A ko si ti molim te? Dosao jucer na forum i odmah znas da je klub u rasulu?MojaMalenkost je napisao/la: ↑01 jun 2020, 20:28U klubu je rasulo u kojem niko ne zna gdje goni.. 90% ih je posao u klubu shvatilo kao rekreaciju.. Bukvalno svaki igrac na osnovu dugovanja za plate moze dobiti raskid ugovora.. Amar se okruzio nesposobnim rekreativcima i ako ih ne rastjera povuce i njega u blato iz kojeg ce se tesko iscupati.. Ako Amar zeli spasiti svoj obraz mora rastjerati neradnicku bagru i pokusati razgovarati sa nekim ko je spreman da radi..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
“Žao nam je što je pandemija prekinula sezonu, ali moram reći da smo se zasluženo našli među ekipama koje će na međunarodnu scenu, jer smo to ostvarili na zelenom terenu osvojivši četvrto mjesto”, dodao je Lukendić.
Jel mu neko rekao da inace 4. mjesto nema funkciju bez Kupa i da mu je ovo poklonjeno?
Jel mu neko rekao da inace 4. mjesto nema funkciju bez Kupa i da mu je ovo poklonjeno?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne glumite ovdje dezurne policijace sta ste ba nalozili? Ko vas je.be i vase misljenje. Lazete i petljate, skrivate ove bogalje u klubu sto se zali sto im kasne plate od 3 hiljade a ne rade nista.
Vi kao volite klub vise od mene, jest al u panjevima. Tako sto cete lupetat bez dokaza i vrtiti price
Skinite mi se s k.... Bogalji
Vi kao volite klub vise od mene, jest al u panjevima. Tako sto cete lupetat bez dokaza i vrtiti price
Skinite mi se s k.... Bogalji
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
- Kontakt:
Zasto se ne igra kup? Ima li ijedan novinar da ih to priupita?
Pročepit će negdje.
Svi mamla,meni je krivo sto neko brani ove lizehljebovice,naravno ne treba izmisljati gluposti ko ovaj idiot o nekom duplom vracanju ali ono da su neradnici i mlatimudani jesu .Nama hitno trebaju sposbni ljudi da okruze Amara inace smo osudjeni da uvijek pravimo pitu od govana,zamislim mislim realno da ovu ekipu vodi neki drugi trener,sredina tabele da se ne lazemo

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dela, gledaj Mamle 
Prikljuci se.

Prikljuci se.
Jbg nema Irfe da ove debile banuje ,uvijek ista prica momak ima obaveza vjerovatno pa ne moze uletiti a ovi orgijaju po temi.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma ignorisi ****,ja mu cestitam ko covjek on dodje ovdje provocira **** mrtve..sreca nisu svi isti..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
E neka. Samo ti cestitaj iscestitao da Bog da 

- MocMahale444
@Irfo hoces li obrisati ove cetnike s lavora? radovanovu raju koja se budalese po temi.
Yebo im repka mater u usta. Pišam se na repku i savez.
Naravno da moze paša samo ako se zeli ako je nekome u cilju.
Yebo im repka mater u usta. Pišam se na repku i savez.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Joj pitara tacno se vidi da imaju griznju savjesti pa pisu ovdje,ili to ili kompleksi
Sto se tice uprava, po meni se nema tu sta promijeniti. Da dovedes menadzera Man Citya dzaba kad nema novca ni prihoda. Kako ces protiv Namajeva koji je em privatan, em drzavni projekat em imaju ljude u savezu. Jos su tu Zrinjski,Borac...Jedino se tu mogu iskritikovati Misketovci posto su imali novac na raspolaganju koji su ocigledno spiskali ni našta. Sramota je da najveći i još uvijek najtrofejniji(2 superkupa) klub u BiH nema unosnog generalnog sponzora.

Sto se tice uprava, po meni se nema tu sta promijeniti. Da dovedes menadzera Man Citya dzaba kad nema novca ni prihoda. Kako ces protiv Namajeva koji je em privatan, em drzavni projekat em imaju ljude u savezu. Jos su tu Zrinjski,Borac...Jedino se tu mogu iskritikovati Misketovci posto su imali novac na raspolaganju koji su ocigledno spiskali ni našta. Sramota je da najveći i još uvijek najtrofejniji(2 superkupa) klub u BiH nema unosnog generalnog sponzora.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
ove pitare samo treba preventivno racku u celo udarati osim denchia njemu bi se to svidjelo sljam iz ovog grada najveci skup papaka i seljaka sa kobilje glavuse
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Yebem li vam majkeee smradovi
Joj fuj državo fuj fuj fujj
Joj fuj državo fuj fuj fujj
.
Zadnja izmjena: Osim13, dana/u 01 jun 2020, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MocMahale444
egocetnik hajde yebemo ti najmilije cak i komsiluk ti yebemo.
Eno radovan u hagu ima sal njanjajeva.
Eno radovan u hagu ima sal njanjajeva.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
De da vas brat zamoli da ne citirate ove debile, samo prijavite post, jer kad citirate onda moram pobrisat i vase postove pa to ide sve sporo
Trudim se pogledat barem svako 2-3 sata forum da vidim imal kakvih notifikacija i prijava da pobrisem debile sto ulijecu
Trudim se pogledat barem svako 2-3 sata forum da vidim imal kakvih notifikacija i prijava da pobrisem debile sto ulijecu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."