FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako proglase prvaka a kup se ne odigra odma tuzbu slati CAS-u i UEFA-i! Ukoliko se odigra, posuditi Sirokom svakog igraca kojeg budu zeljeli, a ostatak posuditi GOSK-u
Sve ovdje izgubilo smisao u ovoj vukojebini....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dojucerasnji drugoligas kroji sudbinu cijeloj ligi i fudbalu u nasoj drzavi opcenito uz pomoc domacih izdajnika, korumpiranih bezmudasa.
Insistirati na igranju kupa. Nisam zato da se ne ide na osvajanje. Vise ce vrijediti osvojen kup na terenu nego titula osvojena politickim pritiskom iz manjeg entiteta.
Insistirati na igranju kupa. Nisam zato da se ne ide na osvajanje. Vise ce vrijediti osvojen kup na terenu nego titula osvojena politickim pritiskom iz manjeg entiteta.
Ali kakvi smecari, pa jel moguće da smo uz red army jedina skupina navijača kojima je zao sto nema utakmica
i da jedini mi imamo nešto protiv ovog jadnog saveza .Pa budali je jasna njihova namjera od početka kad je ova Korona počela ,kako je moguće da se svugdje u regionu može igrati osim u BIH
jedini onaj Husic je ispao mangup sa onom izjavom ovo sve ostalo su picke
Arezina je za sve kriv
pitarski mozak mi nikad neće biti jasan ali ona njihova parola mrzim Željezničar to je u suštini njihovo bitisanje **** se njima i za Sarajevo (hoće li ići na utakmice ionako su vazda prazne tribine ) evo mi svaki dan stavimo slike stadiona čak i pomoćnog jer to nešto za šta živimo kad je to neko od njih postavio ? Mozda su oni bas najveći gubitnici u ovom svemu tri boda prednosti ,najbolji raspored ,mi im dolazimo, najveći izbor igrača gdje bi u ovoj varijanti imali najveću prednost i umjesto da su sve uradili da se ovo nastavi oni kao picke šute i čekaju titulu kako bi se naslađivali
znaci bukvalno nisu odigrali utakmice u ovoj sezoni kako treba mi im 8 zabili ,svinjski ih ubio gore igrali ljudi viktorije ,široki ne znaju ni sami kako nisu primili gol,Bilobrku prodje lopte kroz noge znaci bukvalno nisu dvije utakmice odigrali kako treba .Sto se mene tiče ako navijači ne mogu na stadion ne mora se ni igrati ja volim Želju,volim otići na stadion na kojem sam odrastao ,ja ne pratim Želju radi titulu pogoto ne radi poklonjenih ,taman je liga dobila na kvaliteti i zao mi je sto se ovo desilo jer Bog zna šta će tek biti iduće sezone poluamaterizam .

Sto bi Amar rekao veliki dobitak povratak BojcaZaZelju je napisao/la: ↑30 maj 2020, 10:57Dojucerasnji drugoligas kroji sudbinu cijeloj ligi i fudbalu u nasoj drzavi opcenito uz pomoc domacih izdajnika, korumpiranih bezmudasa.

Kod nas se prvenstvo komotno moglo igrati sa publikom. I meni je krivo sto nemamo nikoga u savezu koji ce predstavljati nas navijace, odnosno ljubitelje fudbala uopce. U savezu su ljudi koje ne zanima fudbal, a fudbal u nasoj zemlji pogotovo ih ne zanima. Bitne su fotelje i pare koje dolaze od Uefe, Fife.KANA je napisao/la: ↑30 maj 2020, 10:58Ali kakvi smecari, pa jel moguće da smo uz red army jedina skupina navijača kojima je zao sto nema utakmicai da jedini mi imamo nešto protiv ovog jadnog saveza .Pa budali je jasna njihova namjera od početka kad je ova Korona počela ,kako je moguće da se svugdje u regionu može igrati osim u BIH
Arezina je za sve kriv
pitarski mozak mi nikad neće biti jasan ali ona njihova parola mrzim Željezničar to je u suštini njihovo bitisanje **** se njima i za Sarajevo (hoće li ići na utakmice ionako su vazda prazne tribine ) evo mi svaki dan stavimo slike stadiona čak i pomoćnog jer to nešto za šta živimo kad je to neko od njih postavio ? Mozda su oni bas najveći gubitnici u ovom svemu tri boda prednosti ,najbolji raspored ,mi im dolazimo, najveći izbor igrača gdje bi u ovoj varijanti imali najveću prednost i umjesto da su sve uradili da se ovo nastavi oni kao picke šute i čekaju titulu kako bi se naslađivali
znaci bukvalno nisu odigrali utakmice u ovoj sezoni kako treba mi im 8 zabili ,svinjski ih ubio gore igrali ljudi viktorije ,široki ne znaju ni sami kako nisu primili gol,Bilobrku prodje lopte kroz noge znaci bukvalno nisu dvije utakmice odigrali kako treba .Sto se mene tiče ako navijači ne mogu na stadion ne mora se ni igrati ja volim Želju,volim otići na stadion na kojem sam odrastao ,ja ne pratim Želju radi titulu pogoto ne radi poklonjenih ,taman je liga dobila na kvaliteti i zao mi je sto se ovo desilo jer Bog zna šta će tek biti iduće sezone poluamaterizam .
