Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Vanja8
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Vanja8 » 29 maj 2020, 21:51

Robust je napisao/la:
29 maj 2020, 21:43
Vanja8 je napisao/la:
29 maj 2020, 21:27
Robust je napisao/la:
29 maj 2020, 21:12

a treca je jos bolnija a to jest da ti nikad pameti neces doc jbg :mrgreen:
I sta ka'e ovaj štrumf homoseksualne vjeroispovijesti...

Alen Šeranic srbin... :bow: :bow:

Cast izuzetcima, istina malom broju, ali ovakvi branioci interesa kluba su bas kao i klub...CIRKUS CORONA... :urnebes:
sve dok radi za srpske interese je srbin sa dna kace a velicinu srpstva vi pitari najbolje znate ocijeniti koliki ste rektalni alpinisti vici i njegovoj ekipi vise ste postalo doktori za to :rol:
Boga mi jarane...

Opasno si ti uplovio u te LGBT vode...

Svaka druga rijec ti se svodi na rektalne dijelove Ili gujice...

Ja shvatam da ti u ime te organizacije tražis nekakvu ravnopravnost, ali ocigledno je da si promasio forum... :hmmmmm:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 maj 2020, 21:55

Robust je napisao/la:
29 maj 2020, 21:12
joker90 je napisao/la:
29 maj 2020, 20:33
Za dvije stvari mogu garantovati 100% da ce se desiti. Prva je da ce sutra biti subota, a druga, mozda i sigurnija, da biceee Zeeeeeeljo qraaac sampion! Pozdrav svim dobrim ljudima! :bih:
a treca je jos bolnija a to jest da ti nikad pameti neces doc jbg :mrgreen:
Ma sve to stoji moj Bake da sam ja harlovina teska, ali biiiiice Zeeeljo tuki sampioooon! :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 29 maj 2020, 21:59

Ponovljen je raniji stav da se prije 1. jula na teritoriji Republike Srpske ne mogu održavati takmičenja i utakmice, čime je vjerovatno i stavljena tačka na priče o Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Stav je ovo koji je bio ranije poznat, ali kako nam je rekao naš izvor iz NFS BiH, postojao je tračak nade da bi se odluka mogla promijeniti, odnosno da bi liga mogla biti nastavljena.

Ipak, kako tvrdi naš izvor, svi članovi Izvršnog odbora NFS BiH su bili svjesni da ne postoji dovoljno volje od strane organa manjeg bh. entiteta za izdavanje dozvole za nastavak takmičenja.

S tim u vezi, kako su razmatrane opcije u slučaju nastavka, tako je razmatrano šta uraditi i ako se dođe do prekida takmičenja. U slučaju da se prekine takmičenje liga će se nastaviti igrati u istom formatu.

Dakle igralo bi se trokružno 'Liga 12', kao što se igralo i u prethodne dvije sezone, a liga bi, kako nam je nezvanično potvrdio naš izvor iz saveza, trebala početi 8. augusta.

Razlog za tako rani početak, unatoč svemu što se dešavalo, je to što je pred reprezentacijom BiH vjerovatni nastup u Ligi nacija i odgođenom baražu.

Prema prvim informacijama nakon današnjeg dopisa sjednica IO NFS BiH bi trebala biti održana najkasnije do početka naredne sedmice kada će biti jasno, koje će odluke donijeti bh. fudbalska vlada.

DonRamiz
Kontakt:

Post Postao/la DonRamiz » 29 maj 2020, 22:00

Kitari i njihova pudlica redbull vec poceli glumiti prvake HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

Kakvi komedijasi

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 29 maj 2020, 22:01

Kakvo raspolozenje na temi u bukvalno najjadnijim vremenima BH sporta ikad. Ovo je bogu plakat, familije im lopovske svi mogu u regionu sami u nas ne moze. Fuj :puke: :puke:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 maj 2020, 22:02

Zukanovic je napisao/la:
29 maj 2020, 21:59
Ponovljen je raniji stav da se prije 1. jula na teritoriji Republike Srpske ne mogu održavati takmičenja i utakmice, čime je vjerovatno i stavljena tačka na priče o Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Stav je ovo koji je bio ranije poznat, ali kako nam je rekao naš izvor iz NFS BiH, postojao je tračak nade da bi se odluka mogla promijeniti, odnosno da bi liga mogla biti nastavljena.

