu boju, govedima oblačile golmanske štucne itd. Jure Ljolje i Kemo Lakača su doajeni tih i takvih zajebancija...
Društvo bez zayebancije je turbofolk društvo, sa ozbiljnim problemom što se tiče fašizma. Što naše društvo, u osnovi, i jest.
Ne znam za vas meni bas tesko zbog denisa velikog smo gospodina i navijaca izgubili
Sto se one dzenaze tice to nije po mom ukusu al nek ljudi slave kako im odgovara.

Sto se one dzenaze tice to nije po mom ukusu al nek ljudi slave kako im odgovara.
You are someone else I am still right here
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma znam ja sve to oko zaebancija, ima ljudi što bi se najradije objesili kad krenu takve stvari. To mi je okej, ali eto moje viđenje je da bi postigli skroz neki drugi efekat i podigli jedan nivo kad ih se ne bi nikako spominjalo i davalo ni promil pažnje na tekmama, a i na ovim proslavama, dok za forum to ipak ne može, jer svakakve raje piše od maloljetnih koji su nabrijani do onih što ne kontaju i ne mogu se nositi s šalama. Ali, eto kad su u pitanju tekme, tu ih ne bih spomenuo u životu, kao ni na ovim dernecima, kojih će biti sve više u budućnosti.Inijesta je napisao/la: ↑02 jun 2020, 18:43Ja se brate slazem s tobom, ali je cinjenica da su nakon 2 derbija( s punim pravom) izvirili svi gurbeti iz rupa i prcali sve redom na sve moguce nacine, ovo je navijacka zajebancija , a uz to direktni su rival bili za titulu, da smo se mi sa Zrinjskim borili za titulu vjerujem da njih niko ne bi ni spomenuo, a jos kad ih vidis kako pjene, kako muda svoja jedu, a tek ce da ih jedu kad skontaju u kakvoj su situaciji za dalji period... ma prcaj ih brate sve dok kmece i jaucu , kad se zsute onda cemo se sažalitiAlfredNobel je napisao/la: ↑02 jun 2020, 18:28Koliko vi pažnje pridajete nebitnim likovima poput tog Denisa. Ako jeste navijač, isti je kao i svaki drugi navijač. Ne znam jel to zato što je novinar, a ima pravo da čestita, a isto tako i da ne čestita, njegova stvar.
![]()
Vjeruj da bi se opet spominjali, to je tako. Ma neka oni izviruju slobodno, ne treba se srozavati na taj seljoberski nivo. I sad se koprcaju i umiru u mukama, pa su im ostala dva 'argumenta' - da su nas dobili dvaput i da je ovo sve naštimano, odnosno da su svi protiv njih. I ja znam kao i svako drugi da u sebi pucaju, od bijesa, razočarenja, tuge, brige za dalje itd. Svega se tu nakupilo, a i nakupljaće se u narednom periodu kad kao što kažeš budu vidjeli u kakvim su problemima nakon korone.
Volio bih, ponavljam, kad uopšte ne bi toliko ulazili u te rasprave, rokneš samo 'hahahahaahh' i produžiš. Vidio sam da se @zagor slomi objašnjavajući i pravdajući, a na to ne treba ni pomišljati. Dovoljni su naši PDF-ovi, da uživamo zajedno i vodimo brigu o našoj avliji, bićemo odmah zdraviji i operisaniji od mentolskih postova i debilana.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
''Navijači Sarajeva izrugivali se Islamu''

Ma kakav Dulja, kakav Suljić... Zaganjajte Besima opet ili nekog defanzivca tog kalibra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.