Jbg proslo je vrijeme kad niko nije imao investitora....
Ti si meni ono nesto rekao da ces prestat pisat puno kad se kafane otvore,sta je ovo ovako posto si aktivniji od osima

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jbg proslo je vrijeme kad niko nije imao investitora....
Pošto se često pisalo da je većini želja da se otjeraju svi igrači koji su učestvovali u nizu od 6 poraza izgleda da je po ovim ugovorima koji ističu realizacija toga vrlo blizu.
Ma ne znam ni ja pravo da ti kažem ko će ostati nego eto nako malo šupljiram. Ja mislim da je Amar rekao u onom intervjuu neki dan nešto u fazonu "sedmorici igrača ističe ugovor, valja i njima zamjenu naći". Eh sad jel to nagovještaj veliki čistke, bumo vidjeli. Ali moje mišljenje u vezi igrača kojim ističe ugovor:
Pa dokle smo vise prinudjeni tog sinisu gledatbraco je napisao/la: ↑02 jun 2020, 18:54Pošto se često pisalo da je većini želja da se otjeraju svi igrači koji su učestvovali u nizu od 6 poraza izgleda da je po ovim ugovorima koji ističu realizacija toga vrlo blizu.![]()
Samo Siniša i Veseli bi ostali od te generacije kada se naprimjer ne bi nikom produžili ugovori koji ističu u ovom mjesecu.
Vala ako i Blaževića preživi onda ne znamirfo je napisao/la: ↑02 jun 2020, 19:26Pa dokle smo vise prinudjeni tog sinisu gledatbraco je napisao/la: ↑02 jun 2020, 18:54Pošto se često pisalo da je većini želja da se otjeraju svi igrači koji su učestvovali u nizu od 6 poraza izgleda da je po ovim ugovorima koji ističu realizacija toga vrlo blizu.![]()
Samo Siniša i Veseli bi ostali od te generacije kada se naprimjer ne bi nikom produžili ugovori koji ističu u ovom mjesecu.
Niko nije bolje prodo laznu srcanostbraco je napisao/la: ↑02 jun 2020, 19:28Vala ako i Blaževića preživi onda ne znamirfo je napisao/la: ↑02 jun 2020, 19:26Pa dokle smo vise prinudjeni tog sinisu gledatbraco je napisao/la: ↑02 jun 2020, 18:54
Pošto se često pisalo da je većini želja da se otjeraju svi igrači koji su učestvovali u nizu od 6 poraza izgleda da je po ovim ugovorima koji ističu realizacija toga vrlo blizu.![]()
Samo Siniša i Veseli bi ostali od te generacije kada se naprimjer ne bi nikom produžili ugovori koji ističu u ovom mjesecu.![]()
Skontaj da je brat 4 i po godine u klubu.
Dvije milje delija