Ipak, kako tvrdi naš izvor, svi članovi Izvršnog odbora NFS BiH su bili svjesni da ne postoji dovoljno volje od strane organa manjeg bh. entiteta za izdavanje dozvole za nastavak takmičenja.

S tim u vezi, kako su razmatrane opcije u slučaju nastavka, tako je razmatrano šta uraditi i ako se dođe do prekida takmičenja. U slučaju da se prekine takmičenje liga će se nastaviti igrati u istom formatu.

Dakle igralo bi se trokružno 'Liga 12', kao što se igralo i u prethodne dvije sezone, a liga bi, kako nam je nezvanično potvrdio naš izvor iz saveza, trebala početi 8. augusta.

Razlog za tako rani početak, unatoč svemu što se dešavalo, je to što je pred reprezentacijom BiH vjerovatni nastup u Ligi nacija i odgođenom baražu.

Prema prvim informacijama nakon današnjeg dopisa sjednica IO NFS BiH bi trebala biti održana najkasnije do početka naredne sedmice kada će biti jasno, koje će odluke donijeti bh. fudbalska vlada.
Ne moze u junu ili julu, ali moze odmah se u augustu igrat. :urnebes:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 29 maj 2020, 22:03

Zagor je napisao/la:
29 maj 2020, 20:48
samirr je napisao/la:
29 maj 2020, 20:42
Vanadij je napisao/la:
29 maj 2020, 15:36
Emir Hadzic i dalje luta po Lukavici trazi titulu od Vice
kako smo kod Lukavice da se prisjetimo malo :urnebes: :urnebes:

Klasicna seljacina
Zato sad i jesu tu gdje su

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 29 maj 2020, 22:12

DonRamiz je napisao/la:
29 maj 2020, 22:00
Kitari i njihova pudlica redbull vec poceli glumiti prvake HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Kakvi komedijasi
:guz: :guz:

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 29 maj 2020, 22:13

Vracaj Bhandaa ili pahe!!!! :rol: :rol: :rol:
Mi smo izgubili titulu zbog ovih seoskih varalica kojima je nas pohlepni trener prodao utakmicu na Grbavici uz njihovo obecanje da ce pustiti Brandaa nama ukoliko uspiju izboriti kvalifikacije za EL. Dogovor je bio da i u trecem krugu oni pobijede sa 2 gola razlike a mi bi dali sve od sebe da dobijemo njihove konkurente. Sada zbog seljaka ostadosmo i bez titule i Brandaa. E moj Zeljo kako nisko si pao. Mislio sam da niko nikad nece nadmasiti osima starijeg i misu i njihovu izdaju za dvadesetak marki ali ovi sada su jos gori od njih.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 29 maj 2020, 22:17

TheIvicnjak je napisao/la:
29 maj 2020, 22:13
Mi smo izgubili titulu zbog ovih seoskih varalica kojima je nas pohlepni trener prodao utakmicu na Grbavici uz njihovo obecanje da ce pustiti Brandaa nama ukoliko uspiju izboriti kvalifikacije za EL. Dogovor je bio da i u trecem krugu oni pobijede sa 2 gola razlike a mi bi dali sve od sebe da dobijemo njihove konkurente. Sada zbog seljaka ostadosmo i bez titule i Brandaa. E moj Zeljo kako nisko si pao. Mislio sam da niko nikad nece nadmasiti osima starijeg i misu i njihovu izdaju za dvadesetak marki ali ovi sada su jos gori od njih.
:rol: :rol: :rol:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 maj 2020, 22:20

TheIvicnjak je napisao/la:
29 maj 2020, 22:13
Teske prozivke

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 29 maj 2020, 22:21

DonRamiz je napisao/la:
29 maj 2020, 22:00

Kakvi komedijasi
Yebo ti ja mater ludu koji ti je ovo profil po redu :urnebes:

A ne smije da replicira sa "pravog", da ne bi banovici opet bilo. Laki je malo nerovozan :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 29 maj 2020, 22:27

Beduin je napisao/la:
29 maj 2020, 20:55
tcity055 je napisao/la:
29 maj 2020, 20:34
Beduin je napisao/la:
29 maj 2020, 20:28

Sve je to ok sto Asimetric govori, ali samo Podrinjci nek ne pricaju o RS, udaru na nas, nasoj nemoci, udruzivanju nekakvom... imali ste priliku se vratiti na svoje i tako se posrati u po face na zivot srba koji su tamo... tako bi pomogli i drzavi i svima nama, a ovako ona manjima sto se i vratila pati jer je nemocna, a vi moralisete iz vecih bh gradova ili inostranstva, iako vas svo razumijemo zasto.
Ja ovdje pricam o steti za fudbal. A da ti kazem da nemam nikakve veze licno sa Podrinjem. To je nebitno al sam rodeni Tuzlak i svi moji od prije 200 godina.
Sta ima 200godisnji tuzlak, sigurno su ti cukundjedovi ponosni sto navijas za neki seljacki, nacionalisticki klub pored Slobode kao simbola grada, simbola multietnicnosti, zajednistva i radnicke klase... bas si onaj moderni materijalni covjek, uceras emocijama, historiji...
Da imaš iole te tolerancije i multikulture na koju se pozivaš ne bi se raspitivao ko, zbog čega i za koga navija.Sretno.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 maj 2020, 22:39

;)

slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 maj 2020, 22:42

A inace, samo presjednil Saveza ima odlucujucu rijec, pa ste se prepali Vice da ce unistiti fudbal....

Ko god je predsjednik, bez saglasnosti sva tri naroda(entitetski savezi)ne mozes nista...

Tebe RS uvijek moze sputati, pa makar i Barbarez bio predsjednik, kao sto su nas sad sve zayebali za nastavak lige....
Bitna funkcija zbog prestiza, ostalo nista....

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 maj 2020, 22:43

LjoZee je napisao/la:
29 maj 2020, 22:02
Zukanovic je napisao/la:
29 maj 2020, 21:59

Ne moze u junu ili julu, ali moze odmah se u augustu igrat. :urnebes:
Gdje sam se ja rodio :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PappiPapp
Kontakt:

Post Postao/la PappiPapp » 29 maj 2020, 22:44

Ispade li vise onaj frankenstajn iz zenice?
Zadnja izmjena: PappiPapp, dana/u 29 maj 2020, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 maj 2020, 22:45

tcity055 je napisao/la:
29 maj 2020, 22:27
Beduin je napisao/la:
29 maj 2020, 20:55
tcity055 je napisao/la:
29 maj 2020, 20:34

Ja ovdje pricam o steti za fudbal. A da ti kazem da nemam nikakve veze licno sa Podrinjem. To je nebitno al sam rodeni Tuzlak i svi moji od prije 200 godina.
Sta ima 200godisnji tuzlak, sigurno su ti cukundjedovi ponosni sto navijas za neki seljacki, nacionalisticki klub pored Slobode kao simbola grada, simbola multietnicnosti, zajednistva i radnicke klase... bas si onaj moderni materijalni covjek, uceras emocijama, historiji...
Da imaš iole te tolerancije i multikulture na koju se pozivaš ne bi se raspitivao ko, zbog čega i za koga navija.Sretno.
Kako diplomatski.
Jos cekam da kazes kako ti kroz vene tece Sloga decenijama unazad i da pucam sebi u koljeno. 😂😂
De ba komsija, ne mozes fukaru folirati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

sampras
Kontakt:

Post Postao/la sampras » 29 maj 2020, 22:48

tcity055 je napisao/la:
29 maj 2020, 20:25
mozak je napisao/la:
29 maj 2020, 20:19
Veca katastrofa od prekida prvenstva i ove neregularnosti je dolazak na celo covjeka sumnjivih kvaliteta na celo saveza.
Samo mi nije jasno kako ovi nasi nemogu nista zakocit, trazit drugog covjeka, izrazit nepovjerenje...
Podrza ga Sarajevo i njegov lobi u savezu predvoden Begicem i Dzemidzicem. Zakucali su ekser u fudbal. Civjek se za godinu iz kriminalnog miljea dovodi na celo. Ugasi PL a jos nije dosao i to bez problema.
Okani se više Sarajeva seljačino iz pripizdine nadomak Tuzle.
Sarajevo je učinilo sve da se nastavi, kako riječima, tako i djelima, u stau te bemje seljačka!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 29 maj 2020, 22:48

Testiraj se zeljo mozda promjeni Seranic odluku..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.