Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Za dvije stvari mogu garantovati 100% da ce se desiti. Prva je da ce sutra biti subota, a druga, mozda i sigurnija, da biceee Zeeeeeeljo qraaac sampion! Pozdrav svim dobrim ljudima! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
I mimo sporta pokazalo se da ovo nije drzava. Ova korona je izbacila sve ono sto se “krilo”. U jednoj drzavi imas ustvari dvije. Posebno sve svaki entitet ima. U jednoj drzavi na jednom dijelu policijski, na drugom nije. Evo i ovo u jednom dijelu se moze igrati, a u drugom ne moze. Zali Boze ljudi koji nastradase za ovako nakaradan sistem. Pitanje vremena kad se rascijepiti jer bukvalno sve ovlasti i to jedan entitet ima kao jedna drzava. Dvije odluke ne mozes donijeti na drzavnom nivou. I to su one kad trebaju dignuti kredit i kad trebaju podijeliti pare.Asimetric je napisao/la: ↑29 maj 2020, 17:38Ostavite na trenutak prepucavanja jedni sa drugima, zanemarite i to ko će iz svega ovoga izaći kao pobjednik, a ko kao gubitnik mislim na klubove,
puno je bitnije da shvatimo da zivimo u najjadnijoj drzavi u Evropi sa najvise kriminala i korupcije, a da je ovaj potez manjeg entiteta jedna vrsta drzavnog udara te jedan od najocitijih primjera da BiH vec odavno nije drzava, makar ne onako kako je mi zamisljamo i kako su se nasi ocevi borili za nju. Mislim da nas ovdje sve ista ljubuav povezuje, a to je fudbal i mislim da moramo stati svi zajedno jer ovo nijne pitanje samo fudbala i fudbalske sezone, ovo je pitanje ocuvanja suvreniteta nase drzave jer se danas odrazilo na fudbalu, sutra ce se odraziti na nas novcanik, prekosutra na nas zivot i slobodu, a znamo sta poslije svega toga slijedi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja ovdje pricam o steti za fudbal. A da ti kazem da nemam nikakve veze licno sa Podrinjem. To je nebitno al sam rodeni Tuzlak i svi moji od prije 200 godina.Beduin je napisao/la: ↑29 maj 2020, 20:28Sve je to ok sto Asimetric govori, ali samo Podrinjci nek ne pricaju o RS, udaru na nas, nasoj nemoci, udruzivanju nekakvom... imali ste priliku se vratiti na svoje i tako se posrati u po face na zivot srba koji su tamo... tako bi pomogli i drzavi i svima nama, a ovako ona manjima sto se i vratila pati jer je nemocna, a vi moralisete iz vecih bh gradova ili inostranstva, iako vas svo razumijemo zasto.tcity055 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 17:42Svaka čast u tom grmu leži zec. Danas Sarajevo zadovoljno sutra ni ono. Sila iz RS- a ako se aminuje gotovo je sve.Asimetric je napisao/la: ↑29 maj 2020, 17:38Ostavite na trenutak prepucavanja jedni sa drugima, zanemarite i to ko će iz svega ovoga izaći kao pobjednik, a ko kao gubitnik mislim na klubove,
puno je bitnije da shvatimo da zivimo u najjadnijoj drzavi u Evropi sa najvise kriminala i korupcije, a da je ovaj potez manjeg entiteta jedna vrsta drzavnog udara te jedan od najocitijih primjera da BiH vec odavno nije drzava, makar ne onako kako je mi zamisljamo i kako su se nasi ocevi borili za nju. Mislim da nas ovdje sve ista ljubuav povezuje, a to je fudbal i mislim da moramo stati svi zajedno jer ovo nijne pitanje samo fudbala i fudbalske sezone, ovo je pitanje ocuvanja suvreniteta nase drzave jer se danas odrazilo na fudbalu, sutra ce se odraziti na nas novcanik, prekosutra na nas zivot i slobodu, a znamo sta poslije svega toga slijedi.
kako smo kod Lukavice da se prisjetimo malo

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Klasicna seljacina
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Vec postavljeno,uplatnica,Amawow racun i ime,banka u Austriji predsjednik zeljkana potpisaoTheIvicnjak je napisao/la: ↑29 maj 2020, 17:21Samo postavljaj druze zagore. Nebi li i oni malo progledali.zagor1987 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 11:24Covjek oteo pare od Bekrica,postavicemo i uplatu odstete od Bekrica na Amawow racun. To su nove metode prodaj igraca i uzmi sebi pare,plus posudi klubu i naplati kamate kakav gigant je taj Amaw ovo jos nije vidjeno na ovim prostorima takva poslovna sposobnost.TheIvicnjak je napisao/la: ↑29 maj 2020, 03:56Pogasi vas zagor ko opuske.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Morace pepeljara potraziti novi posao![]()
I nije u pitanju samo bekric. Najmanje 4 transfera su napravljena a da su pare umjesto na zeljescarov, otisle na amarov i ivicin racun.
