Na pogledu mu se vidi da ne voli Bošnjake, naročito ove plave, što citate Alije I. po tribinama stavljaju.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dabogda vam gradski derbi bio sa Olimpikom.Pa napunite stadion i urlicite. Mi smo divevi.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Pao Fadil, Fikret, Fahrudin... Pao Amir, pade i zeljo danas... Kakav uzasan dan za SDA.
kakvi debili pisu ovdje hahaha
Da razjasnimo nek ide i Begic i ovaj banjalucki pavijan u neku stvar. Nek Osim i manijaci krenu da ruse savez,nek pokrenu nesto,vidim ovdje pisu neki gledamo kako savez ovaj dovodi ovog pavijana,pa da napomenem da su HZ i manijaci postavili svoja ledja,popili prijave itd kad je BHF organizovao proteste protiv Usanovica i co pa vecina kad sa specijalcima poce belaj razbjezase se svi osim HZ i par manijaka,pohapsise nas i slomise licno prisustvovao tako da bi zamolio ostale da ne huskaju ako nece nista da urade nek cute i gledaju
ovaj nije iz Tuzle, fake odnosno dupli profil neciji. Za ovu kvalifikaciju koja inicira na mentalitet iz ruralne sredine si u pravu...Samo nije tuzlak, to ne vjerujem. Fake.sampras je napisao/la: ↑29 maj 2020, 22:48Okani se više Sarajeva seljačino iz pripizdine nadomak Tuzle.
Sarajevo je učinilo sve da se nastavi, kako riječima, tako i djelima, u stau te bemje seljačka!
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
Al prodali titulu za igraca koji ode u zvezdu

Znaci bili smo zajedno obojica kad smo se okupili kod brazila u parku.zagor1987 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 23:56Da razjasnimo nek ide i Begic i ovaj banjalucki pavijan u neku stvar. Nek Osim i manijaci krenu da ruse savez,nek pokrenu nesto,vidim ovdje pisu neki gledamo kako savez ovaj dovodi ovog pavijana,pa da napomenem da su HZ i manijaci postavili svoja ledja,popili prijave itd kad je BHF organizovao proteste protiv Usanovica i co pa vecina kad sa specijalcima poce belaj razbjezase se svi osim HZ i par manijaka,pohapsise nas i slomise licno prisustvovao tako da bi zamolio ostale da ne huskaju ako nece nista da urade nek cute i gledaju

I da se razumijemo cim su drotovi krenuli pregazili su nas i nije niko ostao jer u onako uskom prostoru nema mjesta nizašta, a ne da pruzis otpor.
A HZ su protiv Usanovica od samog pocetka kao što i znaš i bukvalno od tad je ostala ta mrznja prema savezu i nikad oficijalno nismo poceli opet pratiti repku.
-
- Kontakt:
sda i zeljo su raskinuli ljubavnu vezu, ili su je samo zamrznuli na odredjeno vrijeme..
sad oni imaju novog zagondziju koji im je nakon prvog seksa pomogao da se liga ne nastavi i tako izbore evropu. nije najveca legenda bezze klecala ispred mileta

