FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
U upravi su nam ****, a savez i država su jedna velika lakrdija.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sta bolan admire niko nam nije kriv. Jesu li crtali linije?
Jesu li ti oteli titulu u bijeljini?
Zato sto povijamo glave i govorimo do nas je, zato nas i jebu. To sto ti pricas, to je za mene kukavicluk. Nemoj se ti ljutiti, to je ipak samo moje misljenje.
Hej mi smo "guzovaca" a siroki je ostecen. Svasta
I nije kultura cestitati nesto nezasluzeno.
Jesu li ti oteli titulu u bijeljini?
Zato sto povijamo glave i govorimo do nas je, zato nas i jebu. To sto ti pricas, to je za mene kukavicluk. Nemoj se ti ljutiti, to je ipak samo moje misljenje.
Hej mi smo "guzovaca" a siroki je ostecen. Svasta
I nije kultura cestitati nesto nezasluzeno.
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 01 jun 2020, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Muka mi je vise od te price radi se nesto, golemo se vrti iza brda, samo sabura, idu aparati. Nikakav plan mi nismo imali od rata pa na ovamo. Ni kratkorocni ni dugorocni. Ako iskljucim dovu za prodaju Dzeke. Vjerujem da ni sada nemamo pojma sta cemo i da svi u klubu gledaju u Brku ko telad u sarena vrata. Da je kakvog plana bilo proculo bi se nesto za ovu godinu i po. Jednostavno i iduca sezona nam je izvoli Amare ovu gomilu govana i savij ih u najukusniju pitu sto mozes.delinjo je napisao/la: ↑01 jun 2020, 17:18Prvo mnogo ljudi je ostalo iz te uprave,drugo i da su svi novi,sta su uradili konkretno ,cime su Amaru pomogli,da nije Amar takav kakav jeste da od govana pitu pravimo sad bi vjerovatno pricali opet o sezoni bez evrope,nikakav stav kluba nisam vidio sve mlako po pitanju nastavka sezne,imao sam utisak mile mi majke da i oni Boga mole da se prekine sezona.,Uz svako saopstenje koje su napisali na kraju je bio dio kao eto mi cemo poslusati savez,sve ulizivacki bez imalo mangupluka i petlje .Ma **** mi se necu vise ni dopustiti da me dotice i to je to.
@plavac ja sam ocekivao da mnogo konkretinije bude sve od ere Misimovica koja mi je zgadila sve zivo,na kraju krajeva ocekivao sam i to suprostavljanje savezu jer vise ne moze pod kozu da budemo necije kuje i ulizujemo se.Budi realan sta da Amar nije trener,ko bi od ovih plovnjaka napravio ekipu za drugo mjesto i dva dobijena derbija,hajde reci mi drugog trenera konkretno koji bi sa ovom ekipom bio drugi ? nema ga brate !!
A to radi se polako ,suti ne talsasaj slusam vec 6 godina a mi samo nazadujemo,prema Amaru veliki naklon i postovanje,sve ostalo je tu samo broj..
fkt bi volio da od Kane cujem misljenje o svemu ovome ..
Ceka se jedna prigodna diploma simpatizerima generala ratka za izborenu europu 

Cuva Bog Zelju svog!
Kunem ti se plavac da neko izadje iz kluba i kaze istupamo iz lige,kunem ti se znaci svim na svijetu taj covjek bi bio u mojim ocima ko Bog !!!Plavac87 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 17:28@Dela
Ne mozes pričati da se ulizujemo kada smo tužili savez **** ga ti. Prijetio Džemidžić glavom i bradom ljudima u klubu na sastanku, tražio da povučemo tužbu ili će pare od krova usmjeriti na drugu stranu. Dobili smo krov jer smo imali prava na to ali su nas naguzili za 300.000, ona mjenica ako se sjećaš.
Daleko je ova trenutna garnitura od "ulizivanja". Spominješ izvinjenje kluba, i tu ne znaš šta je bilo.
A ne možeš ih zaobići nikako, pa organizuju takmičenje. I ja sam za protest, ako treba istupiti iz lige. I kada bolje razmislim, nije to rješenje, samo bi sebi naškodili. Boli ove u savezu qurac, nemaju oni taj osjećaj.
Meni je krivo sto smo zadnjih 6 godina kuje drugima ,**** ga zelim vidjeti suprostavljanje po cijenu svega,kao kad te neko dira na ulici ako se ne suprostavis uvijek ces biti ****,oni se nece zaustaviti na ovome budimo realni.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma brate moj ja bi najiskrenije volio da ce krenuti nabolje, ali sam realan i svjestan da je ovo to sto nas ceka. Bog dragi samo zna koliko volim ovaj klub, vjerujem kao i vecina vas ovdje, i uz njega cu biti sta god da se desi, kao sto sam i bio od prvog dana kad me je otac odveo na stadion. Pa moje prvo sjecanje je bio Videoton, nemam sta da ti kazem, kad sam pregurao to, sve cu, ali mogu realno pogledati i reci da ovo ne vodi tome da cemo mi biti jak i stabilan klub.
Ti si jako bitan inace da neko zbog tebe izadje i da tebi bude bog.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ne znam sto bi neko nekog napao. @Machak
Ispade sad mi svi ovdje branimo ovu Upravu zivotom. Sto se mene tice mogu ici odmah, ne bih zalio. Maloprije sam ono objasnjavao jer cesto ljudi smatraju da je ova Uprava dosla prosli januar pa im se odgovornost gura za licencu i sve, a ustvari to je maslo Selimovica, Ustamujica.. ljudi koji nisu u klubu danas.
