Čelik je jedini klub koji nije dobio licencu za nastup u Premijer ligi Bosne i Hercegovine u sezoni 2020/21., odlučila je na današnjoj sjednici Prvostepena komisija za licenciranje Fudbalskog saveza BiH, saznaje Faktor.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Licence za evropska takmičenja dobili su svi klubovi izuzev Slobode, Mladosti Doboj Kakanj i Čelika
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Meni ne treba savez, meni kad @kana napise da se prvenstvo 100% prekida mi jace od vice, ceferina. To je to
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Lincenca je tu.
Hvala porodici Zeljeznicar. Zna se kome i zasto. Zato smo mi to sto jesmo, i nikada se necemo ugasiti dok je nas, vijerne armije.
Puši ga Slavko bindo

Hvala porodici Zeljeznicar. Zna se kome i zasto. Zato smo mi to sto jesmo, i nikada se necemo ugasiti dok je nas, vijerne armije.
Puši ga Slavko bindo

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
.
Zadnja izmjena: UBIPITAR, dana/u 28 maj 2020, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
28.04.
Sad smo u težoj situaciji bili 5 puta,a glat prošli!
Ko je ba lud,ovo je dokaz da smo povaljeni!
Da se ponovim oko licence,e nek mi neko obhjasni,kako?
Sad smo u težoj situaciji bili 5 puta,a glat prošli!
Ko je ba lud,ovo je dokaz da smo povaljeni!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Maloprije izašao članak na fokusu:
Alfa i omega Borca Vico Zeljković, krajem godine vjerovatno će postati predsjednik NSBiH. Zato ovim putem javno pitamo Elvedina Begića je li Zeljkoviću obećao da će spriječiti odigravanje završnice Kupa BiH, a zauzvrat na nogometnim izborima krajem godine dobiti podršku 20 delegata iz RS, u nakani da doživotno ostane i vlada Savezom, odnosno da mu se dodijeli titula počasnog predsjednika uz proširene ovlasti? Je li cijeli cirkus oko nastavka ili prekida sezone zapravo predizborna trgovina foteljama za naredne četiri godine u Savezu?
Yebo li te pocasni konj Begicu. Nisi ni za portira, a ne pocasnog predsjenika.
- kolezeljovac
- Kontakt:

