FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakav promašaj sa tabutom i dzenazom boze sacuvaj....
Cim sam ono vidjeo otisao sam dalje,meni je ono nigdje veze Bgm
......
Cim sam ono vidjeo otisao sam dalje,meni je ono nigdje veze Bgm
......
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma prvo mi je bilo krivo sto im uopste dajemo povoda da se osjecaju bitnim. Onda sam vidio da vecina navijaca preko 80% postavlja neke slike naseg grba povezane s RS vrijedjaju nas na taj nacin, bilo mi je drago sto su nasi to uradili
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sve su to odgovori na silne provokacije i komentare zadnjih mjesec i kusur...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I moje mišljenje je da je ono papanski, nismo ono mi.. oni su to radili i sada im kao mi uzvraćamo sa tim, bezveze po meni ali neka nam je to najveća briga.
Novi prvak je sa Koševaaaaaaa!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Boli nas ba k.urac za misljenja drugih.
Da malo zaplesem

Da malo zaplesem

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Samo sebe poboljsavati . Ne obazirati se na induvidue , graditi jedinstvo navijaca , a navijaci traziti uvijek vise od ljudi koji dobro zive od FKS .
Neka dobro zive od FKS , nije problem , ali neka doprinose konstantnom boljitku klubu i sto bolje reprezentuju FKS u Evropi , a samim tim i dragu nam BiH . Uz malo srece ocekujem grupe EL , ako ne sad onda sto skorije . Upravo Ti si na potezu .
Neka dobro zive od FKS , nije problem , ali neka doprinose konstantnom boljitku klubu i sto bolje reprezentuju FKS u Evropi , a samim tim i dragu nam BiH . Uz malo srece ocekujem grupe EL , ako ne sad onda sto skorije . Upravo Ti si na potezu .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
E jeste mi drago što su psovači Markala ispali iz lige. Vala su mi ****..
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Previse vi pridodajete paznju njima i njihovim provokacijama. Lijece svoje frustracije nemoci. Yebat ih ba! Njima nije ta titula toliko bitna, koliko ih je njihova nemoc pogodila. Morz vise nije onaj sto je bio, sarlatan koji je sve namjesto, obecao im titule, a druga godina zaredom mi titulu osvojili, prosle duplu. Znaju oni to. Drugim rijecima pao khurcu za usi. Godinama unazad su sranja pravili po Savezu, stimali kako su stigli i sad je doslo do promjene gdje mi zauzimamo primat. Pa nekoliko puta je ulijeto u Savez ove sezone, bunio se, Celik su povalili 3-0 zahvaljujuci njemu. Pa svadja sa savezom oko uplatnice kad su Radnik umjesto njih ubacili za Evropu. Nek se njemu zahvale, bahati glavonja ih ukopo do vrata u gofna. Otjero im Misimovica, covjek je i nesto kreno raditi, nego nije imo iskustva u fudbalu. Potkovan covjek, ima love. Jok. Otjerase covjeka, udario im temelje za bolje sutra, nego stoka je to, krezuba. Sad nemaju marke, igraci im nemaju plata. Sve se to zna. Zasto se nisu bunili a bili 3 boda iza samo!? Kako ces se buniti kad nemas para da placas dalje, evropa im osigurana, daj sta das. Slijedeca im 100 godina, a nayebali su ko ko nikad do sad. Svega ce biti.
Btw. KARMA IS A BITCH.... Nek osjete malo khurave
Slijedece sezone ih iskarat i dotuc ih. Uzet titulu svim silama!
FK SARAJEVO ŠAMPION 2019/2020
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA
Btw. KARMA IS A BITCH.... Nek osjete malo khurave
Slijedece sezone ih iskarat i dotuc ih. Uzet titulu svim silama!
FK SARAJEVO ŠAMPION 2019/2020
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA
Gdje li je onaj qurton iz Danske, da nam zapjeva sad koju...
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dolazi nam 100 % Vijetnamac iz Belgijske lige !
