FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BosniaBoston
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BosniaBoston » 02 jun 2020, 16:35

delinjo je napisao/la:
02 jun 2020, 16:33
Ma ja sam siguran da bi osvojili titulu da se nastavilo,ne sumnjam ja u Amara i ekipu sekunde jedne,da je kako ovo ostalo dici na veci nivo pa da konacno pricamo o ozbiljnom klubu,ali mokri snovi ,njima je uspjesna sezona,nekako su nam i standardi pali..
Jbg proslo je vrijeme kad niko nije imao investitora....

Ti si meni ono nesto rekao da ces prestat pisat puno kad se kafane otvore,sta je ovo ovako posto si aktivniji od osima :D
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 jun 2020, 16:36

Ma nisam jos poceo raditi :mrgreen: :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 02 jun 2020, 16:37

Ma nikakvo čudo što su vala i pali, recimo Nicole Aniston je odradila 7 plastičnih operacija na grudima od naše zadnje titule. O radovima na usnama da ne govorim. jbg.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 jun 2020, 16:39

Joj osketa,nije ovo chat tema hahahahha

fuli brat :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

amarovac

Post Postao/la amarovac » 02 jun 2020, 16:50

adnan dž=adnan f=elvedin b=avlami=bordo prijatelji=plaćeničko stranački grobari bh nogometa. onaj dernek sa tabutom sinoć, i ovo likovanje ovih "naših" tastatura gmizavaca će nas samo ojačati, a nikako ugasiti, što priželjkujete sakriveni iza tastatura bijednici jedni, naročito ova šaka jada što se kao sekiraju za klub... niste ni za degeneka nego samo za ignorisanja, ti kazandžija i ti avlami, smećari jedni... toliko od mene. i dodatak, za smećare, upišeš na google zk izvod grbavica, pa vidiš istinu, a istina je ono sve što vi niste, i zbog čega više nikad nećete prismrditi, smećari jedni...

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 02 jun 2020, 18:36

"Za prekid sezone glasalo je 13 članova IO (Elvedin Begić, Milorad Sofranić, Ivan Beus, Muhamed Begagić, Mato Jozić, Muhidin Raščić, Irfan Durić, Dragan Kulina, Ivan Perić, Nurdin Peštalić, Midhet Sarajčić, Zlatko Spasojević, Ranko Vučković), jedan član IO želio je da se PLBiH nastavi (Dragan Soldo), dok Vico Zeljković nije imao pravo glasa (ne može glasati dok ga ne verifikuje Skupština FSBiH)."

1 glas protiv.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

balkanika
Kontakt:

Post Postao/la balkanika » 02 jun 2020, 18:38

Vala od ovih 10 sto im isticu ugovori Dado valjda ima klauzulu za produzenje, Ikic ce produziti i jos jedini Jovanovica nekako premuntati. Svi ostali po meni mogu hladno ici

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 02 jun 2020, 18:53

Uživo.
slika

Evo, ja ne znam...

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 02 jun 2020, 18:54

balkanika je napisao/la:
02 jun 2020, 18:38
Vala od ovih 10 sto im isticu ugovori Dado valjda ima klauzulu za produzenje, Ikic ce produziti i jos jedini Jovanovica nekako premuntati. Svi ostali po meni mogu hladno ici
Pošto se često pisalo da je većini želja da se otjeraju svi igrači koji su učestvovali u nizu od 6 poraza izgleda da je po ovim ugovorima koji ističu realizacija toga vrlo blizu. :mrgreen:

Samo Siniša i Veseli bi ostali od te generacije kada se naprimjer ne bi nikom produžili ugovori koji ističu u ovom mjesecu.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 jun 2020, 19:06

Sve vrhunska imena :D

e moj braco stavio bih te na proiflnu ako to bude istina :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 02 jun 2020, 19:19

Kolko smo puta bili vicesampioni ima li kakav rekord. Mislim da u Evropi niko nije ovoliko puta bio 2 na kraju u zadnjih 20 godina. Ode 100 kuka hocemo titulu kad bi se zemlja naopako okrenula. Pomagajte Dzeko Mesa Fico Sabane i ostali muzicari umjetnici privatnici dijasporo. Ima nas hiljade navijaca dajte planove jer vec sutra je kasno. Nema od kuknjave nista. Nemoj da otimam sponzora.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 02 jun 2020, 19:23

delinjo je napisao/la:
02 jun 2020, 19:06
Sve vrhunska imena :D

e moj braco stavio bih te na proiflnu ako to bude istina :mrgreen:
Ma ne znam ni ja pravo da ti kažem ko će ostati nego eto nako malo šupljiram. Ja mislim da je Amar rekao u onom intervjuu neki dan nešto u fazonu "sedmorici igrača ističe ugovor, valja i njima zamjenu naći". Eh sad jel to nagovještaj veliki čistke, bumo vidjeli. Ali moje mišljenje u vezi igrača kojim ističe ugovor:

