FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mozes li banovati **** irfo ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
nema druge nego postaviti ultimatum irfi ovlasti da banuje il nema vise raspuhivanja i postiranja slika veselinovica mora se ostro protiv vlasti ici 

Ne mogu, poslo sam sad adminu poruku da banuje ovoga sto provocira konstantno, sad je na njemu hoce li to uraditi
Sto se mene tice moze, ja sam za to da neko drugi preuzme
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Zato im i kažem da ih ignorišu, ovako ti se bezze biftek ohladi.irfo je napisao/la: ↑01 jun 2020, 21:05De da vas brat zamoli da ne citirate ove debile, samo prijavite post, jer kad citirate onda moram pobrisat i vase postove pa to ide sve sporo
Trudim se pogledat barem svako 2-3 sata forum da vidim imal kakvih notifikacija i prijava da pobrisem debile sto ulijecu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Evo Dela, san mu je da bude na nekoj funkciji 
Neka te, Irfoni. Bitno je da se obrise pa kad god.

Neka te, Irfoni. Bitno je da se obrise pa kad god.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- SoulEclipsee
- Kontakt:
apelovat ćemo da ti da privilegiju tj opciju ban.. 

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Da je kako deaktivirati forum samo do ujutro, da se glave ohlade da prestanemo pricati sranja. Ja prvi. Ovo nicemu ne vodi. A ovi udbaski pusikurci su posebna prica. Dobili titulu a puna im usta Zelje. Kakvi kompleksi
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Nek admin Irfi da opciju da moze banovati. **** ga tito vise i stalno brisanje postova od jednih te istih likova koji ne postuju pravila i stalno upadaju na nasu temu..
Zato sam ja danas prešutio sve. I čini mi se još dugo.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 21:11Da je kako deaktivirati forum samo do ujutro, da se glave ohlade da prestanemo pricati sranja. Ja prvi. Ovo nicemu ne vodi. A ovi udbaski pusikurci su posebna prica. Dobili titulu a puna im usta Zelje. Kakvi kompleksi
Ma jok kakav ja ,nemam kad ...
Ma dobar je i Irfo jedino covjek u obavezama zadnje vriejme pa ne moze tu biti konstantno,ako ne moze stici oske je najbolji jer je aktivan cesto.
Ma dobar je i Irfo jedino covjek u obavezama zadnje vriejme pa ne moze tu biti konstantno,ako ne moze stici oske je najbolji jer je aktivan cesto.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Hajde ba jedan je zivot. Ima se kad kajati za napisan post. 

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Treba dati ovlastenja i ljozetu. Brat he tu uvijek, azuran sa vijestima i drustvenim mrezama - to treba nagraditi.
A irfoni da ostane pocasni admin
A irfoni da ostane pocasni admin

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Naravno Ljoze prije svega samo sam mislio da ga ne zanima pa zato nisam spomenuo.Naravno zna se ko je moj favoriti (Irfo oprosti
)

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sto je Dela danas fin prema meni, kaj se desava? 

Ko tebe kamenom,ti njega hljebom 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Znaci taktika ..................

Valjda se opet uskoro vidimo.
Osjećam se ko birvaktile kad negdje ko slina mala odem od kuće na duže pa te uhvati nostalgija za tim na oko malim običnim stanom.
E sad opet imam takav osjećaj, samo što nije mali. Vidi ga. Još malo

Staviti prijateljske na Grbavici i da vidim ko ce nam zabraniti da dodjemo.
Ovo. Ovo je čitava poenta. Šta da mi mislimo i očekujemo nakon tog penala gore. Jedan dio mene je umro kad sam vidio taj penal i od tada ništa više ne gledam isto, u leru od tog dana a niz liticu me gurnuo onaj famozni niz kasnije. Malo mi je Amarov povratak vratio elana, ali džaba.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 16:58E cuj "jadna nam majka ko nam brine o klubu"
Pa nama su regularnim tokom prvenstva pred ocima kompletne drzave oteli titulu penalom u bijeljini. I onda se cude sto su ovo uradili za zelenim stolom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.