Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la LjoZee » 30 maj 2020, 01:42

ManciniLevatKlasican je napisao/la:
30 maj 2020, 01:39
Lik koji se deklarise kao navijac Zelje, nisam odavno vecu glupost procitao...

Mi smo izgubili titulu zbog ovih seoskih varalica kojima je nas pohlepni trener prodao utakmicu na Grbavici uz njihovo obecanje da ce pustiti Brandaa nama ukoliko uspiju izboriti kvalifikacije za EL. Dogovor je bio da i u trecem krugu oni pobijede sa 2 gola razlike a mi bi dali sve od sebe da dobijemo njihove konkurente. Sada zbog seljaka ostadosmo i bez titule i Brandaa. E moj Zeljo kako nisko si pao. Mislio sam da niko nikad nece nadmasiti osima starijeg i misu i njihovu izdaju za dvadesetak marki ali ovi sada su jos gori od njih.

Matic Prije oko 7h

:urnebes: :urnebes:

**** Spanske sapunice...
A nista se nije dogovorilo za narednu sezonu? :hmmmmm:

Ybm ti zivot sta je ovo :urnebes:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 30 maj 2020, 01:48

kako ne kontaju da je to tobe pacenik :rol:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 30 maj 2020, 02:31

kolezeljovac je napisao/la:
30 maj 2020, 01:20
Ovi koji nesto huskaju na svim stranama, a pogotovo za Željovce proučujem im da im se NAYEBEM svega! Debili jedni ako najavite ovako javno neko linčovanje kao navijači, ili u ime neke skupine napravit ćete fakat problem momcima iz UNFKŽ ili UNFKS, gdje će neki levat prijaviti i džabe će morati da se pravdaju zbog debila. Helem to je prvo..

2. stvar očito da se liga ne nastavlja, molim lijepo matematika je jasna nakon 22 kola, Sarajevo zasluženo prvak, čestitam najdražim neprijateljima, yebiga mi smo 2 puta pobijedili u derbiju, ali nam niko nije kriv što izgubismo bodove na glupim tekmama.

3. Ono što će me najviše zaboliti je to ako se kup ne nastavi, nije važno da li bi moj Željo uzeo trofej, ili ne, ali ako se neće nastaviti samo zato što bi u slučaju osvajanja ŠB ili Goška Borac izvisio u evropi onda je 100% jasno zašto se Alen i RS toliko trude da ne popuste mjere za nastavak prvenstva. Posro ih Borac.

Dakle da sumiram, čestitam FKS, zasluženo nema šta, ali krivo mi je što će izgleda Borac jedini hajrovati jer evropu nisu zaslužili, jer bi ih i TC i Velež prestigli garantujem!
Kamo sreće da je više ljudi sa takvim realnim razmišljanjem i gospodskim pisanjem ovdje na forumu. Moj duboki naklon. :bow:

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 30 maj 2020, 03:43

Mi smo izgubili titulu zbog ovih seoskih varalica kojima je nas pohlepni trener prodao utakmicu na Grbavici uz njihovo obecanje da ce pustiti Brandaa nama ukoliko uspiju izboriti kvalifikacije za EL. Dogovor je bio da i u trecem krugu oni pobijede sa 2 gola razlike a mi bi dali sve od sebe da dobijemo njihove konkurente. Sada zbog seljaka ostadosmo i bez titule i Brandaa. E moj Zeljo kako nisko si pao. Mislio sam da niko nikad nece nadmasiti osima starijeg i misu i njihovu izdaju za dvadesetak marki ali ovi sada su jos gori od njih.

Matic Prije oko 7h

**** Spanske sapunice...
Vidio sam komentar a nisam skontao da je u pitanju MATIC, nocna mora zeljinih unutrasnjih neprijatelja :rol: :rol:

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 30 maj 2020, 04:33

30 maj 2020, 01:41

Matic Prije oko 7h

**** Spanske sapunice...
Ti si veci debil sto ovakve komentare citas, a jos vise sto ih citiras! :bow:
Znaci kada naletim na retardirane ljude da sto brze oci zatvorim :urnebes:
Forzza Velez

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 30 maj 2020, 07:19

Legenda FK Sarajevo, Vico Zeljković.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 30 maj 2020, 07:20

30 maj 2020, 01:20
Ovi koji nesto huskaju na svim stranama, a pogotovo za Željovce proučujem im da im se NAYEBEM svega! Debili jedni ako najavite ovako javno neko linčovanje kao navijači, ili u ime neke skupine napravit ćete fakat problem momcima iz UNFKŽ ili UNFKS, gdje će neki levat prijaviti i džabe će morati da se pravdaju zbog debila. Helem to je prvo..