- Vedran; dosadilo mi je stalno polagat nade u njega, a taman kad pomislim da se dohavizo on razočara
- Jovanović; nadam se njegovom ostanku
- Kemo; neće nikada biti klasa svakako, a i jeo je gowna sa produženjem ugovora tako da može ići što se mene tiče
- Pavić; nagovjestio odlazak
- Stanić; iskreno ako za godinu dana nije mogao Pavića ili Sinišu izbaciti iz prvih 11 onda stvarno nek se zapita. A kod Osima igra onaj koji to zasluži. Jedini plus kod njega je što može pokriti oba beka i što je vjerovatno jedan od onih što prave dobru atmosferu u svlačionici , poznaje klub. Igrački kvalitet bezveze.
- Dado; ako je produžen ugovor u slučaju dobre ponude prodao bih ga. Inače nemam ništa protiv njegovog ostanka
- Ramović; iskreno više mi je dosadilo stalno polagat nade da se neće povrijeđivat, da će biti konstantan. Svako malo neko sranje sa njim dal na relaciji njega i trenera ili povreda ili kartoni. A u 3 sezone zabio 5 ligaških golova. Iskreno pun k mi je takvih ofanzivaca, inače nije loš igrač zna on lopte ali vrijeme je po meni za rastanak. Daj krilo koje zna dat go pun mi qrac znalaca ala Sinan i Veseli.
- Dacić; na TM-u stoji da mu u oktobru ističe ugovor ali što se mene tiče taj momak nema mjesta u Želji, nije se ni na posudbi u TOŠK-u nešto pokazao
- Zajmović; jarane kad tebi Amar nije mogao pomoći i izbrusit te kao igrača, nema tebi spasa. Igrač za prosječnog premijerligaša.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 jun 2020, 19:26

braco je napisao/la:
02 jun 2020, 18:54
balkanika je napisao/la:
Pošto se često pisalo da je većini želja da se otjeraju svi igrači koji su učestvovali u nizu od 6 poraza izgleda da je po ovim ugovorima koji ističu realizacija toga vrlo blizu. :mrgreen:

Samo Siniša i Veseli bi ostali od te generacije kada se naprimjer ne bi nikom produžili ugovori koji ističu u ovom mjesecu.
Pa dokle smo vise prinudjeni tog sinisu gledat
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 02 jun 2020, 19:28

irfo je napisao/la:
02 jun 2020, 19:26
braco je napisao/la:
balkanika je napisao/la:

Vala ako i Blaževića preživi onda ne znam :rol:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 jun 2020, 19:29

braco je napisao/la:
02 jun 2020, 19:28
irfo je napisao/la:
braco je napisao/la:

Niko nije bolje prodo laznu srcanost
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 02 jun 2020, 19:45

irfo je napisao/la:
02 jun 2020, 19:29
braco je napisao/la:
02 jun 2020, 19:28
irfo je napisao/la:

Niko nije bolje prodo laznu srcanost
Skontaj da je brat 4 i po godine u klubu. :rol:

A realno nikad mu nisu doveli dobru konkurenciju zato je vazda i igrao. Evo otkad je došao realno jedini konkurenti su mu bili Kenan Hadžić (najsmiješniji bek kojeg sam ja vidio), Aldin Šehić i Memija. A kad su Sinišu doveli Memiju su počeli seljakat po pozicijama. Stanić mu realno nije bio konkurencija jer je Stana većinom lijevog beka igrao. I onog Muhammeda Musu je Ćelo je slabo forsirao, a i kad je igrao obično bi ga stavio na krilo.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 02 jun 2020, 19:50

Admir74 je napisao/la:
02 jun 2020, 18:53
Uživo.
slika

Evo, ja ne znam...
Dvije milje delija :sick: dobro Srbija nije nešto imala koronu :puke: i kaže Krste čista kao suza titula E bijedo bijedna ,umjesto da su svi akteri od igrača ,navijača ,ma svaki sportski radnik zahtjevao da se nastavi čak i da nam odobre sa publikom ma ne mogu da vjerujem fakat

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 02 jun 2020, 20:02

Kad ce prozivka?

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 02 jun 2020, 20:06

Bas kad je prozivka, pogotovo ako se potvrdi da nova sezona krece prvog augusta.
Mjau !

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 02 jun 2020, 20:10

Godinama unazad pisem da je Sinisa jedan od najgorih poslijeratnih bekova. Zasluzili smo igracke debile poput doticnog jer vecina navijaca nasjeda na lazne emocije, zavolio je klub, voli Zelju i slicne gluposti. Zasluzili smo jer opravdavamo igrace sa takvim kvalitetom.

Cim kazes da nema kvalitet za Zelju odmah se javi neko ko ce porediti njega i Stanica, ono kao bolji je od Stanica. Najblaze receno, istina je da su se uhljebili u Zelji, jer i jedan i drugi nemaju kvalitet za bilo kakav ozbiljan fudbal.

Nakon ljubavi, poredjenja sa Stanicem, ide obavezno prica suti, kakvih je sve proslo kroz klub on je zlatan. Ovo je i najzalosnije a opet tako istinito. Koliko smo upropastili klub i koliko smo spustili kriterije, to nije humano.

Nekad se kritikovao Benjo Colic, koji je bio jedan od boljih bekova u ligi, ali kao jedna od najslabijih karika u ekipi a sad trazimo opravdanja za igrace poput Sinise. Lik ima skoro 120 nastupa, a na prste obje ruke mozes nabrojati utakmice na kojima je bio odlican. Tuzno i zalosno.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: mavi i 36 gostiju.