Ali glasati za stranku u kojoj se nesto pita ovaj debil i gdje je predsjednik stranke Niksic.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kao što Mektić kaže ovaj slučaj će pasti, rađen je pod pristiskom javnosti i dosta se javno analizir'o. Neće niko biti osuđen ni za šta, možda koji ukor ili kaznica za nesavjestan rad.
- ASD
- Kontakt:
Znači, samo će štetu opoziciji nanijeti.Bundesliga je napisao/la: ↑31 maj 2020, 12:03I taj Hadžikadić ako je rekao da bi išao sa SDO moj glas sigurno neće dobiti.
- Marsal
- Kontakt:
Btw čim mi neko nazove selam alejk, taj čovjek je kod mene otpisan i uvijek sam na oprezu sa njim. Još nisam upoznao čovjeka (pogotovo mladog) koji naziva selam, a da je o sebi pri sebi. Moje iskustvo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Moras Fadile nesto pojest, makar na silu.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Lako moguće da je još jedan u nizu SDA igrača koji radi iz prikrajkaASD je napisao/la: ↑31 maj 2020, 12:07Znači, samo će štetu opoziciji nanijeti.Bundesliga je napisao/la: ↑31 maj 2020, 12:03I taj Hadžikadić ako je rekao da bi išao sa SDO moj glas sigurno neće dobiti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- ArtVandelay
- Kontakt:
A sta su to milicevic i pehar radili pa ne odgovaraju? Sadili cvijece i pjevali pjesme? Ah, ti nositelji europskih vrijednosti. Ma gdje bi oni...
Sta god mislili o Bakiru, ono sto je rekao o tzv. "slucaju Novalic" apsolutno je na mjestu.
srbi i hrvati su preuzeli drzavu i sada je koriste za gonjenje Bosnjaka.
Sta god mislili o Bakiru, ono sto je rekao o tzv. "slucaju Novalic" apsolutno je na mjestu.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
- ASD
- Kontakt:
Veoma moguće.Bundesliga je napisao/la: ↑31 maj 2020, 12:09Lako moguće da je još jedan u nizu SDA igrača koji radi iz prikrajkaASD je napisao/la: ↑31 maj 2020, 12:07Znači, samo će štetu opoziciji nanijeti.Bundesliga je napisao/la: ↑31 maj 2020, 12:03I taj Hadžikadić ako je rekao da bi išao sa SDO moj glas sigurno neće dobiti.![]()
Kod mene je prvo pravilo prilikom glasanja. Da neće ni u kom slučaju sa SDA.
Sve ostalo je manje bitno. Džaba mi sve što on planira ako će na kraju opet SDA kolo voditi.
Ja ne znam ni šta je Mirsadova politika, sve što je dosad pričao je bilo u kontekstu "ne može ovo više ovako". Ja ću ostati rezervisan što se njega tiče, dok ne dobije više prostora i odgovornosti, da vidim onda na čemu mu se politika bazira i gdje gura.
Po tom pitanju je najgore prilagođavanje. Ja sam uvijek pozdravljao po onom što odgovara osobi koju pozdravljam a sad pokušavam isključivo po svom.
- ASD
- Kontakt:
I onda meni kažu da mrzim dijasporu kad kažem da se naš čovjek ne može promijeniti samim prelaskom granice.ArtVandelay je napisao/la: ↑31 maj 2020, 12:11A sta su to milicevic i pehar radili pa ne odgovaraju? Sadili cvijece i pjevali pjesme? Ah, ti nositelji europskih vrijednosti. Ma gdje bi oni...
- ArtVandelay
- Kontakt:
Esselamu alejkum, vazda i vavijek bio i biti ce jedini pravi pozdrav.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Evo od tuge mi je suza krenula.ArtVandelay je napisao/la: ↑31 maj 2020, 12:11A sta su to milicevic i pehar radili pa ne odgovaraju? Sadili cvijece i pjevali pjesme? Ah, ti nositelji europskih vrijednosti. Ma gdje bi oni...
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Suditi citavoj dijaspori na osnovu poremecenog Dzekija je bas legitimno.ASD je napisao/la: ↑31 maj 2020, 12:14I onda meni kažu da mrzim dijasporu kad kažem da se naš čovjek ne može promijeniti samim prelaskom granice.ArtVandelay je napisao/la: ↑31 maj 2020, 12:11A sta su to milicevic i pehar radili pa ne odgovaraju? Sadili cvijece i pjevali pjesme? Ah, ti nositelji europskih vrijednosti. Ma gdje bi oni...
srbi i hrvati su preuzeli drzavu i sada je koriste za gonjenje Bosnjaka.![]()
Znam da si veliki vjernik, i mnogo poštujem što si glasno kontra SDA i njihove politike, jer je mnogo lakše nama što nismo u vjeri nego tebi, kojeg će proglasiti izdajicom i šta već ne, jer se oni predstavljaju kao lice vjere a daleko su od nje koliko i Helčo i ja.
I dok nas mogu sve baciti u koš komunjara, jugobalija ili šta već ne, mnogo teže će se izboriti sa pravim vjernicima jer njih ne mogu tek tako etiketirati. A ako će im iko doći glave, to ste vi.
Bošnjaci su dugo prizivali na političkoj sceni jednog intelektualca koji se školovao u inostranstvu, falio im modernista prozapadnih shvatanja. I Mirsad je popunio tu rupu
Merhaba Marsale 
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Hoce li Dodik odgovorati zbog one neke bolnice i prisluškivanja ?
Ili tamo narod suti ?
Gdje Gordana da nam i to rijesi ? Da padne ova bagra vise.
Ili tamo narod suti ?
Gdje Gordana da nam i to rijesi ? Da padne ova bagra vise.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Naravno, to je eliminatorno.
@Blejzer
Nisam veliki vjernik brate ali vjerujem u Boga. Imam mnogo prijatelja koji su pravi vjernici i nemam nikakav problem s tim. Jako ih poštujem, jer gledam najviše kakvi su ljudi. Ako nisu ljudi, nema ništa od toga. Imam u porodici velikih vjernika koji nisu SDA i to je ohrabrujuće.
@Jasmine
Bit će saslušan Dodik.
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.