Bar nismo beskucnici od 46benko21 je napisao/la: ↑30 maj 2020, 14:50images shares
imate jednu(Istok) i po tribinu ako se zapad moze nazvati ono tribinom
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Da, za razliku od plejade trenera Selje, koji su bili u 7.muslimanskoj brigadi i svi redom igrali za BiH, Krunic, Odovic, Krcmarevic, Petrovic....
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Psiholog vas cuveni i dalje je uzor VinkuSteven11 je napisao/la: ↑30 maj 2020, 14:52Da, za razliku od plejade trenera Selje, koji su bili u 7.muslimanskoj brigadi i svi redom igrali za BiH, Krunic, Odovic, Krcmarevic, Petrovic....
a i to ne bi imali da niste isprosili od drzaveVanadij je napisao/la: ↑30 maj 2020, 14:52Bar nismo beskucnici od 46benko21 je napisao/la: ↑30 maj 2020, 14:50images shares
Iz ovog katastarskog plana je vidljivo da je cijela sjeverna tribina 1/1 u POSJEDU Sportskog društva (2780 kvadratnih metara)
imate jednu(Istok) i po tribinu ako se zapad moze nazvati tribinom
a ovamo ide ona mantra "radnicka" klasa jaci od rezima itd
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 30 maj 2020, 15:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ta ce psiholog pored Seselja, najkrvolocnijeg fana Zeljeznicara all time.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Seselj, Karadzic, tenkovi, snajperi, 7 muslimanska itd....sve jako vezano za ovaj forum i ovu temu
Maloumnostima nikad kraja

Maloumnostima nikad kraja

Pocelo postom tvog 'pajde' i vojske RSa.
A tebi nije dugo trebalo da prihvatiš taj rječnik i spustiš na taj nivo

Stoji....
-
- Kontakt:
To u 90% slučajeva i jeste njihov nivo. Jer cim je neko bolje od njih, odma se fataju Cetnika, Vojske rs, psihologa i ostalog...
Haj ti objasni.. dzaba. Vazda ce tako.walterorist je napisao/la: ↑30 maj 2020, 15:22To u 90% slučajeva i jeste njihov nivo. Jer cim je neko bolje od njih, odma se fataju Cetnika, Vojske rs, psihologa i ostalog...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hadžija traži broj od Vice u Lukavici
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Zvanicno Karadzic bio psiholog i savjetovao vas kako se ponasat
Oj o cemu vi pisete...Napravite temu ratni zlocinci u klubovima i raspravljajte se.Yebo vas karadzic i seselj
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Je li ovo prvi put da je neka ekipa toliko dominantna da obezbjedi prvo mjesto cak 11 kola prije kraja prvenstva?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
S druge strane Damir Šovšić i Ivan Čurjurić neće produžiti saradnju sa Zrinjskim i oni mogu tražiti novi klub, a vidjet ćemo šta će rukovodstvo kluba napraviti u pregovorima s ostalim fudbalerima.
Ugovori u HŠK Zrinjski ističu ovim fudbalerima: Dino Horkaš (Posudba iz Dinama), Antonio Soldo, Renato Gojković, Dario Rugašević, Pero Stojkić, Edin Rustemović, Frane Čirjak, Ivan Čurjurić, Damir Šovšić, Robert Mišković.
Ugovori u HŠK Zrinjski ističu ovim fudbalerima: Dino Horkaš (Posudba iz Dinama), Antonio Soldo, Renato Gojković, Dario Rugašević, Pero Stojkić, Edin Rustemović, Frane Čirjak, Ivan Čurjurić, Damir Šovšić, Robert Mišković.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
A zamisli, nakon tri utakmice u FKS ima vise titula nego vi u zadnjih 7 godina

Bas si tele kao i nick tiTheIvicnjak je napisao/la:30 maj 2020, 15:55Je li ovo prvi put da je neka ekipa toliko dominantna da obezbjedi prvo mjesto cak 11 kola prije kraja prvenstva?![]()
![]()
Vico i Vinko 3 prsta zastava rs i titula beskucnicima sa Kobilje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.