FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 27 maj 2020, 22:36

Ako pocne liga, svakako se ista moze zavrsiti u narednih pet kola.
Igramo protiv svih konkurenata...

Zeljo je druga utakmica, i to nam moze dosta toga reci o svemu ovome...

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 27 maj 2020, 22:39

Ma ovo ti je **** lud zbunjenog čuj federacija dozvolila treniranje i utakmice a NSF prekinuo 1ligu Federacije pa ko koga ovdje....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 maj 2020, 22:42

Kod nas se jos od zimske pauze ne igra fudbal, onih par kola prije korone i to je to. Premalo utakmica u pola godine, nadam se da ce se nastaviti pa ako smo levati nek ne osvojimo titulu a sve ide nama u korist imamo sirinu, poprilicno spremni bar tako dosta ljudi tvrdi i ne igramo kup.
You are someone else I am still right here

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 27 maj 2020, 22:43

Historicar je napisao/la:
27 maj 2020, 22:30
Dakle, ovaj cirkus od 11 kola, završava se početkom augusta, nekih 7 dana kasnije, je prva evropska utakmica, pa ubrzo potom nova sezona, sve to po velikim vručinama.O nekim pripremama, uigravanju pojačanja, suludo je pričati, a krajem augusta, početkom septembra, ne bi me čudilo, da neko rikne na terenu.
Bravo,potpuno sam istog misljenja. To ce biti katastrofa za igrače svjetske klase a kamo li za nase amatere. Posljedice ce biti ogromne a vrijeme ce pokazati. Hajde ove lige sto su počele ranije, tipa Bundesliga,mozda to nece toliko osjetiti, ali oetatak Evrope.... pa nisu igrači roboti.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 27 maj 2020, 22:45

ajdohordas je napisao/la:
27 maj 2020, 22:19
Subota Srijeda Subota ritam na 25-30 pa mozda i vise stepeni, pa Evropa pa pripreme za sljedeću sezonu pa nova sezona... ko god misli da se to može izdrzati vara se, koliko god igrači bili spremni. To će biti problem za Evropske velikane a kamo li za naše amatere. A vrijeme će najbolje pokazati. Ako se nastavi to ce biti katastrofa.

O autobusima, karantinima, dezinfekcijama, testiranjima, maskama da i ne govorim. 85% ekipa si to ne moze priuštit a i oni koji mogu to je bespotrebno izbijanje novaca iz budzeta, i to ne malo novaca. Osim ako savez to ne plati a vjerovatno nece.
Upravo to i ja govorim. Malo je vremena, mali razmak između svega. Vrućina, velika pauza, veliki broj mečeva, pa odmah dolazi i Evropa - ne bi bilo lagano i za veće klubove. To si upravu, to i ja govorim.

Molim vas, nemojte pisati te gluposti 'pa trenirali su kući', 'održavali su formu', 'to im je posao' i slično. Ko god se bavio fudbalom zna da nije isto trenirati svaki dan s ekipom i igrati takmičarske mečeve i trčkarati kući na nekoj traci. Da je to tako lako, ne bi ekipe sazivale ljetne pripreme koje znaju po dva mjeseca trajati, već bi im dali programe i rekli mrš kući i vježbajte.

Siguran sam da su naši u najboljoj formi od svih, ali ne zaboravite da su ovo podneblje i kondicijska sprema na 'vi'. Znači, ovi igrači nisu mrtvi profesionalci, pa je i logično da ne bi mogli izdržati sve te faktore koje sam gore pobrojao. Ako se nastavi i ako krene Evropa, brzo bi se mogao desiti scenarijo s dosta povreda i problema.

Bilo kako bilo, neka rade šta hoće, samo neka više donesu odluku. Pisao sam prije 15-20 dana da sam pretpostavljao da će se ovo ovoliko dužiti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 27 maj 2020, 22:45

Kakav nastavak sta vam je, jedini problem je sto nam mogu titulu uzeti ako odluce da nema prvaka, nastavak mi nije realan ni 1 posto

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 27 maj 2020, 22:50

Sad sam upravo dobio info nema nastavka prvenstva ovi iz rs su protiv ovo je bas pouzdana informacija znaci proslava titule je vec pocela

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 27 maj 2020, 22:50

ajdohordas je napisao/la:
27 maj 2020, 22:43
Historicar je napisao/la:
27 maj 2020, 22:30
Dakle, ovaj cirkus od 11 kola, završava se početkom augusta, nekih 7 dana kasnije, je prva evropska utakmica, pa ubrzo potom nova sezona, sve to po velikim vručinama.O nekim pripremama, uigravanju pojačanja, suludo je pričati, a krajem augusta, početkom septembra, ne bi me čudilo, da neko rikne na terenu.
Bravo,potpuno sam istog misljenja. To ce biti katastrofa za igrače svjetske klase a kamo li za nase amatere. Posljedice ce biti ogromne a vrijeme ce pokazati. Hajde ove lige sto su počele ranije, tipa Bundesliga,mozda to nece toliko osjetiti, ali oetatak Evrope.... pa nisu igrači roboti.
U jednoj Bundesligi, desetak povreda, ne baš bezazlenih, u ovih par kola nastavka.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 27 maj 2020, 22:54

Dadox je napisao/la:
27 maj 2020, 22:45
Kakav nastavak sta vam je, jedini problem je sto nam mogu titulu uzeti ako odluce da nema prvaka, nastavak mi nije realan ni 1 posto

Ne mogu ti je uzeti jer su promovisali krupu i olimpik ide zvijezda celik cvajta mi sampioni
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 maj 2020, 22:59