2. stvar očito da se liga ne nastavlja, molim lijepo matematika je jasna nakon 22 kola, Sarajevo zasluženo prvak, čestitam najdražim neprijateljima, yebiga mi smo 2 puta pobijedili u derbiju, ali nam niko nije kriv što izgubismo bodove na glupim tekmama.

3. Ono što će me najviše zaboliti je to ako se kup ne nastavi, nije važno da li bi moj Željo uzeo trofej, ili ne, ali ako se neće nastaviti samo zato što bi u slučaju osvajanja ŠB ili Goška Borac izvisio u evropi onda je 100% jasno zašto se Alen i RS toliko trude da ne popuste mjere za nastavak prvenstva. Posro ih Borac.

Dakle da sumiram, čestitam FKS, zasluženo nema šta, ali krivo mi je što će izgleda Borac jedini hajrovati jer evropu nisu zaslužili, jer bi ih i TC i Velež prestigli garantujem!
Korektno Kole...
Nije vazano za ovo sto kažes o prvaku...Generalno, post za respekt... :salut:

sampras
Kontakt:

Post Postao/la sampras » 30 maj 2020, 07:42

Plavac87 je napisao/la:
30 maj 2020, 07:19
Šta ti uradi, Allah ga nagradio :rol:

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 30 maj 2020, 07:52

sampras je napisao/la:
30 maj 2020, 07:42
Plavac87 je napisao/la:

Ništa, sve ok. Svi mi imamo stvari kojima se divimo, koje cihjenimo, promovišemo, poštujeno.

Mislim da sam apsolutno u pravu. Šeranić = FK Sarajevo.

Pitanje. Kada se nastavlja PlBiH?
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

sampras
Kontakt:

Post Postao/la sampras » 30 maj 2020, 08:15

Plavac87 je napisao/la:
30 maj 2020, 07:52
sampras je napisao/la:
Plavac87 je napisao/la:

Ništa, sve ok. Svi mi imamo stvari kojima se divimo, koje cihjenimo, promovišemo, poštujeno.

Šeranić je veliki stručnjak, epidemiolog, ali Sarajevu ne treba epidemiolog, prije sam za nekog dobrog štopera ako ode Besim.

Što se nastavka tiče, volio bih zbog sebe da je danas, a zbog tebe za 7 godina :plac:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 maj 2020, 08:15

Vikend tarifa kuknjave kuknjava

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 30 maj 2020, 08:19

sampras je napisao/la:
30 maj 2020, 08:15
Plavac87 je napisao/la:
sampras je napisao/la:

Šeranić je veliki stručnjak, epidemiolog, ali Sarajevu ne treba epidemiolog, prije sam za nekog dobrog štopera ako ode Besim.

Što se nastavka tiče, volio bih zbog sebe da je danas, a zbog tebe za 7 godina :plac:

Ja bi volio da se prekine i da vam dodijele titulu. Kada pogledam istoriju FK Sarajevo,trenutna situacija, Vico, Šeranić, pa vi ste za ovo stvoreni.

Sistem. Pravila. Korist. FK Sarajevo.

Teren. To je za levate.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 maj 2020, 08:21

Prije bi ti Amarovu kitu zavolio, nego sto bi volio da je FKS prvak...
Doduse, to i nije neko poređenje :think:

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 30 maj 2020, 08:30

Zip je napisao/la:
30 maj 2020, 08:21
Prije bi ti Amarovu kitu zavolio, nego sto bi volio da je FKS prvak...
Doduse, to i nije neko poređenje :think:
On to voli vec pa nadji neko drugo poredjenje

sampras
Kontakt:

Post Postao/la sampras » 30 maj 2020, 08:44

Plavac87 je napisao/la:
30 maj 2020, 08:19
sampras je napisao/la:
30 maj 2020, 08:15
Plavac87 je napisao/la:

Ja bi volio da se prekine i da vam dodijele titulu. Kada pogledam istoriju FK Sarajevo,trenutna situacija, Vico, Šeranić, pa vi ste za ovo stvoreni.

