FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kao sve u zivotu kreni od svoje kuce.
Mi trazimo nesto a u upravi imamo lezihljebovice. Jel iko do sad vidio da je neko javno izasao dao misljenje, iznio stav? Niko.
Jel iko ista radi u klubu i dokazi sta rade? Ne rade nista i niko.
Niko ne kaze da je sve korumpirano i lopovluk, al niko da shvati da mi nista ne radimo.
Od korone do danas ja nikog nisam cuo, osim nekih šturih intervjua. To je sve.
Onda je bezobrazno da ti ne radis nista, a ocekujes da ti neko sto izadje, pomogne.
Mi trazimo nesto a u upravi imamo lezihljebovice. Jel iko do sad vidio da je neko javno izasao dao misljenje, iznio stav? Niko.
Niko ne kaze da je sve korumpirano i lopovluk, al niko da shvati da mi nista ne radimo.
Onda je bezobrazno da ti ne radis nista, a ocekujes da ti neko sto izadje, pomogne.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
E zato nam treba da Skupstina kluba sto je brze moguce. Otprilike do 20. juna promjene u Upravu ako su planirane ili nuzne trebaju da budu jer idu te pripreme za novu tu sezonu ako ce je biti.
Moraju biti neki izvjestaji sa sastanaka Uprave u ovom periodu od marta do sada. Negdje u papirima mora biti sta su oni radili sve ovo vrijeme i sta su poduzeli, sta su dogovarali itd. To je bitno da se prezentuje Skupstini jer sta i da nama prezentuje ne mozemo nista promijeniti. Mogu do prekosutra pisati “Uprava napolje” kad nemam tu moc da odlucim da oni idu napolje nit ima bilo ko osim njih samih ili Skupstine. Kad se prosle godine moglo citav dan sastanciti moze i sad da vidimo stanje, poteze i planove.
Moraju biti neki izvjestaji sa sastanaka Uprave u ovom periodu od marta do sada. Negdje u papirima mora biti sta su oni radili sve ovo vrijeme i sta su poduzeli, sta su dogovarali itd. To je bitno da se prezentuje Skupstini jer sta i da nama prezentuje ne mozemo nista promijeniti. Mogu do prekosutra pisati “Uprava napolje” kad nemam tu moc da odlucim da oni idu napolje nit ima bilo ko osim njih samih ili Skupstine. Kad se prosle godine moglo citav dan sastanciti moze i sad da vidimo stanje, poteze i planove.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Koji su ti pokusaji na sto strana? Ako moze samo jedan primjer..Plavac87 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 19:46Bezideja je napisao/la: ↑01 jun 2020, 19:35Kao sve u zivotu kreni od svoje kuce.
Jeste majmune, sama se licenca obezbijedila. Sve što se radi to padne sa neba, nema veze što nam je korona izbila ko zna koliko stotina hiljada maraka, što su skoro svi prihodi, aktivnosti, djelatnosti zaustavljeni, to nema veze. I oni prijedlozi su sa neba pali, i pokušaji na sto strana da nešto učinimo, sve je to samo od sebe.
Majmune neopjevani.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Dogovoriti se s Celikom (gradom Zenicom) da se stavi rampa svim reprezentacijama na Grbavici i B.Polju. Pa neka igraju baraz u Irskoj po izboru,volja im Sjeverna,volja im obicna.
Ne može.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Stavit ces **** kad je neko bio debil pa potpisao im stadion na koristenje,ko je taj debil znamo i to nazalost..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
MojaMalenkost je napisao/la: ↑01 jun 2020, 19:58Pa onda nemoj prosipati nebuloze i praviti se pametan..
Eh da te pitam.
Jeste li ti i tvoji pajdaši znali za ugovor sa savezom?
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
**** ga vise ugovor sa savezom, ugovor se raskine na nasu stetu kao sto je do sada vecina stvari na nasu stetu uradjeno. Udari se taraba savezu to navijaci zele, a ne kada mi dignemo glas od nas se ogradjuje. Sta je to nama savez dao? Nista samo preko njih isle pare za koje su nas natjerali da molimo
Jos i zaradimo na tom raskidu haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Jesi li ti na ovo odgovorio sa "ne moze"?MojaMalenkost je napisao/la: ↑01 jun 2020, 19:49Koji su ti pokusaji na sto strana? Ako moze samo jedan primjer..Plavac87 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 19:46Bezideja je napisao/la: ↑01 jun 2020, 19:35Kao sve u zivotu kreni od svoje kuce.
Jeste majmune, sama se licenca obezbijedila. Sve što se radi to padne sa neba, nema veze što nam je korona izbila ko zna koliko stotina hiljada maraka, što su skoro svi prihodi, aktivnosti, djelatnosti zaustavljeni, to nema veze. I oni prijedlozi su sa neba pali, i pokušaji na sto strana da nešto učinimo, sve je to samo od sebe.
Majmune neopjevani.
I nemam pojma na kakve ugovore mislis i na kakve pajdase..
Pročepit će negdje.
Cisti spin. Bez argumenata lupeta gluposti. Nema sta kad im posude pare i vrate im. Lezihljebovici obicni koji su na Zeljinoj sisi i uzimaju platu.MojaMalenkost je napisao/la: ↑01 jun 2020, 19:49Koji su ti pokusaji na sto strana? Ako moze samo jedan primjer..Plavac87 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 19:46Bezideja je napisao/la: ↑01 jun 2020, 19:35Kao sve u zivotu kreni od svoje kuce.
Majmune neopjevani.
Prodas igraca i onda vratis duplo pare tom sto ti je dao. To rade.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Banana drzava. Rs radi sta hoce, hdz sve vise talasa. A najgori su nasi, izdajnici bosnjackog naroda, petokolonasi i antibosnjaci. Radi 100 maraka ce prodati i majku i drzavu. To je ono sto ovu satro drzavu cini odlicnom za sve ove ala dodik.
Nama vise niko nije kriv. Ni dodik ni covic.. samo su krivi ovi domaci izdajnici
@bezideja ne lazi za taj dupli povrat, sram te i stid bilo keru
Nama vise niko nije kriv. Ni dodik ni covic.. samo su krivi ovi domaci izdajnici
@bezideja ne lazi za taj dupli povrat, sram te i stid bilo keru
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Sad ce doci ovih par da nam kazu kako je sve med i mlijeko u klubu.
A tesko nam se pred novu sezonu, sreca pa smo izborili europu tu ce biti para koje dođu i jos brze odu.
A tesko nam se pred novu sezonu, sreca pa smo izborili europu tu ce biti para koje dođu i jos brze odu.
Mjau !
- dubioza144
- Kontakt:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
U klubu je rasulo u kojem niko ne zna gdje goni.. 90% ih je posao u klubu shvatilo kao rekreaciju.. Bukvalno svaki igrac na osnovu dugovanja za plate moze dobiti raskid ugovora.. Amar se okruzio nesposobnim rekreativcima i ako ih ne rastjera povuce i njega u blato iz kojeg ce se tesko iscupati.. Ako Amar zeli spasiti svoj obraz mora rastjerati neradnicku bagru i pokusati razgovarati sa nekim ko je spreman da radi..
Pročepit će negdje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.