Jučer(27.05.2020) je preselio na ahiret, a maloprije je obavljena dženaza Mehi Kalamujiću. Zašto ovdje pišem o njemu, zato što ovi stariji će potvrditi koliki je Željovac bio, i kako je tu svoju ljubav prema klubu iz Zvorničke prenio na svoja dva sina(Kerima i Kenana). Ko god je na Marijin Dvoru, ili ko god se vrtio od Magribije do Mašinske, pa do Energoinvesta poznavao je rahmetli Mehu. Meho je čovjek koji je malte ne sve uspjehe Željezničara doživio i proslavio. Gledao je i Bukala, Katalinskog, Spreču, Baždarevića, Škoru, Mihajlovića, Mulalića, Muharemovića, Vazdu, Bajića, Krpića, Lendrića...
Mnoge stvari sam kao mali pa do dan danas o ne tako poznatim historijskim pričama kao što je lomljenje prečke, ili pogađanje golmana Sanstosa loptom u stomak od strane Bukala i mnogobrojne ostale sam čuo baš od Mehe rahmetile. Na veliku žalost u posljednje vrijeme se nije puno kretao, pa i nije toliko mogao da dolazi na Grbavicu. Otišao jedan veliki Željovac, ne tako poznat u široj masi, ali jedan od itekako zaslužnih mimo mog oca i porodice što toliko volim taj klub. Oni koji su ga poznavali znali su da bi u posljednje vrijeme redovito klanjao u Magribiji, obilazio na mukabelama i teravijama, nerijetko bi mujezinio i Džummu namaz, i to je dokaz da se čovjek može fokusirati na više stvari, a da ostane upamčen. Pamtit ću ga isključivo kao velikog čovjeka, Željovca, pa i hizmetičara u Magribiji, pa tek onda kao diplomiranog inžinjera Mašinstva i ostalih titula za koje i ne znam. Da mu se Allah smiluje, i da ga uvede u Džennet firsevs, a porodici sabur!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Hoce begic u istu recenicu sa sir Ivicom Osimom.
Hej, najveci lopov u historiji fudbalskih saveza zeli da se docepa vjecne fotelje. Pa to nema u picki miloj materini.
Hej, najveci lopov u historiji fudbalskih saveza zeli da se docepa vjecne fotelje. Pa to nema u picki miloj materini.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Kao da sam neki dan procitao da ce se i u Francuskoj igrati Kup, ali evo 100% ce u Belgiji.
Bujrum sad dajte da bar to odigramo. Npr. u Belgiji ce igrat kad istekne ta zabrana, a nasa u FBiH istice 30.5. Potrefilo se fino da smo svi iz FBiH sto znaci da bez problema mozemo igrati bilo kad u junu.
Bujrum sad dajte da bar to odigramo. Npr. u Belgiji ce igrat kad istekne ta zabrana, a nasa u FBiH istice 30.5. Potrefilo se fino da smo svi iz FBiH sto znaci da bez problema mozemo igrati bilo kad u junu.
ma jebote kup ,pustiti ga Sirokom...ako se ne moze liga igrati,**** kup..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nije to “jebote kup”, Dela. Ako se moze dati titula mora se imati i osvajac kupa. Zbog cega da se prizna samo jedno, a sa druge strane klubovima u polufinalu sav trud pregazis zbog jednog kluba i pozicije koja u nasoj ligi trenutno ne znaci nista. I to pregazis na najgori moguci nacin jer svi uvjeti da se odigra postoje. Boli me klinac nek osvoji GOSK ako zasluzi samo daj sansu svima jednaku.
Cuj da im trofej pustimo tj. dadnemo, jos njima kojima je BiH znate vec sta.
Jedino da im pustimo namjerno pa da Borac popusi europu pa neka Vico ludi.
Mjau !
Cija nafaka bude neka uzme samo nek nam daju sansu.
Alfa i omega Borca Vico Zeljković, krajem godine vjerovatno će postati predsjednik NSBiH. Zato ovim putem javno pitamo Elvedina Begića je li Zeljkoviću obećao da će spriječiti odigravanje završnice Kupa BiH, a zauzvrat na nogometnim izborima krajem godine dobiti podršku 20 delegata iz RS, u nakani da doživotno ostane i vlada Savezom, odnosno da mu se dodijeli titula počasnog predsjednika uz proširene ovlasti? Je li cijeli cirkus oko nastavka ili prekida sezone zapravo predizborna trgovina foteljama za naredne četiri godine u Savezu?
Ponavljati!
Ponavljati!

samo titula me zanima,kup obavezno pustiti Sirokom zbog Borca i to je to
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Mene zanima i kup jer je i to trofej. Nikakvo pustanje Sirokom i slicne nebuloze. Sta bi mi dobili od toga?
U jednoj sezoni mozes dobiti dva trofeja u nasoj ligi. Ako osvojimo samo kup, sezona se smatra solidnom. Ako osvojimo samo ligu bez kupa, sezona se smatra odlicnom. Ako osvojimo duplu krunu ta sezona je fenomenalna.
U jednoj sezoni mozes dobiti dva trofeja u nasoj ligi. Ako osvojimo samo kup, sezona se smatra solidnom. Ako osvojimo samo ligu bez kupa, sezona se smatra odlicnom. Ako osvojimo duplu krunu ta sezona je fenomenalna.
Kaze Jagodica Bobica treneri salju signale Savezu da nisu za nastavak. Ne, Jagodice Bobice, samo ti taj saljes signal.
Zbogo ovog sto je Ljoze ispod napisao !Brkooo je napisao/la: ↑28 maj 2020, 17:12Mene zanima i kup jer je i to trofej. Nikakvo pustanje Sirokom i slicne nebuloze. Sta bi mi dobili od toga?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, avalPacidoroP, Pact1921, Redfire16 i 66 gostiju.