FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svake godine uzimati titulu u nizu ( racunajuci da se jos nismo toliko uzdigli od lige) ce bit izazov, jer sve vise i vise ekipa ce imat jedino za cilj samo sjebat Sarajevo, pa ostalo sta naprave. Zato ce svaka sledeca bit sladja.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ćestitke i djevojkama na rekordu
SFK 2000 Sarajevo je prvak Bosne i Hercegovine
Odlukom Nogometni savez Bosne i Hercegovine okončano je prvenstvo u Premijer ligi za žene, a naš Klub kao prvoplasiran proglašen je prvakom za sezonu 2⃣0⃣2⃣0⃣/ 2⃣1⃣.
Ovo je 1⃣8⃣ titula prvakinja
za SFK čime smo postale vlasnice Svjetskog rekorda po broju uzastopnih titula. 

Večeras #BordoBijela porodica S-L-A-V-I šampione

#SFK #IgramoNašuŠampionskuIgru

SFK 2000 Sarajevo je prvak Bosne i Hercegovine
Odlukom Nogometni savez Bosne i Hercegovine okončano je prvenstvo u Premijer ligi za žene, a naš Klub kao prvoplasiran proglašen je prvakom za sezonu 2⃣0⃣2⃣0⃣/ 2⃣1⃣.
Ovo je 1⃣8⃣ titula prvakinja
Večeras #BordoBijela porodica S-L-A-V-I šampione
#SFK #IgramoNašuŠampionskuIgru

Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 02 jun 2020, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
Onom sto prosipa ovdje pricu da su oni najveci gubitnici poručujem da se dobro kur.ca napuši zajedno sa njima.
Čestitam samom sebi haha i svim iskrenim navijačima ovog dragog nam kluba. Mislim da ja još uvijek nisam svjestan da smo prvaci tek ću ujutro nadoći haha
Čestitam samom sebi haha i svim iskrenim navijačima ovog dragog nam kluba. Mislim da ja još uvijek nisam svjestan da smo prvaci tek ću ujutro nadoći haha

I naredna sezona nam se nudi. Ekipe se rasipaju, nasa ostaje. To treba jace zaganjat nego ove dvije zadnje. Pokazat autoritet i postavit strumfove na svoje mjesto, a i ostale koji fol pocnu nesto. Samo Sarajevo.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Jel bilo u komentarima na fb "uprava napolje" ?

Evo kažu kone da je njima od saveza obećana titula sljedeće sezone, zbog 100 godina i kao kompenzacija za ovu sezonu
- ThrillerHz
- Kontakt:
To neke teorije zavjera, a imali su sve u svojim rukama, pa ih Velez naguzi na sred sugavice, pa ih sampras naguzi i na kraju protiv Tuzle im sudija morao i rukama i nogama stelit da ne izgube i to ima obraza da krivi nekog drugog i da nekom drugom nesto govori... Zahvalite se Bogu sto sezona nije nastavljena, al dosta o njima. SARAJEVO SAMPION!!!
1946~
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ludnica je bila, al ovo nije ništa dok klub ne objavi gdje ce biti zvanicni slavljee.
ŠAMPIONEEEEEE
ŠAMPIONEEEEEE
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- ElCartel11
- Kontakt:
Svi, svi, svi
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Vratimo se jedno 14 mjeseci unazad.
Sta su tad kone pisale?
Najtrofejniji, jedini u BiH koji imaju duplu krunu, osvojili 2x zaredom ligu...
Sta li ce im sad biti izgovor
Sta su tad kone pisale?
Sta li ce im sad biti izgovor

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!

@MortemHz imas pp
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Za svaki slucaj, treba zapeti prvih par kola naredne sezone i biti barem bod ispred drugoplasiranog. Ocekuje se drugi val corone

