Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jao braćo šta rade krezubi navijači Vistafon Termin lige.

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Tristan
- Kontakt:
Numera "Zeljo ode" u izvodjenju kapitena Stevanovica, specijalno za sportske sa Koseva.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
-
Chwila1921
- Kontakt:
Radije bih da se igra ponovo, pa zavrsili 6-ti.. ja pricam o necemu drugom, a to je politicka odluka ! Sad ce na celu saveza biti anamo njihov iz Borca.. će da vidimo onda, bice ti jasno sveHordasOdMalena je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:42Nadam se da onda nećeš podržavati svoj klub u evropskim natjecanjima jer vam je tkzv rs poklonila, glupko.Chwila1921 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:40HordasOdMalena je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:37
Pitao bih te da li bi tako pričao da ti je klub samo pobijedio Velež.
E moj glupko, nije stvar u tituli, vjerovatno bi je i osvojili da se i nastavilo, bilo bi najzanimljivije prvenstvo, velež bi ganjao Borca i stigao vjerovatno.. za opstanak bi se klali .. zanimljivo bi bilo.. ja pricam o necemu drugom, tj o tkzv rs .. da oni odlucuju sve zivo..
Katastorofa od navijaca Sarajeva, cuj klanjali dzenazu a u ZeljA nema muslimana na vidiku....
- UstanikSBII
- Kontakt:
Okreću se i sad kad vide da vi ne vidite dalje od nosa! Umjesto da ste uzeli kulturno titulu al kulturno i odijevali ovog smrada iz RS vi upravo suprotno radite!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- feniksptica
- Kontakt:
Je l ovo neko iz Sirkog moralise nesto. Postavlja himne RS, zalaze se za KUP a u kupu se pjeva himna Hrvatske
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bio bi svakako, i da nije korone. Red je na Srbina, taman ova sezona bila završena na najregularniji način.Chwila1921 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:49
Radije bih da se igra ponovo, pa zavrsili 6-ti.. ja pricam o necemu drugom, a to je politicka odluka ! Sad ce na celu saveza biti anamo njihov iz Borca.. će da vidimo onda, bice ti jasno sve
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
killafrommanilla
- Kontakt:
brtaljstva ovog s tabutom, pravi seljakluk
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
Chwila1921
- Kontakt:
Ja pricam o Srbinu koji ti sve odlucuje.. od fudbala pa na daljeskoroalen je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:51Bio bi svakako, i da nije korone. Red je na Srbina, taman ova sezona bila završena na najregularniji način.Chwila1921 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:49
Radije bih da se igra ponovo, pa zavrsili 6-ti.. ja pricam o necemu drugom, a to je politicka odluka ! Sad ce na celu saveza biti anamo njihov iz Borca.. će da vidimo onda, bice ti jasno sve
Braco pitari, cestitke na 7.
Komsije, hocete li prihvatit odluku da igrate Evropu? Prema saopstenju, ne prihvatate odluku, pa prema tome, hajd odbijte da igrate Evropu. Pokrenite se, uradite nesto da spasite fudbal u BiH. Fino prema UEFI i kazete mi necemo da igramo Evropu, nakon ovakve odluke. Djela, samo djela, nemojte samo suplje price, Vico, pitari, ovaj onaj. Uradite nesto konkretno.
Komsije, hocete li prihvatit odluku da igrate Evropu? Prema saopstenju, ne prihvatate odluku, pa prema tome, hajd odbijte da igrate Evropu. Pokrenite se, uradite nesto da spasite fudbal u BiH. Fino prema UEFI i kazete mi necemo da igramo Evropu, nakon ovakve odluke. Djela, samo djela, nemojte samo suplje price, Vico, pitari, ovaj onaj. Uradite nesto konkretno.
since 1973
Nikad vise navijaca nije bilo uzdrmano ko ove godine.
U praksi, to su najdraze titule kad najvise protivnika place.
ABd i sljedece godine da bude vise istih.
U praksi, to su najdraze titule kad najvise protivnika place.
ABd i sljedece godine da bude vise istih.
Pa nismo mi savez da odlucimo hoce li se nastaviti ili nece,nasi su rekli da hoce da igrajuUstanikSBII je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:50Okreću se i sad kad vide da vi ne vidite dalje od nosa! Umjesto da ste uzeli kulturno titulu al kulturno i odijevali ovog smrada iz RS vi upravo suprotno radite!