Ja bih volio sutra odmah Skupstina da se sazove i fino sve da ispricaju sta su uradili i u ovoj konkretno situaciji i u drugim segmentima. Fino svaki korak da objasne koji su uradili u cilju da zastite interese kluba. Pa da vidi Skupstina je li to bilo ok i je li ok. Ako nije razlaz.
Ispade sad mi svi ovdje branimo ovu Upravu zivotom. Sto se mene tice mogu ici odmah, ne bih zalio. Maloprije sam ono objasnjavao jer cesto ljudi smatraju da je ova Uprava dosla prosli januar pa im se odgovornost gura za licencu i sve, a ustvari to je maslo Selimovica, Ustamujica.. ljudi koji nisu u klubu danas.
Ja bih volio sutra odmah Skupstina da se sazove i fino sve da ispricaju sta su uradili i u ovoj konkretno situaciji i u drugim segmentima. Fino svaki korak da objasne koji su uradili u cilju da zastite interese kluba. Pa da vidi Skupstina je li to bilo ok i je li ok. Ako nije razlaz.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Gôvñàri s lavora. Gledaj im babuke radovana nekad glavna faca fk sarajevo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
tebi **** sve sto imas bezideja ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Naravno da je dogovoreno, ove sjednice danas su samo ceremonijalnog karaktera. Već neko vrijeme se zna, ko kad neki od pitara ne znaju držat usta zatvorenim.
Ovo je skandal, hej jedina država balkana koja se neće nastaviti bog te **** i fudbal i država!
Za šta igrat koji **** materine kad ti sudbinu kroje narko dileri i onaj SDA pijun tabut mu **** majčin Džemidžić koji je familija sa onim pitarom TImurom Numićem, jednom od perjanica poslijeratne SDA i najvećih pljačkaša ove zemlje od nezavisnosti BiH. **** li mu TImur sestru i on njemu. Eto odakle se i gura!
I šta sad? Trebam im čestitat jel i iz godine u godinu govorit ma biće bolje naredone sezone, a svaki put ga pušimo dal našom ili tuđom krivicom. U 7 godina jedan **** kup ko Olimpik i Radnik.
Ovo treba presjeć sad ili nikad!!!
-
- Kontakt:
O cemu ti pricas? Jedinstva nema vec nekoliko godina.. Mani se ublehaske demagogije.. Neka lobiraju da se igra kup. Picke nesposobne neka kupe prnje ako nista ne urade.. Amar se morao okruziti normalnim ljudima a ne nesposobnim parazitima.. Amar je dosao jer je Zelju gazio ko je stigao.. Sada nas gaze jos i vise.. Od proslogodisnje licence do ovog danas.. Pisaju svi po klubu, a klub nema ko da zastiti.. Neka idu nesposobne ublehe ako ne zele i ne znaju da brane interese kluba..
Pročepit će negdje.
Moze li Skupstina na svoj zahtjev traziti njeno odrzavanje sad nekad u skorije vrijeme?
Pa tako su i isplanirali cobani ovih torova, po jedan klub za svaki tor i da se paze i guraju. Bilo je problema s Radnikom, ali evo i Mile je stavio sapu na fudbal, nakon Covica i Beusa, ovih ojebina koje se saltaju kako kome zatreba i imas sto imas. Kako su se fino slagali s kamenjarima kad je trebalo, evo sad se lizu i s ratkovim sljedbenicima.
Cuva Bog Zelju svog!
A ko ce presjec? Takvog nema..braco je napisao/la: ↑01 jun 2020, 18:11Naravno da je dogovoreno, ove sjednice danas su samo ceremonijalnog karaktera. Već neko vrijeme se zna, ko kad neki od pitara ne znaju držat usta zatvorenim.
Ovo je skandal, hej jedina država balkana koja se neće nastaviti bog te **** i fudbal i država!
Za šta igrat koji **** materine kad ti sudbinu kroje narko dileri i onaj SDA pijun tabut mu **** majčin Džemidžić koji je familija sa onim pitarom TImurom Numićem, jednom od perjanica poslijeratne SDA i najvećih pljačkaša ove zemlje od nezavisnosti BiH. **** li mu TImur sestru i on njemu. Eto odakle se i gura!
I šta sad? Trebam im čestitat jel i iz godine u godinu govorit ma biće bolje naredone sezone, a svaki put ga pušimo dal našom ili tuđom krivicom. U 7 godina jedan **** kup ko Olimpik i Radnik.
Ovo treba presjeć sad ili nikad!!!
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Sta je ovo, samo nasi strucnjaci jos uvijek nemaju komentar na ovu odluku
Boli njih ****, mozda i ne znaju

Boli njih ****, mozda i ne znaju
Cuva Bog Zelju svog!
Rekli su iz PR sluzbe kad dobiju zvanicnu potvrdu da ce objaviti saopstenje.
Isti ti ga klinac reagovali ili ne sad.
-
- Kontakt:
Momci da nije malo neumjesno, da ne kazem bolesno, u navijackim prepucavanjima grada Sarajeva spominjati Ratka, Radovana i sl.?
Zadnja izmjena: perodeformero, dana/u 01 jun 2020, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.