FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I oni misle ovo sa tabutom i dzenazom “provokacija”?
Debili, dirate u vjeru, a sila Bogu nije bila mila nikad. Fuj.
Debili, dirate u vjeru, a sila Bogu nije bila mila nikad. Fuj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma nista sto nismo vidjeli vec,reci bice bolje i tako evo 7 godina radim,kontam jednom cu ubosti...jbg nista bez para dzaba talasati.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne moze fudbal a moze masovno okupljanje huligana
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Patetično 
Ali nema veze, valjda dođe sve na svoje.

Ali nema veze, valjda dođe sve na svoje.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Najviše mi je krivo što smo dozvolili da nas, evo već ozbiljan niz sezona se reda, "male utakmice" udalje od cilja.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
https://sport.ske.ba/hit-na-internetu-m ... om-rivalu/
Halalite na upadu, al imali ste i vi sličnih fora.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
"Male" utakmice + katastrofalna realizacija = ...zna se već.
E moj Veselinovicu...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ovdje su zivi ljudi u pitanju. Velika razlika.skoroalen je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:31https://sport.ske.ba/hit-na-internetu-m ... om-rivalu/
Halalite na upadu, al imali ste i vi sličnih fora.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Tobe Ja Rabbi Tobe Stagfirullah... Pazi ti čega su se sjetili? Dženaza? Pazi Dženazom, namazom se šprdaju?!
U redu je dobra šala, ali ovo uraditi, dobro, pazite, Allah Dž.Š. sve vidi!
I ako misle da je ovo neka uvreda, eh baš su nas uvrijedili! Ali malo sutra! Gledaj još kao Corona, ne smije se igrati, socijalna distanca ništa to...
Allahom se kunem, čestitao sam gospodski javno svima..... Više nikad im neću, jer je ovo dno dna... Nije me ovo zaboljelo kao Željovca, posrao te fudbal i sve, već kao Muslimana da se vjera šprda radi tamo nekog Željezničara i Sarajeva!
U redu je dobra šala, ali ovo uraditi, dobro, pazite, Allah Dž.Š. sve vidi!
I ako misle da je ovo neka uvreda, eh baš su nas uvrijedili! Ali malo sutra! Gledaj još kao Corona, ne smije se igrati, socijalna distanca ništa to...
Allahom se kunem, čestitao sam gospodski javno svima..... Više nikad im neću, jer je ovo dno dna... Nije me ovo zaboljelo kao Željovca, posrao te fudbal i sve, već kao Muslimana da se vjera šprda radi tamo nekog Željezničara i Sarajeva!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ajde ne budite tetkice !
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Hvala Bogu pa nemam ni jednog prijatelja pitara...ono malo sto sam silom prilika i upoznao kroz zivot sam vrlo brzo odyebao.
Ja imam i dobri momci pravi drugovi ali samo kad ne pricamo o fudbalu i ovim stvarima,cim pocnemo o fudbalu dobijem nagon da ga pepljarom po glavi opalim kad sjedimo na kafi.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ja fakat ne mogu da vjerujem da su prekinuli ... sve kontam ma nidje veze sta imaju prekidati ... realno najbolje prosli od zemalja u regiji a i u eu ... zatim ukinuto stanje ovo nesrece, sve krenulio ponovo raditi, a u vecina liga nije jos ni krenulo te se utakmicame najavljuju tamo u druguj pol. juna kad kod nas prekid
jbt logiku .... da je dramaticno stanje il kao u martu i sl. pa haj odigrano je vecina utakmica pa prekini aal nidje veze bas ccc

Jadnici najveci. Nabili smo im komplekse samo tako. Cuj paljenje tabuta na proslavi kvazi titule. Dno dna 

Zadnja izmjena: Shogun, dana/u 01 jun 2020, 23:42, ukupno mijenjano 2 puta.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa logicno.Neces ni sa Srbima i Hrvatima o politici

#Punoljetstvo
Po TM-u okruglo 10 igrača imamo kojima kroz mjesec - dva ističu ugovori, ukoliko nisam šta promašio. Biće veselo.
bukvalno dobro poredjenje,kunem ti se odmah dobijem nakog da ga svintam u glavu i ustanem ...zato nema price o fudbalu na kafi i cao ...moze o Realu
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja imam nekoliko jarana pitica (rodbinu da ne pominjem) koji su bolji ljudi nego mnogi željovci koje znam, al to su odgojeni momci, gospoda za razliku od ove primitivne rulje koja ko fol klanjaju neke dzenaze i pale baklje