FK Sarajevo- Vico, može titula?
Vico - Šta vi meni dajete?
FK Sarajevo- Sve. Komplet ligu i reprezentacije.
Vico- Dogovoreno. Srediću vam titulu.
Svi se smiju. Hrokću.
Vico - Šta vi meni dajete?
FK Sarajevo- Sve. Komplet ligu i reprezentacije.
Vico- Dogovoreno. Srediću vam titulu.
Svi se smiju. Hrokću.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
https://images.app.goo.gl/wMBZyeP7F1xbMAoc6TheIvicnjak je napisao/la: ↑29 maj 2020, 17:21Samo postavljaj druze zagore. Nebi li i oni malo progledali.zagor1987 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 11:24Covjek oteo pare od Bekrica,postavicemo i uplatu odstete od Bekrica na Amawow racun. To su nove metode prodaj igraca i uzmi sebi pare,plus posudi klubu i naplati kamate kakav gigant je taj Amaw ovo jos nije vidjeno na ovim prostorima takva poslovna sposobnost.TheIvicnjak je napisao/la: ↑29 maj 2020, 03:56Pogasi vas zagor ko opuske.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Morace pepeljara potraziti novi posao![]()
I nije u pitanju samo bekric. Najmanje 4 transfera su napravljena a da su pare umjesto na zeljescarov, otisle na amarov i ivicin racun.
Ako bude trebalo reci pa cu opet postavit haha
Usanovic, Dominkovic, Pasalic i ta ekipa su bili ljudine za sadašnju bandu na ćelu sa Begicem, Dzemidzicem, Vicom itd
Sutra kad Vico zauzme fotelju predsjednika Saveza, mogu komotno kljuc u bravu i cekati kad ce nas UEFA ponovo nabiti nogom iz svih takmicenja. Što ce se i desiti sigurno.
Samo tada Osim, Bajevic, Kajtaz nas više nece moci vaditi iz gova.na - kao nekad.
- Beduin
- Kontakt:
Sta ima 200godisnji tuzlak, sigurno su ti cukundjedovi ponosni sto navijas za neki seljacki, nacionalisticki klub pored Slobode kao simbola grada, simbola multietnicnosti, zajednistva i radnicke klase... bas si onaj moderni materijalni covjek, uceras emocijama, historiji...tcity055 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 20:34Ja ovdje pricam o steti za fudbal. A da ti kazem da nemam nikakve veze licno sa Podrinjem. To je nebitno al sam rodeni Tuzlak i svi moji od prije 200 godina.Beduin je napisao/la: ↑29 maj 2020, 20:28Sve je to ok sto Asimetric govori, ali samo Podrinjci nek ne pricaju o RS, udaru na nas, nasoj nemoci, udruzivanju nekakvom... imali ste priliku se vratiti na svoje i tako se posrati u po face na zivot srba koji su tamo... tako bi pomogli i drzavi i svima nama, a ovako ona manjima sto se i vratila pati jer je nemocna, a vi moralisete iz vecih bh gradova ili inostranstva, iako vas svo razumijemo zasto.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zato jer je zeljkan osvajao,namjestao i krao logicno da su za vas gospoda. Nama ni oni a ni ovi nisu nit ce bit gospoda. Mladji sarajevski prvoligas a uspjesniji golema je muka lazne radnicke,lopovske klase a tek smo poceliiilet3 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 20:55Usanovic, Dominkovic, Pasalic i ta ekipa su bili ljudine za sadašnju bandu na ćelu sa Begicem, Dzemidzicem, Vicom itd
Sutra kad Vico zauzme fotelju predsjednika Saveza, mogu komotno kljuc u bravu i cekati kad ce nas UEFA ponovo nabiti nogom iz svih takmicenja. Što ce se i desiti sigurno.
