Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Chat
Kad daš argument onda šute i niko ne odgovara, kad ti odgovore onda pljušte uvrede.RollMan je napisao/la: ↑30 maj 2020, 19:49Ima onaj video kad idiot kifla govori kako ce ostali koji se kriju iza drugih nacionalizama pozeljeti da se kod njih radi kao sto oni rade u Sa kantonu hahahaha
Ja konjine u pm , prvo se niko ne krije iza nacionalizama nego su ljudi sto jesu npr zapadna hercegovina 100% hdz , drugo zasto bi neko iz čistog zraka ZHK npr sa prosjekom plata od 2k pozelio nesto sto vi ne mozete napraviti za 100 godina vlasti tj stići taj standard zivota
Cuj pozeljet ce da se i u njih radi ko kod nas hahahahaha blasifemije upm
Ovaj chat prava ljevičarska utopija
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- legenda reala
- Kontakt:
Ovi tvoji opet okrecu leđa opoziciji
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Možda bi neko od pritvorenih i sklopio sporazum i progovorio da se ne boje Epstein varijante iz kuhinje onih koje bi spomenuli.
Treba razumjeti ljevicu. 20 godina tavore u mulju nebitnosti.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 maj 2020, 20:01Kad daš argument onda šute i niko ne odgovara, kad ti odgovore onda pljušte uvrede.RollMan je napisao/la: ↑30 maj 2020, 19:49Ima onaj video kad idiot kifla govori kako ce ostali koji se kriju iza drugih nacionalizama pozeljeti da se kod njih radi kao sto oni rade u Sa kantonu hahahaha
Ja konjine u pm , prvo se niko ne krije iza nacionalizama nego su ljudi sto jesu npr zapadna hercegovina 100% hdz , drugo zasto bi neko iz čistog zraka ZHK npr sa prosjekom plata od 2k pozelio nesto sto vi ne mozete napraviti za 100 godina vlasti tj stići taj standard zivota
Cuj pozeljet ce da se i u njih radi ko kod nas hahahahaha blasifemije upm
Ovaj chat prava ljevičarska utopija![]()
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
A oni su?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
SDP
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Vala baš, i do sada se kralo kako hoćeš i kad hoćeš , ne znam je li iko odgovarao ...Virtu4l je napisao/la: ↑30 maj 2020, 19:57Kad se osjećaš nedodirljivo, ne zanimaju te takve stvari.bombaysaphire je napisao/la: ↑30 maj 2020, 19:54Yebo majku likovi milione pokrali , a SMS koristili
![]()
Neki Blackberry, neki Sky ?
Pa majku mu mogli su i Signal ...
Kad se sjetim Esada Eseda Radeljaša , joj Israfile šta čekaš više ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ta splačina je okrenuta od važnosti, koga briga za njih.
Čuj Damir Mašić na nekoj funkciji, to ne bi prošlo u odjeljenskoj zajednici
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mirsad je gospodin za ovu dvojicu.
Nadam se da ce ga i stranci prepoznati i podrzati kao lidera.
Nadam se da ce ga i stranci prepoznati i podrzati kao lidera.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- legenda reala
- Kontakt:
nemoj da te čuje tuzlak1987 on i dalje zivi u zabludi da je SDP neka ozbiljna stranka
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo Međunarodna Zajednica gura procesuiranje.
Prva naznaka je bila Pompeova reakcija, ostaje vidjeti ishod i nastavak..
MZ je odlučila uklonuti SDA, a te pozicije nasljeđuju obavještajci Kojović i Konaković.
MZ je odlučila uklonuti SDA, a te pozicije nasljeđuju obavještajci Kojović i Konaković.
⚜️~⚜️~⚜️
Dino je glavna opozicija jedino u Sarajevskom kantonu, van toga mora tražiti saveznike,.
Koliko je sam po sebi dobar da "hendla" državom pitanje je s obzirom da nije u stanju bio voditi ni košarkaški klub a da ga ne ugasi.
Koliko je sam po sebi dobar da "hendla" državom pitanje je s obzirom da nije u stanju bio voditi ni košarkaški klub a da ga ne ugasi.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Samo neka se ukloni SDA , to je najvažnije !DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 maj 2020, 20:14Ovo Međunarodna Zajednica gura procesuiranje.
Ostalo je nebitno ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Na osnovu cega si ovo zakljucioDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 maj 2020, 20:14
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ovdje je čista situacija da se radilo užurbano i preskakajući protokole, kupovalo se i dijelilo potpuno bespotrebno i samo u ovom slučaju 10 miliona od novca građana je bačeno u vjetar. Oni će priznati greške ali će se braniti da su žurili i povlačili ishitrene poteze bojeći se eskalacije situacije. To je kristalno jasno nesavjesno trošenje javnog novca ali dokazati da se radi o udruženoj grupi koja se organizovala da zaradi, koji bi krucijalni dokaz za to mogli imati? Od svega što sam vidio o ovom slučaju najviše izgleda kao kriminal to što su prije odabrali Fikretovu firmu nego što su jasno odredili šta tačno žele da nabave preko te firme. Procedure u kojoj bi prvo odlučili koji proizvod žele a onda izabrali najpovoljnijeg nabavljača po svemu do sad uopšte nije bilo.
Nema to rano, kasno.
Ponudis program, imas karizmu, nemas oraha u dzepovima i uz to podrsku stranaca. Dobitna kombinacija.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Svi ovi danas sa protesta se moraju ujediniti da bi imali šanse protiv SDA. To im je za sada jedini način.
Sreća Allah dragi poslao kišu pa omeo Peđu u okopavanju kroNpira po Vracama.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: galia95, napoleon72 i 3 gosta.