Sistem. Pravila. Korist. FK Sarajevo.

Teren. To je za levate.
Imaš velike izglede da ti se želje ostvare.
Moje su želje da ti ovo sve preživiš, zdravlje je najpreče, a ono najteže vam tek slijedi...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 maj 2020, 08:54

Mozda napokon da se kaze najveci problem ove korone.

Najveca greska koja se mogla desiti je da UEFA dozvoli da drzave/politike donose odluke o futbalu. Uefa je mogla napraviti plan i program kad se restsrt prvenstva radi.
Druga greska, sto opet ne cudi, je da su se krizno stabovi podijelili po entitetima a ne na drzavnom nivou. To je svakome odmah bilo jasno da nece biti jednoglasnih odluka.
Ostale greske su mizerne, svako ganja svoj interes.... Al da prva greska nije ucinjena, danas se nebi spominjao ni Vico, ni Seranic, ni Savez ni ovaj ni onaj...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 maj 2020, 09:04

Zip je napisao/la:
30 maj 2020, 08:54

Najveca greska koja se mogla desiti je da UEFA dozvoli da drzave/politike donose odluke o futbalu. Uefa je mogla napraviti plan i program kad se restsrt prvenstva radi.
Druga greska, sto opet ne cudi, je da su se krizno stabovi podijelili po entitetima a ne na drzavnom nivou. To je svakome odmah bilo jasno da nece biti jednoglasnih odluka.
Ostale greske su mizerne, svako ganja svoj interes.... Al da prva greska nije ucinjena, danas se nebi spominjao ni Vico, ni Seranic, ni Savez ni ovaj ni onaj...
Napisao sam ovo par puta, pogotovo prvi dio.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 maj 2020, 09:13

MortemHz je napisao/la:
30 maj 2020, 09:04
Zip je napisao/la:
30 maj 2020, 08:54

Napisao sam ovo par puta, pogotovo prvi dio.
Ja mogu shvatiti pojedine ovde, ko ovaj plavac, sto pise to sto pise... Al zar niko ne razmislja.
Kaze, zalit ce se Uefi? haha Kako da ne, kad je ta ista Uefa dozvolila da se politika umjesa i odluci sta ce biti..

Ja ne znam sta su ljudi mislili, da ce se federacija i RS dogovoriti, kako da ne :urnebes:

Zaboravljate u kakvoj drzavi zivimo.

Da je obrnuta situacija, i nasi bi slicno govorili u to ne sumnjam..

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 30 maj 2020, 09:18

I laze ko ker, svako onaj ko kaze da nebi bio za to da njegov klub dobije titulu u situaciju u kojoj je FKS. Prvi na tabeli, 3 boda razlike i jos je odigrana fakticki liga svako sa svakim 2x. Jedna od cistijih situacija u Evropi cijeloj.

Jasno mi je da se mnogi jedu zbog toga, da im ta cinjenica dolazi u san poput nocne more, ali bi isto ocekivali da je njihov klub u ovakvoj poziciji.
- FKS -

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 maj 2020, 09:19

To je preglupo, ne moze savez odlucivat o sigurnosnom stanju nakon pandemije jer ni za fudbal nisu eksperti a kamoli medicini...

Realno, ko ne moze Velez dobit i ne zasluzuje titulu i to je to, previse mentalno slaba ekipa, bez golmana i golgetera sa trenerom koji vise baca suplje nego ista....nemaju sta trazit i u evropi al eto.....Vico im je to omogucio....

Napokon i Celiku ce biti prekracene muke, kad lopovi dignu sidro neka pravi navijaci donesu novi statut gdje nece dozvolit svakakvim lopovima i profiterima ulazak u klub.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.