FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja imam suicidalne misli poslije čitanja pojedinih postova ovdje.
Kakvo je stanje u gradu zbog ovih protesta? Isplati l' se ženu dovodit na kafu u Sarajevo il' da se držim ove svoje pripiz.dine?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
- SedrenikHz
- Kontakt:
Treba zapaliti savez ako nam ne priznaju i kup.
Realno, ponistio se kup, znaci dati ga proslogodinjem osvajacu
Realno, ponistio se kup, znaci dati ga proslogodinjem osvajacu

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Nije njima toliko problem sto smo mi uzeli titulu ove godine, vec zeljelisu da pokusaju iskoriste svoju sansu da nas pobjede,(i da mogu pisat kako su nas dobili 3 puta u sezoni, (cak i da neko od fudbalera nekog tima se zarazu umre). To je njima bitnije i od titule. Nemam nista protiv da zeljo svake godine nas 3 puta pobjedi a da mi budemo svake godine prvaci. Apsulutno meni nije vise derbi nesto drama bitan, (svaka utakmica nosi 3 boda. Zelju vise niko ziv ne dozivljava kao ozbiljan tim. Zrinjski je u zadnjih 10 mnogo opasni, i mnogo konkurentni takmac.
Njima je Amaw bio zadnja opcija, njemu vjeruju misle da je on neki spasilac itd, a evo 2 godine prodaje im maglu nesto ko jesic necemo nikog precjenit ni pocjenit.
Samo da dodam biografiju ove sezone
IMALI SMO duzu sezonu 18/19 jer smo igrali na 2 fronta
Imali kracu pauzu (manje vremena za odmor) radi euro tekmi
Imali smo 5 utakmica vise, a 4 sa mnogo kvalitetnim (celtik bate) nego sto je ijedna ekipa u pl bh, imali su utakmicu manje (nisu igrali protiv celika) kartoni su se brisali kao da su igrali
6-8 igraca iz prvih 11 imali povrjedzenih prvih 11 kola(nekazem da je zeljo kriv za to) ali kazem i pored te cenjenice bili smo prvi nakon 11 kola, kao 19 kao i 90% vremena igranje 22 kola.
Plus kup prve dvije utakmice u gostima i druga protiv sirokog gdje smo imali i rezultatsku prednost gdje igrac pogoden gdje nas je bilo 7 out radi povreda, dok je zeljo igrao kuci protiv drugoligasa trecelgasa. Ponovo kazem nekazem da je zeljo kriv u vezi ko skim igra i gdje niti trazim alibi al za nasu ekipu je to bilo previse iscrpljujuce i siguran sam da nije bilo bas toliko povreda i da nam nije bas toliko bio zgusnut raspored da bi prednost bila bat +8 bodova
U zadnje 3 utakmice (sve ekipe imale vremena da odrade zimske pripreme, da dovedu koga su htjele da otjeraju koga su htjeli i u samo 3 utakmice stvorili smo +2 boda prednosti dok za 19 utakmica +1.
Ako bi se ponistila,sezona jedinu stetu bi FK SARAJEVO pretrpilo, jer ne progkasivanje nas prvacima svi klubovi bi imali i uzivali sva prava a FK SARAJEVO bi ostalo bez titule gdje svak sa svakim igra jednak broj utakmica, i ispalo bi da je jedino FK SARAJEVO krivo za koronu.
Kao sto sam reko, njihov tim 99 godina postoji i ovisi od 2 covjeka ivica i amaw osim posto je jedan vec ostario i nebavi se sportom a vec dvije godine drugi ih tuzi i dobija na sudu cim klub steti za 600 k km, plus dovodi idiote koji nisu bili ustanju isplatit 10-20 k km slavku a Amaw je 600 k km mogo dobit, i samim tim im prokocko preko milion maraka, a nedzu vremenu 2 sezone proveo na klupi bez ikakovog uspjeha, sad oni dolaze u situaciju ili napadat nikad jaci komsiski klub, ili ugasit svoj klub, i izabrali su ovo prvo.
Sve dok nesvate da nemoze ivica i anaw bit veci od kluba nema napredtka. Zelim zelji od srca da ih amaw vodi jos 15 godina al ubjeden sam mi ako budemo radili kao u zadnje 3 godine da zeljo nece osvoit titulu za svih ti 15 godine.
