RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

hammers
Moderator
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la hammers » 24 apr 2009, 11:57

:ugeek:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 24 apr 2009, 13:30

Za tebe veliki pametnjakovicu Marine....

Ovakvi kao Borac,i ja sam konto da su normalniji ali da ovoliko LAZU (pogledaj slike iznad pa ce ti sve jasno biti),to STVARNO nisam znao..ali posto znaju"koturati",haman su tebi"dobro dosli"..isti ste...jer tebi je u dusi napisati nesto RUZNO O VELEZU ,bilo gdje da ostavljas svoje skrabotine po netu..ja znam da tebe BOLI i dalje ljubav prema jedinom klubu a zove se VELEZ MOSTAR ali sta cu ti ja..Da ti tvoji nebi rekli da si izdajica ili sta li vec,lafo naviajs za Zrinjski a u DUSI NOSIS jedan klub-VELEZ MOSTAR....sacekaj jos samo malo pa ces vidjeti kako ces i ti prvi zastavu u ruke i na stadion..koji to ostaje da se vidi..aBd...
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 24 apr 2009, 15:43

Ha ha, ednko bola, samo sam tvoj komentar čekao :D :D :D :D
Nešto mi se puno ljudi žali na vaše "gostoprimstvo" da bi to sve bilo orkestrirano.
Hajde pozz

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 24 apr 2009, 16:27

Meni su najgori ovi koji hoce da dokazu da nije ovo ovako bilo, ccc..Pusti njih neka dokazuju da jeste bolan, iskuliraj, normala..

Forza Hammer :)
Support Velez, It's logical! ★

volim te ŽELJO
Kontakt:

Post Postao/la volim te ŽELJO » 24 apr 2009, 16:42

FORZA VELEŽ! AL MALO STE ZASRALI S OVIM MOJIM, NADAM SE DA CE SVE BITI OK

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 24 apr 2009, 17:18

volim te ŽELJO je napisao/la:FORZA VELEŽ! AL MALO STE ZASRALI S OVIM MOJIM, NADAM SE DA CE SVE BITI OK
jbg brate. bilo je šta je bilo. ako je neka utjeha, onda je to činjenica da niko nikad nije sjedio tu gdje ste vi sjedili na tribini. i nakon vas pitari, kada ih je policija izbacila, a raja ispratila aplauzom. Gori vamo brate, jbg. Nego, sretno u Orašju, čujem da spremaju kriminal svih kriminala ove godine. Ako to istina bude ja stvarno idem u zatvor, pa se onda skidam sa fudbala. Pozdrav Manijacima...

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 24 apr 2009, 19:25

Otputovali igrači već u Sarajevo !

HAJ'MO ROĐENI !!!

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 24 apr 2009, 21:06

samo da bude fino vrijeme. jedva čekam. ide dosta stare ekipe, nadam se da će i ekipa sa Ilidže naletit. Samo da RA ne zapjeva onu ...i koja si liga..hehehe. Jer on je bog, i život moj........

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 24 apr 2009, 22:46

Sretno Velez i RA i da se pojavite u sto vecem broju,jer uistinu bice ovo akobogda pravi spektaktl!!! :D :D :D
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 24 apr 2009, 22:51

sutra x na kosevu nesto sam ubjedjen u to :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 24 apr 2009, 22:56

Njega u subotu očekuje novi derbi. Sarajevo i Velež tradiciju međusobnih dvoboja u prvenstvu gaje još od pedesetih godina prošlog stoljeća. Rođeni nisu slavili od 17. studenog 2001. kada je u pitanju Premier liga, dok u posljednjih petnaest godina na Koševu redaju samo poraze.
- Mi ćemo na Koševo bez Žarka Bakića, Sanela Demića i Rijada Demića, ali idemo kao i u svim dosadašnjim utakmicama ovog proljeća – da se pokušamo nadigravati i boriti za bodove koji bi nam mnogo značili u našoj borbi za ostanak. Borac se pokazao kao ekipa koja se voli nadigravati, a vjerujem da će takvo biti i Sarajevo. Zato sam uvjeren u dobru nogometnu predstavu, za koju vrijedi platiti ulaznicu, istaknuo je Abdulah Ibraković, trener Rodjenih.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 24 apr 2009, 23:01

