Izvor???

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Neeemoj..ono se ne moze opet prozivljavat
Jarane sta nam pise na dresu molim te???fera je napisao/la: ↑02 jun 2020, 17:24Izgleda da se isplatila kanarincu agresivna kampanja i napadi na gospodina
jos ja kloc izletim javno da sam za gospodina glasao sad mi vise nece biti nikakvih informacija
@denchi meni leyla kaze da nece u sarajevo jedino ako joj ado obezbijedi besplatne letove mozda razmisli
Eto sad može u Cirih
Denchi je napisao/la: ↑02 jun 2020, 17:27Jarane sta nam pise na dresu molim te???fera je napisao/la: ↑02 jun 2020, 17:24Izgleda da se isplatila kanarincu agresivna kampanja i napadi na gospodina
jos ja kloc izletim javno da sam za gospodina glasao sad mi vise nece biti nikakvih informacija
@denchi meni leyla kaze da nece u sarajevo jedino ako joj ado obezbijedi besplatne letove mozda razmisli
![]()
Slazem se, dobro bi nam dosao..
Djesu pare Dino?
Cekam transakciju iz Vijetnama
plus prije 2-3 dana izbacivao neke prijedloge kako bi se liga nastavilaNovinar Denis Huseinbegović još nije proslavio titulu niti čestitao istu, a kleo se u Klub.![]()
Često je objavljivao storije s utakmica kao i s proslave Duple, valjda je (bio) vatreni navijač
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Bejker, bosnas_, Dadox, ErosViverosViv, MaroonBjelave, NazorUso, nedimmmm1337, Noke995, PapakIzSa, rimljanin90, sassari, sekac, USB, Venom i 52 gosta.