Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Malo reklamiram novi avatar 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
hahahah...Stivi_Dzi je napisao/la:Malo reklamiram novi avatar
stivi ajmo bit hevi metal prijatelji na fejsbuku.....hahahaha

ja sam normalan Tite mi...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Odakle vam ti silni avatari ? Neki prodori fudbalera, treneri, muzičari itd. Ja znam za samo
jednu stranicu odakle kupim avatare, a to je free forum avatars.

- legenda reala
- Kontakt:
dokad ekrem večeras traje ,da idem gledati ,ako se nije završioOTNYS_YNWA je napisao/la:Odakle vam ti silni avatari ? Neki prodori fudbalera, treneri, muzičari itd. Ja znam za samo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Odo ja leć šta mislite jbg? 

Salji link u PPT-MAC je napisao/la:hahahah...Stivi_Dzi je napisao/la:Malo reklamiram novi avatar
stivi ajmo bit hevi metal prijatelji na fejsbuku.....hahahaha![]()
ja sam normalan Tite mi...

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Fakat odoh i j, jesam poludio, a moram u 6 ustati. Haj raja ko ostaje, zelim prijatan ostatak veceri na forumu, ko ode spavati, laku noc.
Big club, great history, Nottm Forest.
Ljudi sad gledam slijedeca subota nema kladionice jel neka pauza ili je zavrseno jesenje prvenstvo :S
otkad do kad
otkad do kad
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- moustapha
- Kontakt:
http://91.121.132.199/gifs/2396.gif eo ko hoce mocan avatar 

-
- Kontakt:
Nigdje nikog 

- sarajlija89
- Kontakt:
Evo mene iz kafane

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ima nas bolan 
[youtube][/youtube]
sta vi mislite o ovoj pjesmi ?? meni je ovo najgora pjesma od Azre
nemote odmah napadati samo iznosim misljenje 

[youtube][/youtube]
sta vi mislite o ovoj pjesmi ?? meni je ovo najgora pjesma od Azre

- Marseille84
- Kontakt:
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Haha joj juče stari donio novu tastaturu i sad ja krenO da je prikopčam, po sata se kilavio dok sam prvu izbacio, jedva se provukO ubacio u jedan ne radi,, ubacio u drugi ne radi, ja se iznervirao jedva uspio doć do tih rupa da ubacim a ono neće... Onda se opet provučem i ubacim negdje ono proradi, al izbaci internet........ Oj valja sad internet ubacitmoustapha je napisao/la:

- Ponos Torina
- Kontakt:
evo jedan od mene

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- the scouser
- Kontakt:
Jel' ga smijem uzeti ?Joj,Dzasmin i Hamuš...legende.Ponos Torina je napisao/la:evo jedan od mene![]()
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Opet reklamiram avatar ! 

Sada cu da se smrznem,odoh na tekmu a 0 C,odoh videti hoceli mi dati da unesem grejalicu na stadion.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 70 gostiju.