Nama su ba 8 komada uvalili, halo. Nemamo navijaca na stadionu, nismo odigrali utakmice ove godine kako treba

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zamisli kakve su to sile okrenute protiv nasih divnih komsija, u narodu poznat kao Zeljkan, kada nekome das toliko golova a taj opet ispred tebe na tabeli, jos izgleda i titulu ce slaviti.
Ligi trebaju zdravi i organizovani klubovi, ne ove kupusare pune lopova i dugova poput zelje,celika,slobode,itd.Evander je napisao/la: ↑30 maj 2020, 10:43Ne likujem nad situacijom Celika, ligi je potreban taj klub, ali za njih same je bolje da vec jednom ispadnu i krenu od nule. Ne mozes se odraziti prema gore, dok ne dotaknes dno. Ovo unazad deset godina kod njih, samo je presipanje iz supljeg u prazno i padanje u veci ambis.
To je vec receno da se nece igrat...
Ma jok, idete u evropu, trofej se moze dodjeliti lanjskom osvajacu, da se ne bi 4 kluba tuzakala medjusobno....
Ma imali su svi i lopove i dugove, nije to nista neobicno kod nas. Uprkos nekakvom animozitetu, ja bih ipak radije gledao i Celik i Slobodu nego neke druge klubove. Bez obzira na bilo sta.Denchi je napisao/la: ↑30 maj 2020, 11:43Ligi trebaju zdravi i organizovani klubovi, ne ove kupusare pune lopova i dugova poput zelje,celika,slobode,itd.Evander je napisao/la: ↑30 maj 2020, 10:43Ne likujem nad situacijom Celika, ligi je potreban taj klub, ali za njih same je bolje da vec jednom ispadnu i krenu od nule. Ne mozes se odraziti prema gore, dok ne dotaknes dno. Ovo unazad deset godina kod njih, samo je presipanje iz supljeg u prazno i padanje u veci ambis.
Pitarski savez je kriv. Drzava, UEFA, Korona, Vico, Ceferin, Arezina, Velez, Bilobrk,.....
Vanja8 je napisao/la: ↑30 maj 2020, 11:50E fakat sto sve ovdje možes procitati, pa ni scenaristi najboljih filmova ne bi mogli osmisliti...
Danima citam kako Sarajevo radi na prekidu lige zajedno sa Borcem, kako radimo na stetu drugih i slicno...
A onda nastavis citati postove pa naidjes na te iste koji su pisali o mom klubu takve bljuvotine koji doslovno kažu...
"Ako se ne može nastaviti, PONISTITI takmicenje, nema proglasavanja prvaka, nema ispadanja, u Evropu po trenutnom stanju na tabeli..."
Ok, mogu da shvatim, ali neka mi objasni neko, kako može da se liga ponisti, a da se automatski prizna stanje...????
Ako se ponistava , onda ni jedan rezultat koji je postignut nije validan...
Hoce li onda Borac ili željo ostetiti Radnika...
Svi prosipaju neki lažni moral , kako su na neki nacin ugroženi ,osteceni, ali cim se ukaže prilika ti isti glasnogovornici bi ugrozili drugog bez ikakvih problema...
Dajte bar budite malo korektniji...
GlupostSteven11 je napisao/la: ↑30 maj 2020, 11:49Ma imali su svi i lopove i dugove, nije to nista neobicno kod nas. Uprkos nekakvom animozitetu, ja bih ipak radije gledao i Celik i Slobodu nego neke druge klubove. Bez obzira na bilo sta.Denchi je napisao/la: ↑30 maj 2020, 11:43Ligi trebaju zdravi i organizovani klubovi, ne ove kupusare pune lopova i dugova poput zelje,celika,slobode,itd.Evander je napisao/la: ↑30 maj 2020, 10:43Ne likujem nad situacijom Celika, ligi je potreban taj klub, ali za njih same je bolje da vec jednom ispadnu i krenu od nule. Ne mozes se odraziti prema gore, dok ne dotaknes dno. Ovo unazad deset godina kod njih, samo je presipanje iz supljeg u prazno i padanje u veci ambis.
Ma jok, ja sirim samo ljubav i pozitivnu energiju.nekoIzMostara je napisao/la: ↑30 maj 2020, 11:18
Zar sam ti tako mrzak, ja takve zelje ni najvecem dusmaninu ne bi pozelio![]()
![]()
Dozivio sam svasta u oba grada i Zenici i Tuzli kao i svako ko je isao na tekme te, i nekad sam mislio kao i ti, i sad ih ne simpatisem uopste, da me pogresno ne shvatis...i to Markale i ja pamtim, iz oba grada, ali bilo je davno i nije se vise ponovilo, barem ne da ja znam.Denchi je napisao/la: ↑30 maj 2020, 12:01Glupost
Ne igraju fudbal uprkos odlicnom terenu, jer nemaju novaca za takve igrace, vrhunac je nalozit se na Sarajevo, psovat Markale, itd.
Pa bolje igrat sa Gornjom Obarskom, Goskom, itd. Nivo fudbala isti al bar se niko nece blamirat i rec kako su te ekipe neki "velikani"....
U Tuzli se psovale Markale?Steven11 je napisao/la: ↑30 maj 2020, 12:18Dozivio sam svasta u oba grada i Zenici i Tuzli kao i svako ko je isao na tekme te, i nekad sam mislio kao i ti, i sad ih ne simpatisem uopste, da me pogresno ne shvatis...i to Markale i ja pamtim, iz oba grada, ali bilo je davno i nije se vise ponovilo, barem ne da ja znam.Denchi je napisao/la: ↑30 maj 2020, 12:01Glupost
Ne igraju fudbal uprkos odlicnom terenu, jer nemaju novaca za takve igrace, vrhunac je nalozit se na Sarajevo, psovat Markale, itd.
Pa bolje igrat sa Gornjom Obarskom, Goskom, itd. Nivo fudbala isti al bar se niko nece blamirat i rec kako su te ekipe neki "velikani"....
Sportski gledano, plus doza patriotizma. Ko je Listica? ne mogu takve klubove nikad doziviti. Kakav Gosk (I Velez) i ostale p... e ma... ine...zamisli tu ligu bez ovih a sa ovima...ne bih ja ipak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.