Samozdravlje je napisao/la:
27 maj 2020, 21:55
I Kup je pod jurizdikcijom F/NS BiH .
Čuj, mi kontali pod vladom Moldavije :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 maj 2020, 23:06

Ne znam sto mislite da ce se nastaviti ??
Neke ekipe uopšte ne treniraju, neki su ostali bez pola tima, treba odigrati neke i prijateljske, RS još nije dopustio igranje. A treba krenuti sve najkasnije do 10 juna.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 27 maj 2020, 23:09

bordobijeli je napisao/la:
27 maj 2020, 23:06
Ne znam sto mislite da ce se nastaviti ??
Neke ekipe uopšte ne treniraju, neki su ostali bez pola tima, treba odigrati neke i prijateljske, RS još nije dopustio igranje. A treba krenuti sve najkasnije do 10 juna.
Rekli su da nema prije 1.jula tekmi, i da ce nekada oko q0 juna ako dobro znam imati sjednicu da vide hoce li se pomjerati datum
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 27 maj 2020, 23:21

MortemHz je napisao/la:
27 maj 2020, 22:59
Samozdravlje je napisao/la:
27 maj 2020, 21:55
I Kup je pod jurizdikcijom F/NS BiH .
Čuj, mi kontali pod vladom Moldavije :D
Pametnice :salut:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 27 maj 2020, 23:35

Ako gledamo susjede - komsije , onda ovako:
- CG - iskreno ne znam , a i nek izvine nebitni .
- Srbija - igraju 4 kola , dakle da bi dosli na nivo PL .
- Hrvatska - interesantno im je prisustvo publike . Sto i kod nas ne bi prisustvovali domaci navijaci . Recimo clanovi kluba . Zatvoriti Jug i Jugozapad , a na ostale tribine obiljeziti stolice na koje se moze sjesti . Naravno maske dok ne sjednes . Prodas 5.000 polugodisnjih po 20 KM (DERBY). 100 tKM , sto da ne ? Kad je bal , nek je maskenbal .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 maj 2020, 00:35

Najavi Simba titulu, znaci prvak nece biti proglasen. E u pm! :roll:
Bahati, bahati Željkan!
1946

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 28 maj 2020, 01:08

joker90 je napisao/la:
28 maj 2020, 00:35
Najavi Simba titulu, znaci prvak nece biti proglasen. E u pm! :roll:
Najavio prekid, znaci hladno se nastavlja takmicenje :mrgreen:
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 28 maj 2020, 01:19

skoroalen je napisao/la:
27 maj 2020, 21:54
Po uslovima i svemu smo Real za sve ostale u ligi u ovom trenutku. Ako nam ovi sa 170 KM plate uzmu titulu, trebamo se ugasit.
Ovo si upravu, ako sada ne osvojimo titulu, koja nam je toliko potrebna, zbog koeficijenta, eventualnog iskoraka, temelja za buduče uspjehe......to ce biti težak udarac, od kojeg ce nam trebati puno vremena, da se oporavimo, a vjerovatno bi i Nam doživio slom živaca.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 28 maj 2020, 01:24

Ma izgubio bi čovjek volju totalno kad bi bez tituile ostali, sa takvim uslovima i ulaganjima, nismo se mogli izdići od prosjeka i sivila lige... to je sve ako ako...
Ne sumnjam da bi je osvojili i samljeli sve redom kao sto smo poceli, ali eto uvijek treba biti prisutna doza ozbiljnosti.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 maj 2020, 01:31

Činjenice su da imamo najširi igrački kadar, ponajboljeg trenera u ligi, najboljeg kondicionog u državi (gdje god je došao, osvajao je trofeje), na većini pozicija imamo ponajbolje igrače u ligi. Pored toga imamo redovna primanja, odrađene testove, ne strahujemo od bojkota igrača radi finansija, raskida ugovora kao u drugim ekipama itd. Uz to ne igramo kup, za razliku od drugoplasirane i trećeplasirane ekipe. Sve, al baš sve upućuje na to da bismo trebali bez problema da osvojimo ligu. E sad, uvijek postoji opasnost od pada forme pojedinih igrača, situacije kao na proljeće 2017. gdje ubiješ protivnika al odigraš 1:1 jer tvoji promaše penal i još tri mrtva zicera itd, al to će se dešavat i drugim.
Ukoliko uz sve nabrojano neka druga ekipa osvoji titulu, mi se trebamo dobro zapitat za neke stvari, a tom protivniku pružit ruku i duboko se naklonit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 maj 2020, 01:36

skoroalen je napisao/la:
28 maj 2020, 01:31
Činjenice su da imamo najširi igrački kadar, ponajboljeg trenera u ligi, najboljeg kondicionog u državi (gdje god je došao, osvajao je trofeje), na većini pozicija imamo ponajbolje igrače u ligi. Pored toga imamo redovna primanja, odrađene testove, ne strahujemo od bojkota igrača radi finansija, raskida ugovora kao u drugim ekipama itd. Uz to ne igramo kup, za razliku od drugoplasirane i trećeplasirane ekipe. Sve, al baš sve upućuje na to da bismo trebali bez problema da osvojimo ligu. E sad, uvijek postoji opasnost od pada forme pojedinih igrača, situacije kao na proljeće 2017. gdje ubiješ protivnika al odigraš 1:1 jer tvoji promaše penal i još tri mrtva zicera itd, al to će se dešavat i drugim.
Ukoliko uz sve nabrojano neka druga ekipa osvoji titulu, mi se trebamo dobro zapitat za neke stvari, a tom protivniku pružit ruku i duboko se naklonit.
Kako 'imamo'? Ti imaš osakačen kadar, masnog tuljana, kondicionog prosječnog i Štilića. O čemu ti momče?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 318 gostiju.