Al nije to njima problem jer Amaw je veci i bitni od zelji , i drugo to je ekipa koja je nastala od seljaka fizikanera i naviknuti su da su da se takmice u drugoj ligi jer pola zivota su drugoligasi, oni to mogu podnijet
Btw; zar nihe ajnadzic trebo nesto da pospise ili da pocnu radovi juce.
Izgleda deserter je skonto da vise niko nece glasat ni zanjeg ni za poglavicu baketa, a posebno kad je vidio da je bake poceo da baca nizvodu mnogo vece figure od njeg, pa da se uzme sta dok moze.
Ni brojace nakon 3 godine nije uspio da instalira.
Njima je Amaw bio zadnja opcija, njemu vjeruju misle da je on neki spasilac itd, a evo 2 godine prodaje im maglu nesto ko jesic necemo nikog precjenit ni pocjenit.
Samo da dodam biografiju ove sezone
IMALI SMO duzu sezonu 18/19 jer smo igrali na 2 fronta
Imali kracu pauzu (manje vremena za odmor) radi euro tekmi
Imali smo 5 utakmica vise, a 4 sa mnogo kvalitetnim (celtik bate) nego sto je ijedna ekipa u pl bh, imali su utakmicu manje (nisu igrali protiv celika) kartoni su se brisali kao da su igrali
6-8 igraca iz prvih 11 imali povrjedzenih prvih 11 kola(nekazem da je zeljo kriv za to) ali kazem i pored te cenjenice bili smo prvi nakon 11 kola, kao 19 kao i 90% vremena igranje 22 kola.
Plus kup prve dvije utakmice u gostima i druga protiv sirokog gdje smo imali i rezultatsku prednost gdje igrac pogoden gdje nas je bilo 7 out radi povreda, dok je zeljo igrao kuci protiv drugoligasa trecelgasa. Ponovo kazem nekazem da je zeljo kriv u vezi ko skim igra i gdje niti trazim alibi al za nasu ekipu je to bilo previse iscrpljujuce i siguran sam da nije bilo bas toliko povreda i da nam nije bas toliko bio zgusnut raspored da bi prednost bila bat +8 bodova
U zadnje 3 utakmice (sve ekipe imale vremena da odrade zimske pripreme, da dovedu koga su htjele da otjeraju koga su htjeli i u samo 3 utakmice stvorili smo +2 boda prednosti dok za 19 utakmica +1.
Ako bi se ponistila,sezona jedinu stetu bi FK SARAJEVO pretrpilo, jer ne progkasivanje nas prvacima svi klubovi bi imali i uzivali sva prava a FK SARAJEVO bi ostalo bez titule gdje svak sa svakim igra jednak broj utakmica, i ispalo bi da je jedino FK SARAJEVO krivo za koronu.
Kao sto sam reko, njihov tim 99 godina postoji i ovisi od 2 covjeka ivica i amaw osim posto je jedan vec ostario i nebavi se sportom a vec dvije godine drugi ih tuzi i dobija na sudu cim klub steti za 600 k km, plus dovodi idiote koji nisu bili ustanju isplatit 10-20 k km slavku a Amaw je 600 k km mogo dobit, i samim tim im prokocko preko milion maraka, a nedzu vremenu 2 sezone proveo na klupi bez ikakovog uspjeha, sad oni dolaze u situaciju ili napadat nikad jaci komsiski klub, ili ugasit svoj klub, i izabrali su ovo prvo.
Sve dok nesvate da nemoze ivica i anaw bit veci od kluba nema napredtka. Zelim zelji od srca da ih amaw vodi jos 15 godina al ubjeden sam mi ako budemo radili kao u zadnje 3 godine da zeljo nece osvoit titulu za svih ti 15 godine.
Al nije to njima problem jer Amaw je veci i bitni od zelji , i drugo to je ekipa koja je nastala od seljaka fizikanera i naviknuti su da su da se takmice u drugoj ligi jer pola zivota su drugoligasi, oni to mogu podnijet
Btw; zar nihe ajnadzic trebo nesto da pospise ili da pocnu radovi juce.
Izgleda deserter je skonto da vise niko nece glasat ni zanjeg ni za poglavicu baketa, a posebno kad je vidio da je bake poceo da baca nizvodu mnogo vece figure od njeg, pa da se uzme sta dok moze.
Ni brojace nakon 3 godine nije uspio da instalira.
Gdje je onaj vodeni top što su naručili?