Idemo,gas,gas abd bar nek se dogodi čudo ;)
Sretno nam!
Velež ...JEDAN SI JEDINI!Bar iksXX! :P
Fi hajati.
GO Bosno.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 25 apr 2009, 09:02

danas je taj derbi sarajevo-velez :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 26 apr 2009, 02:28

slika
slika

Nije se moglo vise protiv Sarajeva koje je odigralo dosta dobro danas i atmosfera na tribinama bilo fer i korektno da je vakih derbija vise dobro bi bilo ,ali ipak gradski derbi je gradski derbi...... :lol:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 26 apr 2009, 10:41

samo se nadam sa se onakva sinoćnja Veležova igra neće ponoviti do kraja prvenstva. Neznam, možda sam više očekivao, ali ono sinoć je dno dna. Čestitke Hordama, bez ikakve primjedbe. Čestitke i Sarajevu, mada nisu imali sinoć kvalitetnog protivnika. Jedina primjedba ide za klupu Sarajeva kod rezultata 2-0, i kod dosudjenog auta za Velež, potpuno nebitnog, kad su ustali da protestuju. Gospodine Janjoš, ponijeli ste se kao jedan veliki cigan, gladni. Ni Musemić se ne bi ustao... Pozdrav i hvala na gostoprimstvu...

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 26 apr 2009, 22:16

Danas necu pisati o vandalizmu i budalama koji sebe nazivaju navijacima,fasistima,ustasama i ostalim bolesnim umovima,kad sam prije vise od godinu dana otvorio ovaj topic HSK Zrinjski ideja je bila da se pise o igri,transferima,podrsci i aktivnostima u nasem grado oko Zrinjskog,ljubav prema sportu i opcenito prema mom klubu redovno me je dovodila na ove stranice,al nakon ovog danas,nakon provjerene informacije da ce se podjelit bodove sa selom zvanim posusje ,sve zato sto su to nase hrvatine,sto su zadnji itd,odlazim s sportsport ba i ovdje se vise necu javljati niti biti aktivan ,a o ljubavi prema zrinjskom ,o klubu kojeg vode ratni osuđenici i mafijasi me vise zaboli neka stvar,sport je ovdje najmanje bitan,zalim Ultrase koji prolaze citavu drzavu da bi bodrili igrace koji prodaju utakmice...za kraj **** vam mater prodane duse i igracima i upravi,dao bog da se raspali a Velez se vratio na stadion.MRS!!!

OVO JE NAPISAO ANTIPOLITIKA NA STRANICI ZRINSKOG. SVAKA ČAST MAJSTORE, NE ZBOG ZADNJE REČENICE, NEGO ČINJENICE DA IMATE USLOVE ZA SVE, I NE TREBA VAM OVO DANAS, KAKO NA TERENU TAKO I NA ULICI. BEZ IMALO PROVAKACIJE I IRONIJE, OPET ŽELIM DA TI KAŽEM SVAKA ČAST. morao sam da ovo napišem na našoj stranici, jer na vašoj ne pišem. Pozdrav

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 26 apr 2009, 22:19

vfc1922 je napisao/la:samo se nadam sa se onakva sinoćnja Veležova igra neće ponoviti do kraja prvenstva. Neznam, možda sam više očekivao, ali ono sinoć je dno dna. Čestitke Hordama, bez ikakve primjedbe. Čestitke i Sarajevu, mada nisu imali sinoć kvalitetnog protivnika. Jedina primjedba ide za klupu Sarajeva kod rezultata 2-0, i kod dosudjenog auta za Velež, potpuno nebitnog, kad su ustali da protestuju. Gospodine Janjoš, ponijeli ste se kao jedan veliki cigan, gladni. Ni Musemić se ne bi ustao... Pozdrav i hvala na gostoprimstvu...
Zasluženo su dobili...lijepo izdanje i Hordi a bogami i nas !

