Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Velež je na terenu bio bolji od Željezničara, dajte im drugo mjesto.
Evo izjednačio si odmahGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2020, 15:11Ja bacio info vi nista,Dal Varesanovic ce vjerovatno doci. Nije neki wow info ali eto hahaha![]()
Moram pod hitno saznati nesto u klubu inace mi ne gine ni 3. Mjesto
Glas manje kanarincu ja sam mu glasaoMortemHz je napisao/la: ↑02 jun 2020, 15:12Evo izjednačio siodmahGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2020, 15:11Ja bacio info vi nista,Dal Varesanovic ce vjerovatno doci. Nije neki wow info ali eto hahaha![]()
Moram pod hitno saznati nesto u klubu inace mi ne gine ni 3. Mjestovidim i Vanja uze par glasova na foru
Ma jok ba...nema gdje taj...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2020, 15:11Ja bacio info vi nista,Dal Varesanovic ce vjerovatno doci. Nije neki wow info ali eto hahaha![]()
Nece ni trenirati s prvim timom,ako dodje on ode u U19Denchi je napisao/la: ↑02 jun 2020, 15:14Ma jok ba...nema gdje taj...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2020, 15:11Ja bacio info vi nista,Dal Varesanovic ce vjerovatno doci. Nije neki wow info ali eto hahaha![]()
Fakat, što profesionalno pogura rođufeniksptica je napisao/la: ↑02 jun 2020, 15:26Rkoh ja dok nas skupim po Sebilju da cemo pobijedit. Dzaba vam sve
Qrac si ti od covjeka . Sve drugo sto si napisao je stvar licnog misljenja ,ali ovo napisati za drzavu je blago receno fuj . Drzava koja ima vise dusmana unutar i izvan njenih granica je samo cudom opstala . Branili su je Manijaci , Fukare , Robijasi , Rodjeni , Krajisnici , Pitari i mnogi kojima sport i ne znaci puno . Evropljaninu , ako ti ne valja , nemoj se vracati ili idi covjece i trazi sebi bolju . Navijaj za Real ili bolje Bajern i hvali novu domovinu . Ja sam svoje ogradio (370 KM,penzije). Idite svi kojima nevalja BiH . Da mogla bi biti bolja , ali obzirom na dusmane , meni je i ovakva JEDNA i JEDINA.Amca007 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 21:09Ne znam za vas, ali ebo ovakvu titulu. Ljudim abjezimo dva boda i mi uzimamo titulu, za sta radi politike. Pa zamislite sta bi bilo da je obrnuto, kako bi mi reagovali. Vidjet cete posljedice sledece sezone, sta znaci kad politika odredjuje o sportu. Cetalji su se opet poceli mjesati i ubacivati nacionalni interes. Izgleda da savezu opet treba remont od UEFE. Bruka sta nam rade sa drzavom na svim poljima, ovo je jedan veliki qrac od drzave i ovde treba podhitno sve mjenjati. Borac ce sledece sezone da pravi haos po ligi zahvaljujuci sudijama. Po meni, iako ih ne volim nikako, Zeljeznicar najveci gubitnik.
BRUKA!!!!!
Posalji trans. racun u poruci da te ubijedim
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, johntravolta123, OzmoodPinglewood, ubipara, Varijantas8 i 47 gostiju.