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ElCartel11
- Kontakt:
Niko:
Ama bas niko:
Ss.ba: u Ugandi nastavljeno prvenstvo, jos jedan dokaz da nam liga nazaduje.
Ama bas niko:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kad akoBogda i zvanicno bude da je nasa titula na ovom portalu ce trodnevna zalost nastupit, yebo im Morz majke svimaElCartel11 je napisao/la: ↑30 maj 2020, 15:23Niko:
Ama bas niko:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
Dakle, ako sve u ponedjeljak ispadne, onako kako se uveliko piše, da smo prvaci i da nema nastavka kupa, mi u narednoj sezoni, branimo oba trofeja 

To znaci da bi mi jedini u evropi bili koji bi to uradili?
Dakle da si proglašen prvakom ideš u LŠ, al' da nije zvanicno da li mi ti to govoris?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, to je moguće nažalost. Generalno se dodjeljuje trofej doduše, to je do saveza. UEFA-u samo zanimaju 4 ekipe koje će savez prijaviti.90minut je napisao/la: ↑30 maj 2020, 15:52To znaci da bi mi jedini u evropi bili koji bi to uradili?
Dakle da si proglašen prvakom ideš u LŠ, al' da nije zvanicno da li mi ti to govoris?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- RajaBa1983
- Kontakt:
Frane Cirjak sutra mu ističe ugovor
po meni dobar igrač
po meni dobar igrač
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Ma ljudi kod nas je cista situacija kao dan bez brige svako sa svakim je odigrao
-
- Kontakt:
Ako nas proglase prvacima u ponedjeljak, medalje i trofej, bit ce nam dodjeljeni, prije početka, prve domace prvenstvene utakmice, u narednoj sezoni.Tako je bilo i prije početka, prve domace utakmice, u sezoni 1999/2000, protiv Džerzeleza, kad smo dobili trofej i medalje, za sezonu 1998/1999, kad se zbog Veleža, nije igrao play off, a nas Savez proglasio prvacima.90minut je napisao/la: ↑30 maj 2020, 15:52To znaci da bi mi jedini u evropi bili koji bi to uradili?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne mora značiti, 20 godina je od toga prošlo ali nije ni bitno.
Ma mora ako ce cijela evropa tako raditi nema potrebe stvarati paranoju ljudima.
-
- Kontakt:
100% tacno. Ali bi mi u tom slucaju imali argument koji oni nemaju, a to je da u slucaju ponistenja u Evropu mogu ici samo proslogodisnji ucesnici jer si ovu godinu ponistio pa samim tim se ne mozes voditi trenutnom/ponistenom tabelom.
A bezmozgasi bi da poniste ali da se vode istom. Ustvari oni bi da se ponisti samo sampion a sve ostalo im je ok jer im je jedini cilj i dugorocni plan kako zayebati Sarajevo da ne osvoji titulu/titule i to bi im bio najveci uspjeh koji ce imati u narednih 20 godina

Cuj nije Serbecic ko Vidic. kakva glupost 

Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 30 maj 2020, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
Miljenik navijača se vraća na Koševo?
FK Sarajevo će u narednim danima početi slagati roster za narednu sezonu.
Bordo tim želi dodatno ojačati svoj kadar tokom prvenstvene pauze, a u timu sa Koševa žele pojačanaj na nekoliko pozicija.
Asmir Suljić je tri sezone nastupao za tim sa Koševa i bio jedan od najboljih fudbalera tima u tom periodu. Stigao je na Koševo tiho u eri Mirze Varešanovića iz nižerazrednog Butmira, a pokazao se kao pun pogodak u narednim sezonama.
Poslije toga je uslijedio odlazak u Mađarsku, potom u Sloveniju i na kraju u Poljsku. Suljić je trenutno u potrazi za klubom, ponuda ne manjka, a kako smo uspjeli saznati ima otvoren poziv Sarajeva na povratak.
Da li će do transfera doći saznat ćemo u narednim danima, ali bi sigurno njegov dolazak bio dodatno pojačanje za tim Vinka Marinovića.
Navijači Sarajeva Suljića pamte po partiji i pogotku Levskom u okviru evropskih takmičenja, a interesantan podatak je da mu je upravo aktuelni sportski direktor kluba sa Koševa Emir Hadžić asistirao za taj pogodak.
Da li će ponovo sarađivati na Koševu ostaje da se vidi.
Bordo tim želi dodatno ojačati svoj kadar tokom prvenstvene pauze, a u timu sa Koševa žele pojačanaj na nekoliko pozicija.
Asmir Suljić je tri sezone nastupao za tim sa Koševa i bio jedan od najboljih fudbalera tima u tom periodu. Stigao je na Koševo tiho u eri Mirze Varešanovića iz nižerazrednog Butmira, a pokazao se kao pun pogodak u narednim sezonama.
Poslije toga je uslijedio odlazak u Mađarsku, potom u Sloveniju i na kraju u Poljsku. Suljić je trenutno u potrazi za klubom, ponuda ne manjka, a kako smo uspjeli saznati ima otvoren poziv Sarajeva na povratak.
Da li će do transfera doći saznat ćemo u narednim danima, ali bi sigurno njegov dolazak bio dodatno pojačanje za tim Vinka Marinovića.
Navijači Sarajeva Suljića pamte po partiji i pogotku Levskom u okviru evropskih takmičenja, a interesantan podatak je da mu je upravo aktuelni sportski direktor kluba sa Koševa Emir Hadžić asistirao za taj pogodak.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo bi odlično bilo a još je i Bosanac.Zukanovic je napisao/la: ↑30 maj 2020, 17:12Miljenik navijača se vraća na Koševo?
Trenutno korisnika/ca: Imamkarbarum, KarloIvandic, mnon46, NazorUso, samoFKS i 60 gostiju.