Pa ako u regionu čak razmatraju opciju postepenog vraćanja publike onda o čemu pričamo.
Šeranić pušta djecu na mature, otvaraju se bazeni, festivali će se održavati bez problema ali eto možeš misliti utakmica ne može.
Šeranić pušta djecu na mature, otvaraju se bazeni, festivali će se održavati bez problema ali eto možeš misliti utakmica ne može.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Dajte ljudi, nema šanse da će se kup igrati. Koja je logika da ovi iz RS spletkare oko prekida lige kako bi Borac izborio europu i onda da taj isti Borac ostane bez europe ako Široki uzme kup. To i jest bila sva poenta, dakle da se ne nastave liga i kup. Ne treba tu ništa dokazivat da je u FBiH moguće igrat utakmice pa eto da se kup odigra jer to i ptice na grani znaju. Njima je da je do fudbala igrao bi se fudbal u RS jer i u BL i u Bijeljini i u Ugljeviku postoje uslovi da se nastavi prvenstvo. Dakle od kupa nema ništa ove sezone.
Svi mi znamo zasto Šeranić ne moze,necemo se lagati pa shodno tome treba i zavrsavati ovu temu....valjda nekad bude drzave ovdje.
Braco je naveo evo iznad ustedio mi vrijeme,ljudi ovdje piskaraju o kupu ,pa jebote saberetie 2 +2 ...
Braco je naveo evo iznad ustedio mi vrijeme,ljudi ovdje piskaraju o kupu ,pa jebote saberetie 2 +2 ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Brate znaš koliko im zavidim na ovoj tituli bas me boli **** ali mi nije jasno kako neko bilo ko može šutiti na nepravdu ?da je stvarno to urađeno radi zdravlja igrača,navijača Itd skidam kapu vidi brinu se nego sve su povalili kako bi Bojac igrao Evropu Znaci mi smo klub koji je najviše igrača dao za državni dres i oni se bukvalno pisaju po nama , evo neka im bojac sad da igrače ili svinjski ,majke mi svi igrači bivši Želje neka im jebu mater znaci volio bi bukvalno bojkot ovih lopova iz savezaZaZelju je napisao/la: ↑30 maj 2020, 11:05Kod nas se prvenstvo komotno moglo igrati sa publikom. I meni je krivo sto nemamo nikoga u savezu koji ce predstavljati nas navijace, odnosno ljubitelje fudbala uopce. U savezu su ljudi koje ne zanima fudbal, a fudbal u nasoj zemlji pogotovo ih ne zanima. Bitne su fotelje i pare koje dolaze od Uefe, Fife.KANA je napisao/la: ↑30 maj 2020, 10:58Ali kakvi smecari, pa jel moguće da smo uz red army jedina skupina navijača kojima je zao sto nema utakmicai da jedini mi imamo nešto protiv ovog jadnog saveza .Pa budali je jasna njihova namjera od početka kad je ova Korona počela ,kako je moguće da se svugdje u regionu može igrati osim u BIH
Arezina je za sve kriv
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 30 maj 2020, 11:12, ukupno mijenjano 1 put.
