Ja u pravom zivotu jedine pitare koje sam gotivio su bili oni koji to vise kazu reda radi,svejedno im je ko dobija derbi ko osvaja titulu itd...na forumu ima Bodi ali garant je i on neka kvaka

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja u pravom zivotu jedine pitare koje sam gotivio su bili oni koji to vise kazu reda radi,svejedno im je ko dobija derbi ko osvaja titulu itd...na forumu ima Bodi ali garant je i on neka kvaka
Ma ima njih normala fkt,evo i na ovom forumu mozes progovoriti bez seljakluka sa onim skoroalenom,sa mortemom ,sabinhom ali nazalost puno vise imaju seljacina i ovih glasnih debila ,prepunih kompleksa tako da i kad sretnes normalnog pitara ne vjerujes mu ,jbg ima cuvena ne vjeruj pitaru ni kad darove nosi.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 jun 2020, 00:28Ja u pravom zivotu jedine pitare koje sam gotivio su bili oni koji to vise kazu reda radi,svejedno im je ko dobija derbi ko osvaja titulu itd...na forumu ima Bodi ali garant je i on neka kvaka![]()
Ne znaju ni slaviti ko ljudi.
S obzirom da ce i ovi “zdravi” biti spremni ko da su izasli iz povrede nista strasno.
Naravno muhoni,bas bez stava ,uzas !
Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, Hrasno15, Levin i 65 gostiju.