Dupovac je odličan igrač, ali za rotacije. Takav igrač bi u 9 od 11 ostalih timova u našoj ligi igrao prvu postavu, a mi imamo luksuz da takav igrač čeka priliku sa klupe, i većinom je veoma solidno odrađivao svoj posao, čak za moj ukus i više od solidnog.AngelDiMaria je napisao/la: ↑28 maj 2020, 16:23Cekaj hoces da kazes da je dupovac rang mujakica a serbecic to nije. Bez lazica se moglo samo jer smo ovog i imali. Za nadat se da ce ga otkupitiharis004 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 16:17U zadnjih par godina, možda i najslabiji igrači koji nas napuštaju na ljeto. Bez svakog se može vala, jedino Serbečić ali nije to rang Mujakića ni blizu.AngelDiMaria je napisao/la: ↑28 maj 2020, 08:15Nogometaši kojima ističu ugovori
FK Sarajevo (9): Mirko Oremuš, Amer Dupovac, Nebojša Gavrić, Hrvoje Miličević, Aladin Šišić, Darko Lazić, Elvis Džafić, Zinedin Mustedanagić, Besim Šerbečić.
Od ovih sto se mene tice, Sisic i Gavric nek je sa srecom, pogotovo ovaj prvi. Koliko sam upucen Zinedin i Besim su na posudbi, a Milicevic ima opciju +1. Na mjesto lazica ili dupovca obavezno kaliti jednog akademca.
Dupovca i Miličevića bih volio da ostave jedino, Oremuš mi nit miriše nit smdri, Zinedin je svakako bio klupiran, a Gavrić, Šišić i Džafić nisu rang Sarajeva, a bez Lazića smo vidjeli da se može. Dzafića mi je doduše žao zbog bolesti ali nije za rezerve baš.
Lazić iz one sezone sa Mujakićem je bio zvijer. Najjači stoper kojeg smo imali u zadnje vrijeme, ali u prvoj polusezoni nije igrao tako dobro.
Za Serbečića je Hadžić izjavio da se vraća u matični klub. Treba biti realan i zaboraviti ga. Okrenuti se dugim rješenjima.