- kolezeljovac
- Kontakt:
Ovi koji nesto huskaju na svim stranama, a pogotovo za Željovce proučujem im da im se NAYEBEM svega! Debili jedni ako najavite ovako javno neko linčovanje kao navijači, ili u ime neke skupine napravit ćete fakat problem momcima iz UNFKŽ ili UNFKS, gdje će neki levat prijaviti i džabe će morati da se pravdaju zbog debila. Helem to je prvo..
2. stvar očito da se liga ne nastavlja, molim lijepo matematika je jasna nakon 22 kola, Sarajevo zasluženo prvak, čestitam najdražim neprijateljima, yebiga mi smo 2 puta pobijedili u derbiju, ali nam niko nije kriv što izgubismo bodove na glupim tekmama.
3. Ono što će me najviše zaboliti je to ako se kup ne nastavi, nije važno da li bi moj Željo uzeo trofej, ili ne, ali ako se neće nastaviti samo zato što bi u slučaju osvajanja ŠB ili Goška Borac izvisio u evropi onda je 100% jasno zašto se Alen i RS toliko trude da ne popuste mjere za nastavak prvenstva. Posro ih Borac.
Dakle da sumiram, čestitam FKS, zasluženo nema šta, ali krivo mi je što će izgleda Borac jedini hajrovati jer evropu nisu zaslužili, jer bi ih i TC i Velež prestigli garantujem!
2. stvar očito da se liga ne nastavlja, molim lijepo matematika je jasna nakon 22 kola, Sarajevo zasluženo prvak, čestitam najdražim neprijateljima, yebiga mi smo 2 puta pobijedili u derbiju, ali nam niko nije kriv što izgubismo bodove na glupim tekmama.
3. Ono što će me najviše zaboliti je to ako se kup ne nastavi, nije važno da li bi moj Željo uzeo trofej, ili ne, ali ako se neće nastaviti samo zato što bi u slučaju osvajanja ŠB ili Goška Borac izvisio u evropi onda je 100% jasno zašto se Alen i RS toliko trude da ne popuste mjere za nastavak prvenstva. Posro ih Borac.
Dakle da sumiram, čestitam FKS, zasluženo nema šta, ali krivo mi je što će izgleda Borac jedini hajrovati jer evropu nisu zaslužili, jer bi ih i TC i Velež prestigli garantujem!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Imaš pozdrav i u pravu si ovo je baš guranje Borca.kolezeljovac je napisao/la: ↑30 maj 2020, 01:20Ovi koji nesto huskaju na svim stranama, a pogotovo za Željovce proučujem im da im se NAYEBEM svega! Debili jedni ako najavite ovako javno neko linčovanje kao navijači, ili u ime neke skupine napravit ćete fakat problem momcima iz UNFKŽ ili UNFKS, gdje će neki levat prijaviti i džabe će morati da se pravdaju zbog debila. Helem to je prvo..
Gospodin.kolezeljovac je napisao/la: ↑30 maj 2020, 01:20Ovi koji nesto huskaju na svim stranama, a pogotovo za Željovce proučujem im da im se NAYEBEM svega! Debili jedni ako najavite ovako javno neko linčovanje kao navijači, ili u ime neke skupine napravit ćete fakat problem momcima iz UNFKŽ ili UNFKS, gdje će neki levat prijaviti i džabe će morati da se pravdaju zbog debila. Helem to je prvo..

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Lik koji se deklarise kao navijac Zelje, nisam odavno vecu glupost procitao...
Mi smo izgubili titulu zbog ovih seoskih varalica kojima je nas pohlepni trener prodao utakmicu na Grbavici uz njihovo obecanje da ce pustiti Brandaa nama ukoliko uspiju izboriti kvalifikacije za EL. Dogovor je bio da i u trecem krugu oni pobijede sa 2 gola razlike a mi bi dali sve od sebe da dobijemo njihove konkurente. Sada zbog seljaka ostadosmo i bez titule i Brandaa. E moj Zeljo kako nisko si pao. Mislio sam da niko nikad nece nadmasiti osima starijeg i misu i njihovu izdaju za dvadesetak marki ali ovi sada su jos gori od njih.
Matic Prije oko 7h
**** Spanske sapunice...
Mi smo izgubili titulu zbog ovih seoskih varalica kojima je nas pohlepni trener prodao utakmicu na Grbavici uz njihovo obecanje da ce pustiti Brandaa nama ukoliko uspiju izboriti kvalifikacije za EL. Dogovor je bio da i u trecem krugu oni pobijede sa 2 gola razlike a mi bi dali sve od sebe da dobijemo njihove konkurente. Sada zbog seljaka ostadosmo i bez titule i Brandaa. E moj Zeljo kako nisko si pao. Mislio sam da niko nikad nece nadmasiti osima starijeg i misu i njihovu izdaju za dvadesetak marki ali ovi sada su jos gori od njih.
Matic Prije oko 7h

**** Spanske sapunice...
Forzza Velez
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ti si veci debil sto ovakve komentare citas, a jos vise sto ih citiras!ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑30 maj 2020, 01:39Lik koji se deklarise kao navijac Zelje, nisam odavno vecu glupost procitao...
Matic Prije oko 7h
![]()
![]()
**** Spanske sapunice...

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.