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Ma ljude puca komplex ne samo ove plave klosare,Amawowe forumske pudlice vec i neke druge. Prosle sezone poderali,ove sa svima 2 meca igrali i bili na prvom mjestu,zadali im zadacu a tek smo poceli. Pojedinim mostarskim papcima sto pisu i pljuju po klubu nasem da napomenem da smo na prvom mjestu tako da te pojedine mostarske pavijane posto ovo citaju pozdravljam uz pjesmu ku.rqc vas ceka
Nesuđeni protivnik Reala u finalu ?ElCartel11 je napisao/la: ↑02 jun 2020, 00:55Vratimo se jedno 14 mjeseci unazad.
Sta su tad kone pisale?
Sta li ce im sad biti izgovor![]()
-
- Kontakt:
I ove crvene mostarske kujice nek se kur.ca napuse dobro sad smo mi krivi jer oni nisu u Evropu otisli,ispadosmo Vicine pudlice. Mrs **** vam mater.
I ovi iz Zenice nek se kur.ca napuše isto tako. 10 godina se mrcvare po ligi, sad mi krivi sto se gase.
O plavim kuravama necu ni riječi trosit.
Svima je titula trn u oku,titula kluba, koji je od početka od prvog dana do danas imao jasan stav, a to je da se liga nastavi na vrijeme i na vrijeme zavrsi. I klub koji je uradio sve potrebne pripreme po propisima.
A meni žao Čelika,kontam liga bez njih kur.ac, šteta stadiona, ipak su ikona, a drag mi i Velež,grade onaj stadion a meni drago kao da ga i mi gradimo, neka sto vise lijepih stadiona u državi, a jedni pišu "pitarsko-četnički savez" a drugi pišu "vicine četničke kujice"
Ma mrš da Bog da se ugasili i jedni i drugi i treći u ovom jadu od lige !!!
I ovi iz Zenice nek se kur.ca napuše isto tako. 10 godina se mrcvare po ligi, sad mi krivi sto se gase.
O plavim kuravama necu ni riječi trosit.
Svima je titula trn u oku,titula kluba, koji je od početka od prvog dana do danas imao jasan stav, a to je da se liga nastavi na vrijeme i na vrijeme zavrsi. I klub koji je uradio sve potrebne pripreme po propisima.
A meni žao Čelika,kontam liga bez njih kur.ac, šteta stadiona, ipak su ikona, a drag mi i Velež,grade onaj stadion a meni drago kao da ga i mi gradimo, neka sto vise lijepih stadiona u državi, a jedni pišu "pitarsko-četnički savez" a drugi pišu "vicine četničke kujice"
Ma mrš da Bog da se ugasili i jedni i drugi i treći u ovom jadu od lige !!!
Zaboravio si druze da su i oni istu stvar uradili. Nabijem ih na neku stvar. Amin se sutra ugasili.Historicar je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:48Ovo sa dženazom im nije trebalo nikako, pokvarilo je kompletan utisak.
Druga je ovo uzastopna titula prvaka za Sarajevo, a ukupno sedma u historiji kluba. Kao kapiten je do novog naslova ekipu predvodio Makedonac Krste Velkoski, koji je zaista obilježio nekoliko posljednjih godina historije Bordo kluba.
Velkoskom je ovo treći naslov prvaka Bosne i Hercegovine sa Sarajevom, te ukupno peti trofej u Bordo dresu.
Nikad prije nijedan fudbaler Sarajeva nije osvojio tri naslova prvaka sa klubom, pa je Velkoski postao jedinstven u historiji kluba. Također, Velkoski je sa ukupno pet trofeja duboko utkan u najuspješniji period u klupskoj historiji, a od 2014. godine kada je stigao na Koševo, Bordo tim je ponovo počeo osvajati trofeje.

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Prepisali sa forumabenko21 je napisao/la: ↑02 jun 2020, 01:34Druga je ovo uzastopna titula prvaka za Sarajevo, a ukupno sedma u historiji kluba. Kao kapiten je do novog naslova ekipu predvodio Makedonac Krste Velkoski, koji je zaista obilježio nekoliko posljednjih godina historije Bordo kluba.
Velkoskom je ovo treći naslov prvaka Bosne i Hercegovine sa Sarajevom, te ukupno peti trofej u Bordo dresu.
Nikad prije nijedan fudbaler Sarajeva nije osvojio tri naslova prvaka sa klubom, pa je Velkoski postao jedinstven u historiji kluba. Također, Velkoski je sa ukupno pet trofeja duboko utkan u najuspješniji period u klupskoj historiji, a od 2014. godine kada je stigao na Koševo, Bordo tim je ponovo počeo osvajati trofeje.![]()
![]()
![]()