Sljedeća tekma protiv Širokog to bi trebalo barem minimalna pobjeda biti pa slijedi TRIP TO TRAVNIK ! 8-)

...OVU PJESMU DANAS PJEVAM SAMO ZA TEBE,TI SI PONOS MOGA GRADA,SVAKE MAHALE...

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 27 apr 2009, 07:49

Sarajevo bolje od Veleža

U duelu starih znanaca fudbaleri Sarajeva večeras su na olimpijskom Koševu bili apsolutno bolji, te savladali mostarski Velež, rezultatom 3:0. Probili su se tako, trenutno, na drugo mjesto tabele.

Od prvog minuta domaći su ofanzivnom igrom atakovali na gol Kurtanovića, a njihovom vodstvu prethodila je povreda Majkića. Tim „rođenih“ već u 11. minutu ostao je bez jednog od boljih igrača, a kojeg je na terenu zamijenio Zolj.
Dva minuta kasnije radost oko 3.000 navijača Sarajeva.

Poslije kornera Maksumić je bio najviši u skoku i glavom poslao loptu u mrežu gostiju. Do kraja prvog dijela igre prednost Sarajlija se udvostručila.

Velež "opasan" tek u 86. minutu

Kadrić je pogriješio. Škoro mu je ukrao loptu, te proigrao Plisku koji pored nemoćnog Kurtanovića pogađa sa pet metara za 2:0.

I u nastavku Sarajevo je dominiralo i pored vodstva. Ekipa trenera Mehmeda Janjoša pobjedu je potvrdila u 75. minutu. Hadžić je oboren u šesnaestercu Veleža, a sudija Marinko Jelić opravdano pokazao na „bijelu tačku“. Siguran realizator bio je Škoro za konačan rezultat susreta.

Da je iskoristilo sve šanse Sarajevo je moglo daleko uvjerljivije trijumfovati, a koliko je Velež bio inferioran u našem glavnom gradu govori podatak da je, preko Juge, prvi udarac u okvir gola uputio u 86. minutu meča. Prije toga tim trenera Abdulaha Ibrakovića imao je svega dvije poluprilike.

Sarajevo - Velež 3:0

Strijelci: 1:0 Maksumić (13), 2:0 Pliska (37), 3:0 Škoro (75. – jedanaesterac)

SARAJEVO - Olimpijski stadion „Asim Ferhatović Hase – Koševo“. Gledalaca: 3.000. Žuti kartoni: Šečić, Kadrić, Jugo (Velež).
SARAJEVO: Hamzić, Rizvanović, Belošević, Džakmić, Torlak, Maksumić, Ihtijarević /od 78. Kapetanović/, Muminović, Škoro, Hadžić /od 84. Jahović/, Pliska /od 70. Pandža/. Trener: Mehmed Janjoš.
VELEŽ: Kurtanović, Kadić, Šečić, Zaimović, Kadrić, Kazazić /od 78. Delalić/, Čolić, Jugo, Škaljić /od 73. Velagić/, Obad, Majkić /od 11. Zolj/. Trener: Abdulah Ibraković.
Sudija: Marinko Jelić (Široki Brijeg).

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 27 apr 2009, 09:10

Želim veležu da izbori opstanak u ligi i da se vrati u vrh BH fudbala, među 4-5 ekipa. POZDRAV

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 27 apr 2009, 09:55

FCS je napisao/la:Želim veležu da izbori opstanak u ligi i da se vrati u vrh BH fudbala, među 4-5 ekipa. POZDRAV
Nisi reko ako BOG da..... :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.