Samo tada Osim, Bajevic, Kajtaz nas više nece moci vaditi iz gova.na - kao nekad.
i ko je sad najtrofejniji BH klub ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Vau, isplaćene prve plate igračima sa pola godine kašnjenja. Velika stvar, ogromna. Ali hajde fino što se ponašamo kao 'ekonomski klub'. Šta je sa titulom koja nam je obećana dolaskom g. Osima?
Apsolutno me ne zanima prekid, korona, kurci palci. I pitari su odigrali isto onoliko utakmica koliko i mi.
Idemo lazni moralisti
Apsolutno me ne zanima prekid, korona, kurci palci. I pitari su odigrali isto onoliko utakmica koliko i mi.
Idemo lazni moralisti
Da smo igrali dobar FUTBOL pa dobili Radnika u gostima umjesto 0:0, da smo igrali dobar FOOTBOOL pa makar bod izvukli protiv veleža na Grbavici sad bi slavili umjesto što baš kao što neko reče glumimo bakira izetbegovića i pravimo žrtvu od sebe.
Željezničar je žrtvovan onaj dan kad je prethodna uprava otjerana, gospodo!!! Ne tražite krivce u drugima.
Zrtvovan nam je zeljkan,mislili su slavit korona titulu al nije se dalo
Željezničar je žrtvovan onaj dan kad je prethodna uprava otjerana, gospodo!!! Ne tražite krivce u drugima.
Zrtvovan nam je zeljkan,mislili su slavit korona titulu al nije se dalo
Umrijet cu, a nikad mi nece biti jasno kako nikad nista ne naucimo. Vazda isto pravimo i kao nacija i drustvo smo krenuli u sunovrat iz kojeg nema povratka. Smijemo se rumunima, bugarima da su ciganija, a mi postali gori od njih.
Ako vico dodje na celo saveza, odustat od lige, nema smisla ni igrati.
P.s. @dokurac yebem li te u pizdu tu futavu dosadnu, popusti vise yebo ti vico amawa.
Ako vico dodje na celo saveza, odustat od lige, nema smisla ni igrati.
P.s. @dokurac yebem li te u pizdu tu futavu dosadnu, popusti vise yebo ti vico amawa.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Naravno, dijelimo isto mišljenje, samo je zalosno da ima mnogo onih koji podrzavaju ovu situaciju, a vjerujte i ta titula i izlazak u Evropu sve je od danas do sutra i sve to brzo prođe i zaboravi se, mnogo je bitnije da stanemo jedni uz druge sada i da se na sve ovo ne ostane ravnodusan, a ako sada moj klub Velež, Zeljeznicar i ostali klubovi ne izadju sa nekim saopstenjem, u kojem ce se javno prozvati svi odgovorni, zatim zaprijetiti bojkotom sljedece sezone, navijači ispred saveza i kada tako budemo djelovali i razmisljali, e onda se imamo cemu nadati.LjoZee je napisao/la: ↑29 maj 2020, 20:33I mimo sporta pokazalo se da ovo nije drzava. Ova korona je izbacila sve ono sto se “krilo”. U jednoj drzavi imas ustvari dvije. Posebno sve svaki entitet ima. U jednoj drzavi na jednom dijelu policijski, na drugom nije. Evo i ovo u jednom dijelu se moze igrati, a u drugom ne moze. Zali Boze ljudi koji nastradase za ovako nakaradan sistem. Pitanje vremena kad se rascijepiti jer bukvalno sve ovlasti i to jedan entitet ima kao jedna drzava. Dvije odluke ne mozes donijeti na drzavnom nivou. I to su one kad trebaju dignuti kredit i kad trebaju podijeliti pare.Asimetric je napisao/la: ↑29 maj 2020, 17:38Ostavite na trenutak prepucavanja jedni sa drugima, zanemarite i to ko će iz svega ovoga izaći kao pobjednik, a ko kao gubitnik mislim na klubove,
Zadnja izmjena: Asimetric, dana/u 29 maj 2020, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
Znaju sta ce bit kad Vico dodje na celo saveza,znaju da ode sve u helac, znaju da ovo nije dobro ni za njihov klub kao ni igrace ali Zeljo nece uzet titulu. To je najbitnije. Sramotno ponizavajuce za navijaca jednog klub bilo ko da je u pitanju. Proce titula i sta o da sa vama nama i ostalim.
Ovaj se sam sa sobom počeo raspravljati 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.