Za Čelik mi je samo drago jer više nema yebenih tekmi na Bilinom, koje su nam teže padale nego Camp Nou. A kao kluba mi je ipak žao, ne treba zaboravit da su ispali gospoda kad su ovi iz susjedstva ispali najveći cigani. Sretno im u povratku, da opet gledamo derbije s njima kao nekad.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
5 uzastopnih Titula bi znacilo najavu dominacije , zato moramo iskoristiti neorganizovanost ostalih klubova u BiH . Nikakvi Begici , Vice i sl. likovi ne smiju biti ti koji ce nam stati na put . Dati do znanja svima da je prvak i osvajac Kupa FKS , a ostale uloge nek dijele po zasluzi .
Oko prekida prvenstva nije FKS imao glavnu ulogu . Pitanje je bilo Borac ili Siroki . Osvojili bi mi Titulu i da se igralo , ali iskreno nisam vidio svrhu nastavka prvenstva , obzirom na stanje u klubovima . Nisu klubovi u situaciji da od TV prenosa , sponzora i bez prodatih ulaznica prezive pripreme i utakmice . Da se nastavilo bilo bi tragikomicno .
Oko prekida prvenstva nije FKS imao glavnu ulogu . Pitanje je bilo Borac ili Siroki . Osvojili bi mi Titulu i da se igralo , ali iskreno nisam vidio svrhu nastavka prvenstva , obzirom na stanje u klubovima . Nisu klubovi u situaciji da od TV prenosa , sponzora i bez prodatih ulaznica prezive pripreme i utakmice . Da se nastavilo bilo bi tragikomicno .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- feniksptica
- Kontakt:
Ko lyon onomad u Francuskoj..takav niz da napravimo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Cestitke Sarajvoo, nego sta mislite da npr Pape preuzme kormilo nekad u buducnosti ima li sanse?
Ma jok, Kesoljub dio 2, to nikom ne trebamegatron2000 je napisao/la: ↑02 jun 2020, 16:28Cestitke Sarajvoo, nego sta mislite da npr Pape preuzme kormilo nekad u buducnosti ima li sanse?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Moze ionako nemamo beka, njegova formacija bi nam legla ko kec na desetku
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mahalaš ne vidi dalje od mahale. To je njegov mikrokosmos. Za sve svoje neuspjehe, poraze i nepravde, mahalaš krivi, isključivo, komšiju. Njega svijet i zivot izvan mahale, uopšte ne interesuje. Sva sreća, zadovoljstvo i uspjeh sastoji se u tome da zayebe komšiju. Mahalaš je nesretno stvorenje. Njegova sreća bazira se na tuđoj nesreći. Sliku koju gleda, uvijek je crno-bijela. Nema snage, volje, znanja, mogućnosti da si priušti kolor-televizor. Ne zato što nema, ili ne može imati novca, nego zato što će mu boje pokazati svu njegovu bijedu u punom sjaju. Mahalaš se boji sebe i najviše ga je strah vlastite zaostalosti, gluposti i neznanja. Zato sav svoj jad i čemer projicira na druge osobe i pojave, sve u želji da pokrije sopstvenu nemoć. Pogledi su mu skučeni i slijep je kod vlastitih očiju. Svu svoju snagu podredi komšijskom neuspjehu, uništavajući pritom porodicu i sve obe koji ga vole bez obzira na sve.
Sarajevo se, već odavno, odselilo iz mahale, kupilo TV u boji, živi punim plućima, širi horizonte, a mahale se rijetko i sjeti. Njegova okolina je svijet. Tu ga poštuju, uvažavaju i koristan je član društva. Tako treba i da bude.
Što bi rek'o Zenit Đozić u Hrkljušu (parafraziram): Pobjednik ide dalje, a poraženi sa žaljenjem konstatuje da je izgubio.
Sarajevo se, već odavno, odselilo iz mahale, kupilo TV u boji, živi punim plućima, širi horizonte, a mahale se rijetko i sjeti. Njegova okolina je svijet. Tu ga poštuju, uvažavaju i koristan je član društva. Tako treba i da bude.
Što bi rek'o Zenit Đozić u Hrkljušu (parafraziram): Pobjednik ide dalje, a poraženi sa žaljenjem konstatuje da je izgubio.
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Valjda ce opet sjesti za sto, njegovo bi iskustvo odlicno doslo na toj osjetljivoj poziciji
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bing [Bot], nedimmmm1337 i 62 gosta.