- feniksptica
- Kontakt:
Ako hoces da se politika ne mijesa u sport, morat ces se preselit u Svicarsku. Mijesaju se radi novca i glasova, boli njih za ljubav i te glupost to oni ne poznaju. A u fudbalu hvalu Boga novca ima pa cak i kod nas
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
Ne moralisefeniksptica je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:50Je l ovo neko iz Sirkog moralise nesto. Postavlja himne RS, zalaze se za KUP a u kupu se pjeva himna Hrvatske
Nego covjek zbori da ima Bosne i u Sirokom
- UstanikSBII
- Kontakt:
Prvo nisam postavio himnu RS nego replicirao na taj post! Gdje se pjeva himan Hrvatske? I kakve to sve ima veze sa ovom današnjom kapitulacijom države BiH pred sirovinom zvanom Vice!feniksptica je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:50Je l ovo neko iz Sirkog moralise nesto. Postavlja himne RS, zalaze se za KUP a u kupu se pjeva himna Hrvatske
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- feniksptica
- Kontakt:
A i ti repliciras, pa koliko vas to ima Boze dragi, svake godine jedan novi
Pa ima, vi ste davno zapceli ovo nepriznavanjem iste, nije kapitulacija nakon jedne bitke, uvijek to mora bit duze i sira slika.
A i Vico je marioneta. K bi ovoliko da nisu izbori i da nije Dodik dosad najvise ugrozen od opozicije gore. Sta mi mozemo protiv njega. i da ubijemo osobu ideja i politika ostaju
Pa ima, vi ste davno zapceli ovo nepriznavanjem iste, nije kapitulacija nakon jedne bitke, uvijek to mora bit duze i sira slika.
A i Vico je marioneta. K bi ovoliko da nisu izbori i da nije Dodik dosad najvise ugrozen od opozicije gore. Sta mi mozemo protiv njega. i da ubijemo osobu ideja i politika ostaju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
1. Epidemija je vanredna situacija;
2. Epidemiju nije prouzrokovao FKS;
3. Epidemija je globalna pošast;
4. Dosada su se odigrala 22 kola - FKS je osvojio tri boda više od (SDA) FKŽ;
5. FKS nije bilo 8. na tabeli pa nam se dodijelila titula nego zasluženo prvi;
6. Za dvije pobjede u derbiju vam pružamo ruke, ali gleda se summa summarum, pa vi čestitajte nama na tituli;
7. Ne krivite ni FKS ni Savez ni koronu nego ponajprije sebe, pogotovo zbog poraza protiv Veleža (zamislite da ste tad pobijedili, ali sad je za to kasno, ne?);
8. FKS nije donio odluku da se liga prekine i nijedan klub nema toliko moći da nešto slično sebi podredi, pa su vam te krilatice oko kriminalnih hobotnica baš ohrndane;
9. Da postoje paralelni svjetovi, volio bih vidjeti kako bi se ponašali navijači (SDA) FKŽ da je njihov klub proglašen za prvaka.
Hipokrizija je golem etički suicid.
Sarajevo šampion.
2. Epidemiju nije prouzrokovao FKS;
3. Epidemija je globalna pošast;
4. Dosada su se odigrala 22 kola - FKS je osvojio tri boda više od (SDA) FKŽ;
5. FKS nije bilo 8. na tabeli pa nam se dodijelila titula nego zasluženo prvi;
6. Za dvije pobjede u derbiju vam pružamo ruke, ali gleda se summa summarum, pa vi čestitajte nama na tituli;
7. Ne krivite ni FKS ni Savez ni koronu nego ponajprije sebe, pogotovo zbog poraza protiv Veleža (zamislite da ste tad pobijedili, ali sad je za to kasno, ne?);
8. FKS nije donio odluku da se liga prekine i nijedan klub nema toliko moći da nešto slično sebi podredi, pa su vam te krilatice oko kriminalnih hobotnica baš ohrndane;
9. Da postoje paralelni svjetovi, volio bih vidjeti kako bi se ponašali navijači (SDA) FKŽ da je njihov klub proglašen za prvaka.
Hipokrizija je golem etički suicid.
Sarajevo šampion.
Najjaci ovi sto su ispisali 7 stranica o tome kako ih nije bocnula ova dzenaza i paljba malog kmelje 

NEMA NAZAD
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Lazni moralisti i uvrjedjeni vjernici sa grbavice, isto ovako vam se nosio i krst. Tako da ne serite i primite salu na svoj racun stojecki. Ne morate nam se saget.
A ti U iz sirokog, ne seri. Mrzis tu drzavu BiH koju uzimas u usta vise od svakog u rs-u.
A ti U iz sirokog, ne seri. Mrzis tu drzavu BiH koju uzimas u usta vise od svakog u rs-u.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.