Pa znamo mi to sve samo se ne možemo načuditi. Kad god pomisliš da apsurd ne može dalje otići u ovoj državi neko se svojski potrudi demantovati te.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma apsurdistan,pa ce opet kad ih nagaze u Sirokom ovdje piskarati i traziti nasu podrsku ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jadna je ova titula vjeruj mi. Ne mogu uci u glavu pitara da ih shvatim, ali ovo ce uvijek biti krnjava titula. Ja bih volio da igramo pred publikom pa makar na kraju zavrsili peti i ispali iz kupa, pa i da Sarajevo bude prvak. Valjda se fudbal igra na zelenom terenu ili da ne igramo nikako, neka onda izvlace iz bubnja ko ce biti prvak pa da se navijaci tog kluba raduju. Izgleda da pitari ne bi nista imali protiv toga. Ne kontam kako nekome moze biti svejedno da mi budemo jedina zemlja u regionu koja nece nastaviti prvenstvo. Gdje nam je ponos i imamo li ga uopce?KANA je napisao/la: ↑30 maj 2020, 11:11Brate znaš koliko im zavidim na ovoj tituli bas me boli **** ali mi nije jasno kako neko bilo ko može šutiti na nepravdu ?da je stvarno to urađeno radi zdravlja igrača,navijača Itd skidam kapu vidi brinu se nego sve su povalili kako bi Bojac igrao Evropu Znaci mi smo klub koji je najviše igrača dao za državni dres i oni se bukvalno pisaju po nama , evo neka im bojac sad da igrače ili svinjski ,majke mi svi igrači bivši Želje neka im jebu mater znaci volio bi bukvalno bojkot ovih lopova iz savezaZaZelju je napisao/la: ↑30 maj 2020, 11:05Kod nas se prvenstvo komotno moglo igrati sa publikom. I meni je krivo sto nemamo nikoga u savezu koji ce predstavljati nas navijace, odnosno ljubitelje fudbala uopce. U savezu su ljudi koje ne zanima fudbal, a fudbal u nasoj zemlji pogotovo ih ne zanima. Bitne su fotelje i pare koje dolaze od Uefe, Fife.KANA je napisao/la: ↑30 maj 2020, 10:58Ali kakvi smecari, pa jel moguće da smo uz red army jedina skupina navijača kojima je zao sto nema utakmicai da jedini mi imamo nešto protiv ovog jadnog saveza .Pa budali je jasna njihova namjera od početka kad je ova Korona počela ,kako je moguće da se svugdje u regionu može igrati osim u BIH
Arezina je za sve kriv
Apsolutno. Loše je ovo sve generalno u Državi, politika je malo ovdje na fudbal djelovala koliko je jačina klubova u Savezu. Željo nema čovjeka u Savezu, gdje se lobiji sudaraju, i to je to. Evo rješenja, koje govorim ima par mjeseci, a to je da se kroz sve kantonaln saveze, federalni savez, priroemimo, okrupnimo za izbore u savezu koje dolaze krajem ove godine, i koji su ključni u narednih 5 godina. Klub mora sročiti plan pripreme za fudbalske izbore, jer u protivnom, neće nas nigdje biti.
Pitari ko pitari, i mi bi slavili, lažem se sam da ne bi, i da, na kraju, nema od jadanja ništa, idemo pomoći klubu.
Zalosno Boga mi.
Samo treba ici odavdje sto dalje.
Samo treba ici odavdje sto dalje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja cu vam slati pozdrave iz Njemacke...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tabela se moze priznat za sve, ali kup i 3 utakmice koje nedostaju ne mogu. Lopoviiiiii
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja ne bih slavio jer ovo je nazor titula. Shvatite da ne razmislja svako isto. Siguran sam da ima pitara koji misle ovako kao ja, mada ih ima malo takvih. Nisu svi pitari ovdje na forumu. Slavio bih kup ako ga osvojimo i ako se bude igrao jer to bi bila jedina regularna titula ove sezone, osvojena na terenu. Zato sam da se izvrsi pritisak na savez da se kup igra. Ako nista, onda ici preko Uefe.Admir74 je napisao/la: ↑30 maj 2020, 11:44Apsolutno. Loše je ovo sve generalno u Državi, politika je malo ovdje na fudbal djelovala koliko je jačina klubova u Savezu. Željo nema čovjeka u Savezu, gdje se lobiji sudaraju, i to je to. Evo rješenja, koje govorim ima par mjeseci, a to je da se kroz sve kantonaln saveze, federalni savez, priroemimo, okrupnimo za izbore u savezu koje dolaze krajem ove godine, i koji su ključni u narednih 5 godina. Klub mora sročiti plan pripreme za fudbalske izbore, jer u protivnom, neće nas nigdje biti.
Pitari ko pitari, i mi bi slavili, lažem se sam da ne bi, i da, na kraju, nema od jadanja ništa, idemo pomoći klubu.
Voli vise Veselog od sebe
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Asimdemineri, Kajkutenjoyer, Lokomotifa, WeekendOffender i 55 gostiju.