Al opet..."ne treba se zalijetat"
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Al opet..."ne treba se zalijetat"
Da se nastavilo prvenstvo mi bi je sigurno uzeli, sad ako popuste ovim prosjacima sa sergijice pa ne dodijele titulu treba ih tuziti.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Koe prvi picici udbaski 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne trčite pred rudu, meni je ovo sve šuhveli oko proglašenja. Dok ne vidim da je oficijalno, ne vjerujem. Previše je kriminala da bi tako lako sve prošlo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
DaAlfredNobel je napisao/la: ↑29 maj 2020, 17:59Ne trčite pred rudu, meni je ovo sve šuhveli oko proglašenja. Dok ne vidim da je oficijalno, ne vjerujem. Previše je kriminala da bi tako lako sve prošlo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
i meni smrdi nesto oko ovog saveza i Zelje, dok su se usutili, bit ce da su nesto iskriminisali
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
Historicar
- Kontakt:
Raja pretjeruje, sa ovim slikama i zezancijama po fb, kao i ove naše navijačke fb stranice.Još nije ni 100% sigurno, da se sezona prekida, a kamoli da smo šampioni.
Sve osim proglasenja prvaka po trenutnom stanju na tabeli je cisti kriminal, otimacina i lobiranje!!!
Mi izgleda i ne znamo drugacije.Historicar je napisao/la: ↑29 maj 2020, 18:10Raja pretjeruje, sa ovim slikama i zezancijama po fb, kao i ove naše navijačke fb stranice.Još nije ni 100% sigurno, da se sezona prekida, a kamoli da smo šampioni.
- feniksptica
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ama ljudi dragi 100% se liga prekida. Danas sam dobio i potvrdu od ljudi koji su jos jaci nego oni iz saveza...E sad za prvaka se ne zna hoce li biti proglasen,ali za sad bi trebali biti proglaseni prvakom
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Cim ti tako kazes, znaci nema proglasenja prvaka....pustajte onu dzukelu na njega, dosta je tvog zuluma!!!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 maj 2020, 18:16Ama ljudi dragi 100% se liga prekida. Danas sam dobio i potvrdu od ljudi koji su jos jaci nego oni iz saveza...E sad za prvaka se ne zna hoce li biti proglasen,ali za sad bi trebali biti proglaseni prvakom
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nemoj Vanja molim te,imaj milostiAdo76 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 18:19Cim ti tako kazes, znaci nema proglasenja prvaka....pustajte onu dzukelu na njega, dosta je tvog zuluma!!!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 maj 2020, 18:16Ama ljudi dragi 100% se liga prekida. Danas sam dobio i potvrdu od ljudi koji su jos jaci nego oni iz saveza...E sad za prvaka se ne zna hoce li biti proglasen,ali za sad bi trebali biti proglaseni prvakom
- RajaBa1983
- Kontakt:
Šta se ovo slavi ljudi ? 
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- feniksptica
- Kontakt:
Ma lahko za cuku. Samo da mi ne krenemo na njega
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sve je vas ovo Mortem natjerao da pise znam ja to,ako cemo tako Morteme,ja cu fino Adukora vratiti u klub pa cemo viditi ko ce ici dalje!!!
MortemHz napolje!!!
MortemHz napolje!!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sve dok ja ne napišem svoju provjerenu od jakog izvora, ne nadajte se. Ko je prvi rekao za Vinka haa?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka